Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 58 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички , на всички. Разглеждам сайтовете да поръчам нещо и тъй като  наскоро направих една поръчка от маталан и сега искам от next или asda i да поп ит ам има ли някакви кодове и какъв е редът     , next ми се стръва доста по скъп от другите сайтове а nextdirekt още повече, така ли е той си е по скъп или има кодове занамаления и когаще тази г одина намале нието? Благодаря предварителнои ако някои ми отговори. Simple Smile

# 646
  • София
Здравейте на всички , на всички. Разглеждам сайтовете да поръчам нещо и тъй като  наскоро направих една поръчка от маталан и сега искам от next или asda i да поп ит ам има ли някакви кодове и какъв е редът     , next ми се стръва доста по скъп от другите сайтове а nextdirekt още повече, така ли е той си е по скъп или има кодове занамаления и когаще тази г одина намале нието? Благодаря предварителнои ако някои ми отговори. Simple Smile
За Асда има от време на време кодове, следи темата, която е за кодовете за английски сайтове.
В Некст не може да се поръчва с БГ карта, само от Некст дирет. За тези сайтове кодове лично аз не съм срещала.

# 647
Здравейте, искам да попитам имали някой подобен случай на моя -Направих поръчка от АСДА Джордж ( поредната) и когато получих пратката вътре имаше други артикули. Имаше само един от моите поръчани.И сега ме интересува на кой меил да им пиша.  Излиза ми само телефон за обратна връзка. Ако някой е имал подобен случай нека сподели - моля!!!
Посредника да не е объркал пратките?Питай първо тях.Аз имам  объркана пратка от НМ.Получих  пратка на друга жена от Скандинавия Shocked.Върнах пратката до Англия и много съжалявам за това,защото веднъж платих транспорт до България,после до Англия.След това трябваше по интернет да извикам куриер до английския адрес .И от тогава нищо.И  по телефона им се обаждах.Искаха и писмо да им пратя,за да им обясня случая.Тия малоумници не могат да разберат ,в   кой от складовете им е отишъл кашона и само разходите ми останаха. Затова моя съвет е по-добре ги продай на познати или в продавалник.

# 648

Сайта на Некст наистина е по-скъп в сравнение с Маталан и Асда,но и артикулите,които предлагат са доста по-качествени и имат по-голямо разнообразие  Peace
В Некст няма кодове за намаления,за Асда вече са ти отговорили,че от време на време пускат кодчета,трябва да следиш  Laughing

# 649
  • Пловдив
Има ли пазаруващи от английския ларедут? Искам да обменим малко информация.

Аз се пробвах зимата - 2 пъти. Отказаха ми поръчките - проверяват като при Некст за съвпадение на адреса на регистрация на картата.  Peace

# 650

Сайта на Некст наистина е по-скъп в сравнение с Маталан и Асда,но и артикулите,които предлагат са доста по-качествени и имат по-голямо разнообразие  Peace
В Некст няма кодове за намаления,за Асда вече са ти отговорили,че от време на време пускат кодчета,трябва да следиш  Laughing

Подкрепям за качеството. За разнообразието не бих казала, но качеството на Некст е по-добро, дрехите при пране не мръдват, ботушките ги носихме поти 3 месеца, а са като нови. Въпросът е дали ще си купиш за дадена сума 1 нещо от некст или две от друг сайт. Вече е въпрос на преценка, защото детето израства много бързо и дадена дреха я носи по няколко пъти и тя няма време да се скапе от пране и носене.

# 651
  • София
Има ли пазаруващи от английския ларедут? Искам да обменим малко информация.

Аз се пробвах зимата - 2 пъти. Отказаха ми поръчките - проверяват като при Некст за съвпадение на адреса на регистрация на картата.  Peace
Моя позната поръчвала веднъж каза, че й е минала поръчка на адреса на КД. Аз съм сложила две нещица в кошницата, но някой ми беше споменавал, че при регистрация и първа поръчка дава код за 15 паунда намаление.
На мен ми даде код за 20%, който не ми се хваща. А не видях да има условие за сума, само да не са намалени цените .

# 652
  А от къде    мога  да видя кодове за next сега ?

# 653
  А от къде    мога  да видя кодове за next сега ?

Ама нали преди малко,Ви писахме,че за Некст кодове няма    Laughing  Laughing

# 654
Сори нешо съм много разсеяна. Embarassed

# 655
Здравейте, бихте ли ми пропоръчали сайт за евтини бебешки дрешки моля. благодаря предварително

# 656
Здравейте, бихте ли ми пропоръчали сайт за евтини бебешки дрешки моля. благодаря предварително
Маталан
Теско
Асда
M&CO

Във всички тези може да се пазарува с български карти! Peace

# 657
  • София
Здравейте  Simple Smile Виждам че никой още не е писал, та да споделя - промоция в Pumpkinpatch. 30% намаление на дрехите с редовна цена и 15% на намалените + безплатна доставка с код UKTRPLЕ. Важи до края на понеделник като уж е за 3 дни, но вече работи - пробвах го.

И в тази връзка да попитам - как са като размер дрехите им, защото аз преди тази поръчка имам само още 1, но не ми е пристигнала, за да преценя. Интересуват ме за малките - 3-6-12 месеца.

# 658
Не видях писано ли е по-рано тук, но за всеки случай - и в www.debenhams.com тече намаление плюс безплатна юкей доставка. Има изгодни бебешки оферти, аз лично купих ромпърчета.
Редактирам се, сега четох на 1-на страница, че там не приемали БГ карта? Плащането е отбелязано в моята. Защо така и какво следва сега, ще ме просветите ли?

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 15:47 от Марету

# 659
Не видях писано ли е по-рано тук, но за всеки случай - и в www.debenhams.com тече намаление плюс безплатна юкей доставка. Има изгодни бебешки оферти, аз лично купих ромпърчета.
Редактирам се, сега четох на 1-на страница, че там не приемали БГ карта? Плащането е отбелязано в моята. Защо така и какво следва сега, ще ме просветите ли?

Изчакай. Може да са променили политиката и да не се знае тук. ПОсле непременно пиши какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт