Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 59 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
На M&S размерчетата до две години са твърдо умалени - дъщеря ми е 84см, а бодитата, които й взех са 90см (това е размерчето за 2г) и не й стават. Отделно по възраст са с см-два по-малки отколкото на другите марки.
Размер 2-3годинки са ѝ идеални на ширина (малко по-едричка е), та не знам дали като стане на 2 ще може изобщо да се пъхне в тях.

Аз пък не съм съгласна. Пазарувам от M&S от 3 г. и смятам, че напълно си отговарят на размера, а именно см. на височината.  Ушити са за деца с нормално телосложение (нито едри, нито слаби) и нито са умалени, нито уголемени.
Винаги съм пазарувала според височината, а не според възрастта. Напълно нормално е някои деца да са по-ниски, а други по-високи от средната статистика.

Ето я табличката на M&S за размери
http://www.marksandspencer.com/Boyswear-Kidswear-Size-Guides-Pro … ;pf_rd_s=right-12

Размер 1-1.5г например при тях е 83см, докато във всички останали сайтове е 86см, 1.5-2г е 90см вместо 92см както е прието.

Зимата взех на дъщеря ми 5 бодита с дълъг ръкав от серията с чудовищата размер 90см и вече не й стават, а е едва 84см. Всъщност още като пристигнаха ръкавите й бяха съвсем точно, а беше на около 80см тогава, сега са й 3/4, а отдолу изобщо не мога да ги закопчея. Взех й също за лятото пакет с 7 летни бодита, пак този размер - те са малко по-добре, но в момента са й точни, най-много още см-два да й стават. Има също термо пижамки, термо потници и термо блузки размер 2-3г., тях също сега ги носи, като са й малко дълги ръкавите, но иначе са точно по телцето.

Като беше по-малка също съм пазарувала оттук бельо и бяха по-точни по отношение на размера, но всичко купено тази есен/зима е умалено.
По отношение на качеството - направо са страхотни, нямат мърдане бодитата, термо бельото малко се пораздърпа.

# 61
Моят опит с М&S е скромен, но открих, че и при тях има вариации в размерите. Имаме от тези бодита и тези бодита в размер 18-24. Вторите са с 3см по-дълги от първите и с около 2см по-широки.
Качеството е перфектно.

# 62
Нинче,страхотни дрешки си взела,както винаги,със здраве да си ги носи малката кукличка  Heart Eyes /отново се убедих,че за по-малките госпожици дрешките са по-сладурски/  Laughing  Laughing

scarly,благодаря за табличката,от полза ще ми е  Peace
Реших да поръчам пижамки размер 6-7г.,пък като ги получа,ще споделя дали съм "уцелила" размера  Laughing  Laughing

# 63
  • София
НинкаHug Утре може би ще имам изненада за теб  Heart Eyes
Забравила съм снощи да честитя покупките и да пожелая Никол да ги носи с много, много здраве. За съжаление пижамката е свършила във всички размери, с изключение на 1-1,5. Поръчах я и може би ще ни е малка  Embarassed

Деси, няма да ви е малка, но ще носите за кратко време предполагам  Hug
Гери, благодаря ти  Heart Eyes
NellyR, от всички други магазини имаме много дрешки с Мини и Пепа и се въздържах от повече  Grinning  Hug

# 64
Здравейте, момичета!
Преди няколко дни си получих и двете поръчки от Next. Ще се опитам тази вечер да пусна снимки.
Обаче едни бебешки обувчици не са пристигнали ( а са налични в сайта им), та исках да попитам дали в магазина на Next в мола на Цариградско шосе сте виждали таива бебешки обувчици
http://www.next.co.uk/g622094s13

# 65
На M&S размерчетата до две години са твърдо умалени - дъщеря ми е 84см, а бодитата, които й взех са 90см (това е размерчето за 2г) и не й стават. Отделно по възраст са с см-два по-малки отколкото на другите марки.
Размер 2-3годинки са ѝ идеални на ширина (малко по-едричка е), та не знам дали като стане на 2 ще може изобщо да се пъхне в тях.

Аз пък не съм съгласна. Пазарувам от M&S от 3 г. и смятам, че напълно си отговарят на размера, а именно см. на височината.  Ушити са за деца с нормално телосложение (нито едри, нито слаби) и нито са умалени, нито уголемени.
Винаги съм пазарувала според височината, а не според възрастта. Напълно нормално е някои деца да са по-ниски, а други по-високи от средната статистика.

