Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 58 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте,аз съм от Варна и се чудя как чрез кой посредник да поръчам от ASDA,някой ако може да подскаже  newsm78

# 631
Здравейте,аз съм от Варна и се чудя как чрез кой посредник да поръчам от ASDA,някой ако може да подскаже  newsm78
Brits. Получават се направо във Варна.

# 632
  • Варна
Благодаря  Hug

# 633
В АСДА има ли безплатна доставка над определена сума? Благодаря предварително  bouquet

# 634
Здравейте, и аз отдавна се каня да поръчвам от Асда, но все с каненето си оставям. Искам да попитам карта на коя банка е по удачно да си извадя, колебая се между ДСК и ЦКБ, моля поръчващите с опит, да ми препоръчат, ако прецените че картата на друга банка е по- удачно и се приема от повечето сайтове, приемам съвети. Благодаря!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:37 от iv888

# 635
Здравейте, и аз отдавна се каня да поръчвам от Асда, но все с каненето си оставям. Искам да попитам карта на коя банка е по удачно да си извадя, колебая се между ДСК и ПИБ, моля поръчващите с опит, да ми препоръчат, ако прецените че картата на друга банка е по- удачно и се приема от повечето сайтове, приемам съвети. Благодаря!
Препоръчвам ти виртуална виза на ДСК  Peace
Никакъв проблем с нея-никъде, вече 2г  Peace

# 636
  • Варна
аз съм пазарувала доста (от ларедут обаче) и без проблеми с виза на ПИБ.Най ми харесва че през интернет безплатно си подадох заявление и после направо отидох да си я взема,без никакви такси за нищо Simple Smile

# 637
  • София
Здравейте, и аз отдавна се каня да поръчвам от Асда, но все с каненето си оставям. Искам да попитам карта на коя банка е по удачно да си извадя, колебая се между ДСК и ЦКБ, моля поръчващите с опит, да ми препоръчат, ако прецените че картата на друга банка е по- удачно и се приема от повечето сайтове, приемам съвети. Благодаря!

iv888, точно с карти на ЦКБ и ДСК пазарувам в АСДА, зависи в коя има парички  Grinning, нямам проблеми и с двете  Peace
Не само в АСДА - нямам проблем никъде и с двете карти на двете банки  Hug

# 638
Гъбна алелуя  Crazy Най-накрая:
Раздаване на КУРС 98

1. ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
15.05.2012г. от 11.00ч. до 20.00ч., 16.05.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч

2. ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
15.05.2012г. от 12.00ч. до 20.00ч., 16.05.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч.

3. ЗАЯВИЛИТЕ ДОСТАВКА С "ЕКОНТ" и "СПИДИ".
Пратката ще бъде препратена на 15.05.2012г. по посоченият във Вашият профил начин.
 Доставките ще се извършат на 16.05.2012г.

Можете да задържите Вашата пратка в СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН,
до 09.00ч. на 15.05.2012г.

# 639
  • гр.Добрич
.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 11:09 от spinki

# 640
Здравейте, искам да попитам имали някой подобен случай на моя -Направих поръчка от АСДА Джордж ( поредната) и когато получих пратката вътре имаше други артикули. Имаше само един от моите поръчани.И сега ме интересува на кой меил да им пиша.  Излиза ми само телефон за обратна връзка. Ако някой е имал подобен случай нека сподели - моля!!!

# 641
Здравейте, аз също с питанка, някой поръчвал ли е от тук, отзиви има ли, приемат ли бг карти, гледам че има доставка до България, искам една рокля, и наистина я искам  Mr. Green Ще бъда благодарна на всякаква помощ   bouquet
http://www.karenmillenoutletes.co.uk/karen-millen-soft-colour-bl … jrgp6ov5596blvpm6

# 642
  • София
Някой пазарувал ли е от този сайт http://www.pramworld.co.uk/. Не приема бг карти и ще трябва с посредник, но се чудех дали е надежден сайтът. Hug

# 643
  • Бургас
Имам едни сандалки, които са ни малки http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/13/1?pid=736 … %26nbsp%3bSandals - C 10.

# 644
  • София
Има ли пазаруващи от английския ларедут? Искам да обменим малко информация.

Общи условия

Активация на акаунт