Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 58 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Мм, отказали са поръчката. И сега трябва ли да звъня в банката, или автоматично ще ми възстановят парите?

# 661
  • София
Мм, отказали са поръчката. И сега трябва ли да звъня в банката, или автоматично ще ми възстановят парите?
В моята банка се възстановяват до 45 дни. Може и по-рано, но ми искат становище от търговеца, което няма как да стане, така че си изчаках чинно да мине срока Peace

# 662
  • София

Марету, ако имаш мейл, в който пише, че ти отказват поръчката го препрати на твоята банка, после отиди до най-близкият клон, ще попълниш една молба за авторизация и ще ти освободят парите в рамките на 24 часа, можеш да отидеш и с принтиран мейл на отказаната поръчка  Peace
Така процедирам, когато ми се случи и съм платила с карта на ЦКБ.
С карта на ДСК при отказана поръчка, изпращам мейл с нея и в рамките на 24 часа ми освобождават парите, дори без да ходя и попълвам документ  Peace
Всичко това, ако не ти се чака 30-45 дни, за да ги отблокират автоматично 

# 663
  • Пловдив

Аз имах абсолютно същия случай миналата година с Дебенхамс. 2 пъти пробвах да поръчам и 2-та пъти след приемане на поръчката на следващия ден в един и същи час ми я отказваха. И заради тях (че ми бяха блокирали сумата за двете поръчки в сметката) в ХМ имах сума в баланса и невероятни разправии докато я платя. Тогава направих както те е посъветвала Нина - принтирах поръчката и мейла за отказ и отидох в банката. Там попълних специална форма, за да ми отблокират парите. Тогава се опитах да платя с дебитна карта на ЦКБ. Тази година обаче ми мина поръчка с кредитна карта в евро на Райфайзен. От транспортната фирма, която ползвам ми казаха, че е цяло чудо, защото на тях им отказват поръчки плащани с английска карта:peace:

# 664
  • София
Момичета, този път влизам с въпрос ... имам спомен, че имаше такова питаме, сега аз съм наред  Confused
Имам поръчка от АСДА, с около 10-ина артикула на стойност 60 лири, днес отидох да си я взема и хоп изненада - само една блузка в пакета - няма нищо друго ... парите са осчетоводени, не само блокирани, във фактурата фигурира само блузката обаче  ooooh!, всеки от артикулите има отделен тракинг номер, не както обикновено един общ, това ме обнадеждава, че просто са разделили поръчката и ще я получа със следващият курс ...
Какво ще кажете - още утре да им се обадя или да изчакам и следващият курс  Hug
А иначе взех дрешки и кецки от Пъмпкин-а - всичко е страхотно, но сега нямам време за снимки - ще се похваля обаче - защото всичко е страхотно  Heart Eyes и заслужава да се види  Peace

# 665
  • Бургас
Моята поръчка от Джордж беше разделена на три.  Peace
В единия пакет имаше само един топ, в другия - още един топ + момчешка тениска. В третия пакет беше всичко останало.  Laughing
Във всеки пакет имаше отделна фактура за нещата от пакета, като навсякъде беше отбелязана сума за доставка. Но, сумата отдавна е изтеглена от картата ми и всичко е точно.  Peace
Получих и трите пакета в един и същи курс на превозвача.

П.П. И код за намаление, но с изтекъл срок.  Laughing

# 666
  • София
Мимита, ама твоите са били в един курс ... дано пък моите са в другия, там ще са  Wink
Мисля да изчакам и следващия курс и тогава, ако се наложи да започвам с телефонните разговори и разправиите, дано не се наложи  Hug

# 667
  • Пловдив
Нинче, вероятно са се оказали в следващия курс - доста пъти ми се е случвало   bouquet

# 668
  • София
Нинче, вероятно са се оказали в следващия курс - доста пъти ми се е случвало   bouquet

Змейче, успокои ме  Heart Eyes, аз за всеки случай им писах още вчера  Peace

Краси  Heart Eyes  bouquet

# 669
Момичета, имам  нужда от съвет. Направих поръчка от Pumpkin patch с последния код. Днес обаче получавам e-mail, че банката им отказва транзакцията и ако не ги потърся в рамките на 5 дни ще ми канселират поръчката. Има ли смисъл да им звъня, т.к. си искам да си получа дрешките или да ги оставя да ми я откажат? седя си и се чудя  Thinking

# 670
  • Пловдив
Момичета, имам  нужда от съвет. Направих поръчка от Pumpkin patch с последния код. Днес обаче получавам e-mail, че банката им отказва транзакцията и ако не ги потърся в рамките на 5 дни ще ми канселират поръчката. Има ли смисъл да им звъня, т.к. си искам да си получа дрешките или да ги оставя да ми я откажат? седя си и се чудя  Thinking

dea76, часовата ни разлика с Нова Зеландия е много голяма. Според мен им пиши какво се иска от теб да направиш - с друга карта ли да пробваш или нещо друго. Много са точни, но отговарят най-рано на следващия ден. На мен ми бяха канселирали поръчка, защото ги бях молила да ми сменят размерите. После я пуснах наново, но има казах, че искам ако е възможно да ползвам условията при които съм си пуснала поръчката (25% + БД, която важеше само събота и неделя, а събитията вече се развиваха понеделник вторник и ми беше начислена доставка 4.95). Жената, която ми отговори беше супер любезна, извини ми се 10 пъти за неудобството, което ми причиняват и ми каза, че ми махат доставката и изпраща веднага поръчката за обработка.  Peace

# 671
tinki_winki, много благодаря за бързия отговор. И аз мислех да им пиша. А ти на кой мейл им писа, т.к. този от който съм получила информацията е info@...?

# 672
  • Пловдив
tinki_winki, много благодаря за бързия отговор. И аз мислех да им пиша. А ти на кой мейл им писа, т.к. този от който съм получила информацията е info@...?

Да на инфото съм писала - даже съм отговаряла на мейла с поръчката. Успех и пиши какво е станало.  Heart Eyes

# 673
tinki_winki, още веднъж благодаря за отзивчивостта   bouquet Ще пиша, когато има някакво развитие.

# 674
  • София
Здравейте,
имам въпрос. Днес сутринта пуснах поръчка от Джордж. В хисторито ми излизат всичките 12 артикула и пари са ми блокирани за всичките. Статуса на цялата поръчка е placed. Преди малко получавам имейл, че съм била имала още артикули в кошницата и ми напомнят да вляза и да довърша поръчката. Артикулите са дадени кои са - 3 от тези, дето ги пуснах сутринта. Влизам си в кошницата обаче и виждам, че тя е празна. Няма нищо вътре.  newsm09
На някой случвало ли му се е това? Аз поръчвам за втори път от този сайт и не съм наясно с всичко.

Общи условия

Активация на акаунт