Ето я табличката на M&S за размери
http://www.marksandspencer.com/Boyswear-Kidswear-Size-Guides-Pro … ;pf_rd_s=right-12

Размер 1-1.5г например при тях е 83см, докато във всички останали сайтове е 86см, 1.5-2г е 90см вместо 92см както е прието.

Зимата взех на дъщеря ми 5 бодита с дълъг ръкав от серията с чудовищата размер 90см и вече не й стават, а е едва 84см. Всъщност още като пристигнаха ръкавите й бяха съвсем точно, а беше на около 80см тогава, сега са й 3/4, а отдолу изобщо не мога да ги закопчея. Взех й също за лятото пакет с 7 летни бодита, пак този размер - те са малко по-добре, но в момента са й точни, най-много още см-два да й стават. Има също термо пижамки, термо потници и термо блузки размер 2-3г., тях също сега ги носи, като са й малко дълги ръкавите, но иначе са точно по телцето.

Като беше по-малка също съм пазарувала оттук бельо и бяха по-точни по отношение на размера, но всичко купено тази есен/зима е умалено.
По отношение на качеството - направо са страхотни, нямат мърдане бодитата, термо бельото малко се пораздърпа.

Какво значи "както е прието" по другите сайтове. Всяка марка си има собствена номерация и затова са сложили детайлизирани таблици. Гледаш сантиметрите и се преценява дали ще стане или не. Когато детето е по едро (разбирай по дебело от нормата) е напълно нормално да не влезе в стандартните облекла. Не всичко е сантиметри на височина, нали. Бодито може да стане на 90 см. дете с нормални кг., но да не стане на 90 см. дете с 2 - 3 кг. над нормата.
Продължавам да твърдя, че номерацията и дрехите съответстват на посоченото в таблицата, пък който иска да вярва. Всеки си преценява спрямо височината, телосложението и кг. на детето.
Както бебешката серия, така и следващата за момиченца си отговарят напълно. Някои бодита са ми се свивали от прането или сушилнята... тогава да - стоят умалено. Но това не значи, че са умалени изначало.

# 66
Моят син по последни данни е 91-92см, но бодитата от М&S са му по мярка сега и едва ли ще може да ги носи още месец. Бях взела размер 2-3г. - 98см. Нормален е, не е дебел, не е слаб.

# 67
Някой дали знае това дали е подплатено?  bouquet
http://www.next.co.uk/g372534s9#831834g37

# 68
  • София
Имат памучна подплата отвътре.

# 69
rubiq,
има тъничка подплата според мен. Виж отблизо гуглата, подплатата е в оранжево. Ръкавите не са подплатени, само на торса и гуглата има. Ако си имала друго пролетно яке, същото е.
Мен би ме притеснил цвета, защото много, от дрехите в коралов цвят този сезон, се оказват електрикови и по-скоро розови, отколкото коралови /съдя от коментари на потребители из сайта/.
Ако не ти е спешно, би било добре да изчакаш някой да пусне коментар.

# 70
момичета  поръчките ви  от некста ,чрез коя фирма сте най-доволни

# 71
anbibian, имам два чифта обувки за мен от Кларкс, нося 37 номер, 4-ки са и двата - перфектни са ми  Peace
Мъжът ми също има - носи 39 номер, неговите са 6-ца и той няма оплаквания  Peace
А през краката на дъщеря ми са минали 10-ки Кларксове - (само сандалките, детските са леко умалени спрямо обувки, боти, ботуши) - отговарят  Peace

Благодаря за инфото  Hug
Предполагам, че чантите им също са качествени, харесах това-онова  Wink

# 72
  • София
момичета  поръчките ви  от некста ,чрез коя фирма сте най-доволни
DHL Mr. Green

# 73
Аз намирам дрехите на теско доста уголемени - с изключение на якетата. Детето е 92-93 см, 14.5 кг и в момента носим Ла редутски 3 год, Некст 2-3 г., Адамс 2-3, а Маталан и George все още 18-24 м.
Поръчах блузки и комплекти за пролет-лято от теско размер 2-3 и са направо огрооомни:shock:, със сигурност няма да се носят тази година, било то и на есен Crossing Arms Преди бях взимала 2 якета и даже леко късееха и теснееха, та се подведох....ooooh!

# 74
някой да е пазарувал скоро от теско. опитвам се да пусна поръчка но не ми приема картите. пробвах с виза, виза електрон, американ експрес все неуспешно

Общи условия

Активация на акаунт