Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 59 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
mentina,
щом са с връзки отпред, няма проблем. Остана размера, дано някой ти измери. Ако се чудиш много, заложи на по-големия размер. За ботушки няма да е проблем.
Питай и в другата тема за Некст. Там повече хора четат.

# 91
  • софия
Момичета, понапълних кошница от АСДА. Виждам, че приема бг карти. Има ли нещо друго по-специално или да се пробвам да видим дали ще имам късмет да мине?

# 92
  • София
Момичета, понапълних кошница от АСДА. Виждам, че приема бг карти. Има ли нещо друго по-специално или да се пробвам да видим дали ще имам късмет да мине?

Няма нищо специално - пишеш и за билинг и за шипинг еднакъв адрес - този на превозвача  Peace и смело пускаш  Peace
Стискам палци да мине  Peace

# 93
  • софия
ninnann,  Hug

# 94
  • София
Може ли някой пак да ми пише ако може да ме включи с едни кроксчета в Джордж? Че ще пускам чак след 2 седмици, а да не вземат да свършат, че са с Мини Mr. Green

# 95
На M&S размерчетата до две години са твърдо умалени - дъщеря ми е 84см, а бодитата, които й взех са 90см (това е размерчето за 2г) и не й стават. Отделно по възраст са с см-два по-малки отколкото на другите марки.
Размер 2-3годинки са ѝ идеални на ширина (малко по-едричка е), та не знам дали като стане на 2 ще може изобщо да се пъхне в тях.

Аз пък не съм съгласна. Пазарувам от M&S от 3 г. и смятам, че напълно си отговарят на размера, а именно см. на височината.  Ушити са за деца с нормално телосложение (нито едри, нито слаби) и нито са умалени, нито уголемени.
Винаги съм пазарувала според височината, а не според възрастта. Напълно нормално е някои деца да са по-ниски, а други по-високи от средната статистика.

Ето я табличката на M&S за размери
http://www.marksandspencer.com/Boyswear-Kidswear-Size-Guides-Pro … ;pf_rd_s=right-12

Размер 1-1.5г например при тях е 83см, докато във всички останали сайтове е 86см, 1.5-2г е 90см вместо 92см както е прието.

Зимата взех на дъщеря ми 5 бодита с дълъг ръкав от серията с чудовищата размер 90см и вече не й стават, а е едва 84см. Всъщност още като пристигнаха ръкавите й бяха съвсем точно, а беше на около 80см тогава, сега са й 3/4, а отдолу изобщо не мога да ги закопчея. Взех й също за лятото пакет с 7 летни бодита, пак този размер - те са малко по-добре, но в момента са й точни, най-много още см-два да й стават. Има също термо пижамки, термо потници и термо блузки размер 2-3г., тях също сега ги носи, като са й малко дълги ръкавите, но иначе са точно по телцето.

Като беше по-малка също съм пазарувала оттук бельо и бяха по-точни по отношение на размера, но всичко купено тази есен/зима е умалено.
По отношение на качеството - направо са страхотни, нямат мърдане бодитата, термо бельото малко се пораздърпа.

Какво значи "както е прието" по другите сайтове. Всяка марка си има собствена номерация и затова са сложили детайлизирани таблици. Гледаш сантиметрите и се преценява дали ще стане или не. Когато детето е по едро (разбирай по дебело от нормата) е напълно нормално да не влезе в стандартните облекла. Не всичко е сантиметри на височина, нали. Бодито може да стане на 90 см. дете с нормални кг., но да не стане на 90 см. дете с 2 - 3 кг. над нормата.
Продължавам да твърдя, че номерацията и дрехите съответстват на посоченото в таблицата, пък който иска да вярва. Всеки си преценява спрямо височината, телосложението и кг. на детето.
Както бебешката серия, така и следващата за момиченца си отговарят напълно. Някои бодита са ми се свивали от прането или сушилнята... тогава да - стоят умалено. Но това не значи, че са умалени изначало.

Не ми е по-дебело детето от нормата и е изобщо далеч от понятието за такова - бодитата, които й взех са й малки.

Явно има и други деца, на които въпросните бодита не стават  Peace

Моят син по последни данни е 91-92см, но бодитата от М&S са му по мярка сега и едва ли ще може да ги носи още месец. Бях взела размер 2-3г. - 98см. Нормален е, не е дебел, не е слаб.

Няма нужда да нападаш, изказваме лично впечатление от неща, които сме закупили  Peace

# 96
Момичета, Skinny T- Shirt какво трябва да означава? Дали значи, че блузата няма достатъчно еластичност?  newsm78 Харесала съм една такава и не мога да реша какъв размер да поръчам да не би да се окаже,че размерите дефакто не отговарят....Извинявам се,ако въпроса ми не е за тук, но ще се радвам,ако има кой да помогне... Praynig

# 97
  • София
huliganka, Skinny дънки, блузки, изобщо дрехи са по тялото. Няма отношение към тяхната еластичност.

# 98
huliganka, Skinny дънки, блузки, изобщо дрехи са по тялото. Няма отношение към тяхната еластичност.
iveto_11, благодаря ти   bouquet това значи,че смело мога да поръчам моя си размер,нали  ? или може би един размер по-голям?  Thinking

# 99
  • София
  И аз нахлувам с въпрос, за което се извинявам: често пазарувах от SPORTSDIRECT, но от известно време - може би две седмици не мога въобще да вляза. Имате ли представа каква е причината?

# 100
  • Варна
Момичета ,предварително се извинявам за въпроса ,но вие пазарите от доста английски сайтове и може да сте запознати с http://www.jdsports.co.uk.На първа страница не го видях( с какви карта става плащането),но в сйта си пише че има доставка до България и след всичко което ми се случи с тях не мога да разбера приема или не наши карти newsm78

# 101
  • Софето
От Мадъркер вместо тези http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-Red-Canvas-Shoes/dp/B … s=related-tab-3-5 са ми изпратили тези за бебета http://www.mothercare.com/dp/B006NYENY6?ref=sr_11_1 размер УК 2, ЕУ 18. Връщането ще е доста сложно  Tired, ако някой се интересува да ми пише, ще ги дам за 15лв.

# 102
  И аз нахлувам с въпрос, за което се извинявам: често пазарувах от SPORTSDIRECT, но от известно време - може би две седмици не мога въобще да вляза. Имате ли представа каква е причината?

Пробвай с друг браузър, рестартирай рутер... каквото се сетиш. Ако не помогне това питай в темата за спортса. Аз не съм пазарувала още от там, но си влизам без проблеми в сайта.

# 103
  • София
При мен го има същия проблем, от единия комп влизам през мозила от другия през ИЕ.
Не мога да разбера каква е причината. Питах преди време в темата за Спорт-а, никой не ми отговори дали е имал същия проблем. Сега си ги отварям през въпросните браузъри и нямам проблем.

# 104
  • София
  agnesana, много благодаря. Проблемът е бил в браузъра newsm78. Какво страхотно яке изпуснах ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт