Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 59 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
 Получих малка поръчка от мадъркеър с тези дънки вътре http://www.mothercare.com/Grey-Waist-Light-Wash-Crop/dp/B007AHMC … s=related-tab-3-5 размер 2-3 но за съжаление са малки на сина ми.
Получих също така и от рокличките от асда, страхотни са http://direct.asda.com/george/baby-girls-clothes/border-print-su … 9,default,pd.html и http://direct.asda.com/george/baby-girls-clothes/floral-print-su … 1,default,pd.html

# 76
  • Пловдив
някой да е пазарувал скоро от теско. опитвам се да пусна поръчка но не ми приема картите. пробвах с виза, виза електрон, американ експрес все неуспешно

Аз получих току що пратка. Платих я с кредитна карта Виза на Райфайзен. Момичетата в темата пишеха, че някъде имало съобщение, че не приемали Виза или Виза Електрон (не се сещам кое точно беше), но аз съм плащала и с двата вида без проблем. Peace

# 77
Здравейте!

Имам въпрос... В сайта на Г. в моя профил имам отбелязано като "забележка" - добавено известие от Роял Мейл. Чудя се, някоя от вас получавала ли е известия от Royal Mail до сега, за какво може пък да се отнася това...  newsm78

Благодаря!   bouquet

# 78
някой да е пазарувал скоро от теско. опитвам се да пусна поръчка но не ми приема картите. пробвах с виза, виза електрон, американ експрес все неуспешно

Аз получих току що пратка. Платих я с кредитна карта Виза на Райфайзен. Момичетата в темата пишеха, че някъде имало съобщение, че не приемали Виза или Виза Електрон (не се сещам кое точно беше), но аз съм плащала и с двата вида без проблем. Peace

Ами на сайта изрично си го пише. Преди може и да са минавали с Виза Електрон, но сега не минават. Аз съм пазарувала с Мастеркард - в края на февруари.

Провери дали проблема не е от билинг адреса или  адреса на дотавчика.

# 79
  • Златна Добруджа
Добро утро   Nature Sunny

Малко странен въпрос впредвид идващото лято  Crazy Ако някой има С12 от апреските на Некст би ли ми измерил стелка?
Качествени ли са, пропускат ли вода?

# 80
  • София
Мами, моля да ми кажете на детските Кларкс 6 колко сантиметра е стелката?

# 81
  • София

Аз измервам едни наши, вече умалели - стелката е 14,5 см  Peace - има малка разлика в стелките при различните модели Peace
Сега ще се включи Hope  Heart Eyes, която има доста Кларксове и ще ти помгне, сигурна съм  Wink

# 82
Нинче  Hug

Cesari/ Olia,
имам 2 чифта 6-ца /едни полуботи и едни равни, пролетни обувки/ и на двата стелката им е 15см.
Явно зависи от модела, но повече, от 0,5см разлика няма.  Peace

# 83

Оля, 15 см. На нас вече са ни малки. Имам едни тип балеринки, но с каишки около глезенчето. Много си ги обича, но са и супер малки и заминават в Продавалник. Вече сме на 6 1/2, даже 7.

# 84
  • София
Някой може ли да ми даде см. на сандалки Кларкс за момиче - 10 или 10,5?

# 85
  • Златна Добруджа
Някой може ли да ми даде см. на сандалки Кларкс за момиче - 10 или 10,5?

От мое запитване за модел сандали с такава подметка http://www.clarks.co.uk/p/20349817 за номер 11,5 ми е отговорено, че стелката е 19,5 см. Надявам се да ти послужи за някакъв ориентир.

А аз пак да попитам за размер на стелка на апрески Некст 12-ка или 13-ка и като качество как са?

# 86
  • София
Дами, много, много Ви благодаря!  Hug  bouquet
Рал, на Анди крачето и е 14,5 см, за това съм се ориентирала към 6. Hug

# 87
mentina,
не мога да ти помогна за номера, но апреските са чудесни! Говоря за тези, с коригиращи каишки. Има и друг вид, които се нахлузват направо и отгоре имат коригираща връв, но съм чела коментари, че никак не са удобни за обуване.
Апреските издържат на сняг и киша. На газене в дълбоки локви пропускат, но надали има някакви, които биха устояли на такова потапяне. Laughing
Топли са, удобни, коригиращите каишки са чудесни, защото нагаждаш апреските, според това, дали ще се обуват дънки или пола. Почистват се много лесно и не се износват.  Peace

# 88
Здравейте,
едно въпросче за next колко см е 4-5 години, варират ли различните модели или са еднакво големи - в help  за объркани размерите.

# 89
  • Златна Добруджа
mentina,
не мога да ти помогна за номера, но апреските са чудесни! Говоря за тези, с коригиращи каишки. Има и друг вид, които се нахлузват направо и отгоре имат коригираща връв, но съм чела коментари, че никак не са удобни за обуване.
Апреските издържат на сняг и киша. На газене в дълбоки локви пропускат, но надали има някакви, които биха устояли на такова потапяне. Laughing
Топли са, удобни, коригиращите каишки са чудесни, защото нагаждаш апреските, според това, дали ще се обуват дънки или пола. Почистват се много лесно и не се износват.  Peace

Много благодаря  Hug Попаднах на едни в Ибей, моделът е с връзки отпред /по цялата височина/, нови и се чудя дали да рискувам. Но без да знам размер на стелка...

Общи условия

Активация на акаунт