Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 58 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
anbibian, имам два чифта обувки за мен от Кларкс, нося 37 номер, 4-ки са и двата - перфектни са ми  Peace
Мъжът ми също има - носи 39 номер, неговите са 6-ца и той няма оплаквания  Peace
А през краката на дъщеря ми са минали 10-ки Кларксове - (само сандалките, детските са леко умалени спрямо обувки, боти, ботуши) - отговарят  Peace

_Hope_, ще чакаме юли и ще се възползваме ...  Hug, ще стискаме палци да останат хубави неща  Grinning

# 46
  • гр.София
Момичета, ще ме извините за може би глупавият въпрос,но за да направя поръчка диреkтно от Next i
 и да ползвам само транспорта, трябва първо да се регистрирам в Next ,но там ми иска тел ,дам ли БГ ми изписва грешка,след това на адреса -дам ли бг -пак грешка. Вие как се регистрирахте  или да ме насочите къде да си го прочета. EmbarassedМерси

# 47
  • София
Момичета, ще ме извините за може би глупавият въпрос,но за да направя поръчка диреkтно от Next i
 и да ползвам само транспорта, трябва първо да се регистрирам в Next ,но там ми иска тел ,дам ли БГ ми изписва грешка,след това на адреса -дам ли бг -пак грешка. Вие как се регистрирахте  или да ме насочите къде да си го прочета. EmbarassedМерси
ellimink - това е темата за пазаруване от Некст директно до БГ - от английския Некст не можеш да поръчаш с БГ карта  Peace:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616789.0

# 48
  • гр.София
Мда..така е като няма кой да чете,само чрез посредник ще се действа.
Попрочетох ,че повечето сте доволни от Габ_ко и КД. Успяват ли да хванат нещо от намаленията?

# 49
  • Ловеч
Как пазарувате от Некст? Чрез кой ?  ( може и на лични ) Харесах разни дънки, пантофки и блузки...и искам да ги поръчам.

# 50
  • София
Записвам се в новата тема и се надявам да имам времето да ви следя.

# 51
Нинка, сладката пижамка с Мини отговаря ли си на размера? Харесала съм я за моята девойка, но се чудя дали 1-1.5 или 1.5-2 да й взема.

# 52
  • Плевен
Някой има ли 10 или 11 детски обувки от George , ако може да измери стелката?

# 53
  • София
Как пазарувате от Некст? Чрез кой ?  ( може и на лични ) Харесах разни дънки, пантофки и блузки...и искам да ги поръчам.
По два начина - с посредник срещу комисионна от английската версия и сами, от по-скъпата интернационална версия Peace

# 54
опитвам да направя поръчка от теско, но не ми приема картата, пробвах с 2 визи и 1 американ експрес но не ще. да няма някаква промяна?

# 55
  • Пловдив
ELC-то не ги виждам. Приемат ли бг карти?

Да, приемат, днес пуснах поръчка там

# 56
  • София
Бубе, нямаше си друга работа да ги покажеш тези сандали .... вече и аз силно ги желая  Mr. Green
Страхотни са  Heart Eyes

Ами, Нинче, освен да почакаме да ги намалят ... Grinning Все си ги гледам. Тази година имат много хубави неща
И аз на опашката  Grinning ,дебна ги заедно с тези http://www.javari.de/Clarks-Kitzi-20349565-Tobacco-Leather/dp/B005PW0MJ2/ref= .Пуснат ли код немците веднага ги грабвам.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
ninnann,както винаги чудесни дрешки със здраве да се насят   Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 00:38 от Dzuls

# 57
  • София
dea76  Heart Eyes, единственото нещо, което купувам следващ размер от АСДА са скини пижамите, според мен те са умалени с номер или просто, защото са скини - вземи 1,5-2, че даже и 2-3 спокойно можеш да вземеш  Peace

Dzuls, благодаря ти  Heart Eyes

# 58
НинкаHug Утре може би ще имам изненада за теб  Heart Eyes
Забравила съм снощи да честитя покупките и да пожелая Никол да ги носи с много, много здраве. За съжаление пижамката е свършила във всички размери, с изключение на 1-1,5. Поръчах я и може би ще ни е малка  Embarassed

# 59
  • София
ELC-то не ги виждам. Приемат ли бг карти?

Да, приемат, днес пуснах поръчка там

Благодаря ти Hug
Нинка, учудвам се, че само една блузка с Мини сте си купили Mr. Green. Аз взех освен нея и палтенцето, бански, поличка и клиновете. Исках да взема и аутфита, но нямаше нашия размер. То и от палтото нямаше 3-4, ама взех 2-3. Дано да е уголемено, иначе заминава за Продавалник

Общи условия

Активация на акаунт