Сега е най-засмяна бъдещата ДЕКЕМВРИйска мама! Добре дошли! :)

• 30 397
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
 Grinning хехе събрхме се 3 мами който вече имат по 1 и чакат по още 1 щастийце

# 661

дааа Simple Smile) колко са големи първите ви съкровища?? Моят сладкиш е на 3г.и7м.

# 662
Здравейте мили момичета,бъдещи майки.Извинете ме ,че нахлувам в темата,но съвсем случайно влезнах да почета и не се здържах да не пиша.Аз съм от Декемврийки 2010 и вече се радвам на една малка дългоочаквана и много палава принцеска.Искам да споделя,че точно на тази дата преди 2 години видях 2-те чертички на теста,неочаквано беше,неможех да повярвам,тъй като бебка е зачената естествено,а ние се готвихме за ин-витро.В повече подробности неискам да се впускам и да ви натоварвам,но искам да ви пожелая на всички много здрава,да имате леки бременности и зимата да се чушкате с пухкави,здрави бебчета!!!

Стискам ви палци Wink

# 663
nikolinko  благодаря за подкрепата!!!

# 664
nikolinko благодаря ти! Дано ! Praynig Да е жива и здрава малката принцеска Вики!   Hug

# 665
 Grinning spr moeto e na 2.7m

# 666
Smile_d Добре дошла!! И аз съм в 5г.с. и на мене ми е 2 бременност, аз във вторник мисля да отида, дано вс е ок! Коя дати ти беше последна менстр.?

На 10 март.

дааа Simple Smile) колко са големи първите ви съкровища?? Моят сладкиш е на 3г.и7м.

Синът ми другият месец ще прави 4 г.
Засега бременността ми е корено различна от първата. Преди и през 9-те месеца не ми е било гадно нито веднъж. А сега от 2 седмици денонощно ми се гади. Смуча постоянно люти бонбони, за да издържам в работата. Дано всичко премине скоро.  Praynig

# 667
na men posledno mi doide na 14 mart imam 2 4erti4ki no 6te iz4akam o6te 1 sedmica i 6te otida na lekar makar 4e mn me glojdi o6te  dnes da otida za sega mi e dobre sutrin mi se gadi no ne e kakto s batkoto togava si povra6tax sisitemno  dano vsi4ko mine leko jelaq go ot sarce na vsi4ki

# 668
Здравейте, нямам търпение да се запиша и аз тук, въпреки че съм на доктор чак на 26.04. Направих си в сряда кръвен тест - с резултат 408.4 mIU/ml. Дано всичко е наред и щастието да се случи - на всички Ви желая само здраве и прекрасни мигове Simple Smile

# 669
Здравейте, нямам търпение да се запиша и аз тук, въпреки че съм на доктор чак на 26.04. Направих си в сряда кръвен тест - с резултат 408.4 mIU/ml. Дано всичко е наред и щастието да се случи - на всички Ви желая само здраве и прекрасни мигове Simple Smile

Извинявай за въпроса , но какво е 408.4 ? не съм правила кръвен тест..
na men posledno mi doide na 14 mart imam 2 4erti4ki no 6te iz4akam o6te 1 sedmica i 6te otida na lekar makar 4e mn me glojdi o6te  dnes da otida za sega mi e dobre sutrin mi se gadi no ne e kakto s batkoto togava si povra6tax sisitemno  dano vsi4ko mine leko jelaq go ot sarce na vsi4ki

на мене на 16.март, но за моя радост знам точната дата на зачеване  Grinning 26.03 ...знам че най-вероятно няма да чуя сърчице, но не издържам и във вторник отивам!

# 670

Ааа, поне 5 сме - не 3  Mr. Green
Моята голяма беладжийка се вижда на колко е в подписа! Simple Smile
Брайде айде де, къде се скътаваш...
 LadyDe добре дошла и успех Simple Smile
Нещо май пропускам, но ми е малко разсеяно...  newsm78

# 671
Извинявай за въпроса , но какво е 408.4 ? не съм правила кръвен тест..

Това е резултатът от кръвния тест - стойностите на хормона на бременността - човешки хорион-гонадотропин, по-често срещан като ЧХГ (hCG). Това е хормонът, чиито нива отчитат и уринарните тестове за бременност. 

# 672

Това е резултатът от кръвния тест - стойностите на хормона на бременността - човешки хорион-гонадотропин, по-често срещан като ЧХГ (hCG). Това е хормонът, чиито нива отчитат и уринарните тестове за бременност. 
[/quote]

ахаа и колкото са по-високи стойностите толкова е "по-сигурно " че си бременна ли?? Ти в коя седмица си?

# 673
  • София
Ето меее! Чаках 2 часа и 30мин за да вляза в кабинета!
Ами вече и аз съм с две сърчица! Two Hearts
 8мм ембрионче (може и 7мм да беше), било чудесно всичко!
От предния път до сега направо не можех да повярвам колко многократно е пораснало! Видя се още веднага на екрана! Имам го записано вече и на диск! А преди 2 седмици го търсихме няколко минути да го видим! Сега е там седи си в единия край на сакчето!
А как мига, мига съвсем мъничко нещо там вътре по-беличко! Направо не мога да повярвам колко е малко и невинно и как трепка, трепка беззащитно там вътре!

Супер яко ми стана просто!!!!!!  Embarassed  Heart Eyes  Глътнах си езика, за нищо не питах.... само ми беше в акъла екрана!

Спирам утрогестана от утре, д-ра каза, че нямам нужда от него повече! Дано да нямам проблеми! И след месец на 23-ти май отивам пак на преглед! Тогава ще съм 12г.с. и 1 ден

# 674
  • София
LadyDe - хубаво е след 48ч да направиш 2-ри тест и да видиш дали нараства добре ЧХГ, а при ЧХГ над 1000 се вижда сакче на вагинален ехограф!

Честито на новодошлите за няколко часа поне 2-3 нови мами!

Общи условия

Активация на акаунт