Уф бе:)

• 40 387
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
A! Мира е родила? Момченце, а? Да й е живо и здраво.

И сега вече след като се поокопити, мисля не е лошо да си го върне на нейния Уйбавец. Например с някой колега. Що казах колега ли? Бе имам аз някакъв спомен... Може и грешен да е... ама май пак Мира беше пускала тема за уж нейна приятелка дето й се бяха получили някакви трепети с колега. Разбира се приятелка. И разбира се аз може грешно да съм запомнила. То една и две ли приятелки търсят съвет чрез регистрирани потребителки тук щото... ги мързи да се регистрират.

# 346
  • София
а така, явно не съм аз само аз, дето си спомня нещо за някакъв колега! Ама тя отрече категорично в настоящата тема, катоо го написах - не било за нея, била съм в грешка! Абе, че съм изкукала - изкукала съм, ама чак пък толкоз, че да е била друга потребителка... Ще взема накрая да й видя хисторито, че взе да ме гложди дали съм в грешка.

# 347
Никак не си в грешка. И тези подчертавания, че й било скучно бременна вкъщи... тя като не беше бременна беше къде-къде по-активна във форума. Не е отскоро този ексхибиционизъм.

# 348
То тя и тогава си каза, че е за колежка, не се отнасяло за нея. Но си остана да виси нещо във въздуха. Аз даже заглеждах редовно темата понеже някак трепетите на двамата ми станаха симпатични. Crazy

Пък аз добре си го спомням, защото противно на онова, което правя в реалния живот, тъдява някак много са ми интересни либовните раоти.

# 349
Готови сте една биография да спретнете на Мира, евала Crazy

# 350
  • София
е, то какво ние да я сретваме, като тя самата е авторката на тази виртуална биография! Едва ли е патологичен лъжец и да си измисля постоянно и да смесва 90 процента лъжа с 10 процента истина. Как да избяга човек от себе си?

# 351
Тъй де, остава само да синтезирате написаното, да извадите най-важното, да разгадаете мистериите и да я публикувате в окончателен вариант.

# 352
  • София
това си е чисто реалити, още нямаме развръзка, че да синтезираме.

# 353
Pepina, няма бе, ние само се възрадвахме за бебето и просто така лекинко напомнихме за един колега. Че що пък да не?

# 354
Каква развръзка точно се чака?

# 355
Никаква. Аз лично просто се присетих за един споменаван в друга тема колега.  Wink И някак изведнъж се запитах дали тръпката е жива. Та ако е... рано или късно Мира пак ще се върне да започне нова тема. За някоя нейна приятелка дето са й се завихрили разни събития. Бе където е текло пак ще тече. Толкоз.

# 356
St. ако добре си спомням, темата за колегата вече беше дъвкана, та малко късно се включваш Wink

# 357
Може, може, Pepina. Аз обичам така. Нали знаеш "малко закъснях, но за сметка на това ще си тръгна по-рано". Joy

Знам я дъвканицата аз.

# 358
а така, явно не съм аз само аз, дето си спомня нещо за някакъв колега! Ама тя отрече категорично в настоящата тема, катоо го написах - не било за нея, била съм в грешка! Абе, че съм изкукала - изкукала съм, ама чак пък толкоз, че да е била друга потребителка... Ще взема накрая да й видя хисторито, че взе да ме гложди дали съм в грешка.

На Мира беше тази тема. Дори аз лично я бъзнах да се отдаде на порива да не се притеснява, но нали е приятелка , та ... Laughing

# 359
  • БГ
Чудя се мъж, който не обича да изразява чувства, да докосва, целува и гушка любимите си хора, доколко може да бъде наречен добър баща и съпруг?Мира хубаво се е примирила с това, ами децата?
е той може мама да не я гушка, ама към децата да е добър, да им чете книжки, д аиграе с тях, да ги храни и гушка, подмята бебетата знам ли, за мен е добър баща ако се грижи за тях , ако няма към мен такива  ласки е друг въпроса.
Ама какво стана с Мира всъщност  newsm78
а темата за колегата -да не би Мира да е  същата колежка лепната за моя мъж, една му налетя съвсем скоро, още няма отлепяне от нея?Или е нейна двойничка чела темата з аколегата, ей не ги  подкрепяйте тия мацки с тия тръпки в офиса, че после  такива като мен се чудят как да  се отърват от тях  Wink прихващам от този форум  импулси нещо аз да знаете  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт