Уф бе:)

• 40 391
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
Може, ама не знам да е задължала детето само защото принципно е против. Фанатизъм в нея не съм усещала.
А за това дали само планираните деца са искани - няма да отговарям  Laughing

А спри да си правиш интерпретации, де....  
След като е станало вече, и го роди даже, ясно, че си го иска.
Просто не е планирала да има второ дете .Поне това писа....
Толкова деца се случват без планове от родителите си.Мислиш ли,че след като родителите не са искали второ, трето дете, не го искат и обичат, след като вече е факт?

Ма  Laughing това е моето мнение, ти реши, че има значение дали било планувано!  Joy

# 331
  • София
Ооо, за деца, които вече са факт, е грозно да се правят догадки и коментари.  Peace
Щом жената е предпочела да си изкара цяла бременност и да си роди по живо, по здраво още едно детенце, то надали го прави пряко волята си. То всъщност и аз съм върло против второ дете, ама знам ли каква песен ще запея, ако случайно взема, та забременея.  Thinking

# 332
  • Бургас
За второто дете беше писала,че не го иска,защото в момента има хубава и интересна работа,не й се занимавало с друго бебе.Но мъжа й не давал да прави аборт,заплашвал я,че ще я изгони и тем подобни,ако направи аборт.
Много ясно си спомням разказа й,такива драми не се забравят лесно.

Темата беше за нейна позната. Мира до последно отричаше да става въпрос за нея. Peace

# 333
Тя отричаше,пък след 2 дни сложи нова линийка,която отчиташе точно същата гестационна седмица като на приятелката от темата. Wink
Пък и накрая на темата,вече не беше така категорична,че става дума за приятелка.
Въобще напоследък е много модерно да си замаскираш проблемите с "една приятелка ме помоли да ви питам....".

# 334
Въобще напоследък е много модерно да си замаскираш проблемите с "една приятелка ме помоли да ви питам....".

Естествено, след като има забрана на гости и новорегистрирани да пишат тук.  Laughing

Честит Жорко на Мира, само радост да ѝ носи! Да са живи и здрави всички в семейството и да си решават проблемите очи в очи, а не по форумите.  Simple Smile

# 335
  • БГ
Тя отричаше,пък след 2 дни сложи нова линийка,която отчиташе точно същата гестационна седмица като на приятелката от темата. Wink
Пък и накрая на темата,вече не беше така категорична,че става дума за приятелка.

Така беше , аз не  чета форума редовно, ама нейните теми съм запомнила  Peace
Поне пуска житейски теми в които явно има истина .
Честито бебче на Мира !

# 336

Тук-таме.  Защото нали имала страхотно чувство за хумор.  Та се чудя кое е истина.

# 337
  • Най-сетне у дома

Тук-таме.  Защото нали имала страхотно чувство за хумор.  Та се чудя кое е истина.

Има ли значение, след като видимо обогатява духовния живот на нас, съфорумките   Wink:

# 338
Не бих казала.  Помна темата й за секса, искрено й съчувствахме.  После явно развитието е било странно.

# 339
  • БГ

Тук-таме.  Защото нали имала страхотно чувство за хумор.  Та се чудя кое е истина.

ееее сега спорен въпрос, за нея ако не е истина, за други е . Grinning

# 340
Чудя се мъж, който не обича да изразява чувства, да докосва, целува и гушка любимите си хора, доколко може да бъде наречен добър баща и съпруг?Мира хубаво се е примирила с това, ами децата?

# 341
  • София
той може да целува и гушка децата, все пак те не са сиамски близнаци с майката. Има хора, които са сдържани, но на които може да се разчита.

# 342
Дано да е така, както казваш.Защото аз познавам един, който е дистанциран физически от всички в семейството си.Такъв си бил-не умеел да изразява чувства.

# 343
Още ли го дрибате това дали и как?! Мира скоро не я чакайте, нея вече друго я вълнува. Честито Мира, да сте живи и здрави! Hug

# 344
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Няма  да обиждам него, а  вопиещата   му  глупост.
То бива, то може, ама...като знам аз как се чувствах непосредствено преди да родя, ако моят мъж ми бе изрекъл подобни  дълбокоумни  съждения, без преувеличение, щях   да му  счупя тиквата  с първия по- тежък предмет, който  докопам.
Мъжът ти  си търси  белята и  подозирам, че ако си бойна мацка, в някакъв момент  ще си я  намери.
Бах го  в отворкото, без извинение Twisted Evil

Мира, току що прочетох- да ти е живо и здраво  и второто  слънчице  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт