Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Танче Sad Hug Малкият дявол е...Дано излезнат от някъде документите, че  ooooh!

В аптеките продават ли се такива Ph индикаторни ленти? Ще се мерим и ние, няма как...

Леле, колко е пораснала Диманка Heart Eyes

# 406
  • София
ДД!  Grinning
Съни, Камбанчо, прекрасни деца!  Heart Eyes
Танюшке, съжалявам да прочета за проблемите ви!  Hug Важното е, че мъжа ти е жив и здрав! Hug
Мъжо така веднъж си затри всички документи, няколко пъти ходи до районното да пита случайно дали не ги е предал някой... накрая си плати глобите и му ги издадоха наново.  Mr. Green

Любезна,   Hug дано това се окаже проблема при вас и да намерите решението.  Hug Като четох линка, който си пуснала - пише, че чрез добавки и храни може да се попоромени въпросния баланс.
Зимафлуор са изписвали на Боби като малък - заради петна по зъбките и аз го водих на зъбар, схемата беше само за 3 месеца и наистина петната изчезнаха. Тогава зъбаря ми каза, че не се изписва току-така, но когато е правилно и навременно изписан си върши идеална работа. Не знаех, че са го спрели, дано намерите някакъв заместител.  Peace
А иначе за теб съм сигурна, че си храниш децата най-здравословно от цялата тема, и знам колко дразни да те сочат лекари с пръст, че детето ти не се храни както трябва и да ти правят намеци за хигиената.  Twisted Evil

Юхи, нещо си на въртележката?  Laughing

Пф, Максето днес беше твърде кисел, голям рев изрева като се събуди.  Twisted Evil Добре, че мъжо е само до 8 на работа, та няма да върша всичко ептен сама тази вечер.

# 407
Танче, много ми домъчня! Гуш, гуш, гуш! Sad
Още в понеделник бегом в банката да си изтеглиш парите на каса от сметката (ако са от миналия месец, де) и да блокираш картата (може и по телефона)! Може пък документите да излязат отнякъде! Hug

Адаш, много сладка Мана. Heart Eyes
Искам и аз такъв пъзел за мойто бонбон.

# 408
Включвам се само,за да кажа,че имам Зимафлуор,годен до 2014г,който няма да давам на Марти,така че Любезна,ако го искаш ти го пращам още в понеделник:peace:

# 409

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:07 от Любезна

# 410

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:07 от Любезна

# 411
# 412
Танче,миличка Hug
Любезна,вече си мисля,че най-добре да ги изтрепят всички бездомни псета и да затегнат ама яко стопаните в градове,села,паланки,кошари(чипиране и регистриране,жестоки глоби,ако не е направено това или хванат чипирано куче да скита по улиците) и т.н,за да не плъзнат наново тези преносители на тении,гъбички и какво ли още не ConfusedЩом не могат да ги приберат някъде и да не ги пускат,явно това е единственото решение за съжаление,дано не съм права Tired
Чудя се дали,ако отида при кмета ще се намерят пари за чипове и да се създаде регистър на домашните кучета в общината,в която живея,така или иначе на участъковите ветеринари им се плаща от държавата чипиране на кучета,но трябва и някакви санкции да има,а не знам дали на местно ниво може да се приемат ThinkingТук не е токова сериозен проблемът,т.е няма толкова много кучета като в София,но може да се види дали тази система работи и да се въведе Rolling EyesКакто овце,кози,говеда се водят в регистър,защо не и кучетата също да се знаят колко са и кой какво и колко броя има Naughty
Извинявайте за разсъжденията ми,които не са особено за отчетна,но това касае живота и здравето на нас и децата ни и трябва да се намери решение най-накрая,не че претендирам че съм го открила,но го търся,защото ми писна от кучета и боклуци(друга болна тема) Tired

# 413
Аз отдавна съм за брутално изтрепване на кучетата. Никакво кастриране и прочие. Като се махнат веднъж завинаги ивече всички животни са с чипове , ако някой си изхвърли животинката яки глоби и ще се научат не, ами и лайната им в пликче ще събират.

# 414
  • Най-зеленият остров
Добро утро!!!!!!!!!!!
Днес е първи април, още не съм излъгала никойййййййййййййй  Rolling Eyes
Танче, много  Hug от нас. дано да свърши черната серия при вас.
Миме, много ме заинтригува с постовете си. Ще взема утре да проверя из бургаските аптеки и ако има ще се тестваме и ние. Ники е с бъбречни проблеми.
Момичета, някоя от вас да си вози детето със столче на велосипед? Влезе ми една муха в главата и сега купуваме колелета у наЩа къща. Аз си имам и карам по принцип / аз си ходех на работа с колело/, но Ники няма и сега и него ще обзаведем  Simple Smile
Деси, Диманка е страхотна. Хайде среща през седмицата в Морската?
Да си похваля мойто мъж, че в момента прави палачинки  Heart Eyes  Party и пак ще се яде  Laughing. Е, много съм несериозна, вие какви чудеса направихте с килограмите а аз.....

# 415

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:05 от Любезна

# 416
  • София
ДД!  Grinning
Любезноу, това което пишеш според мен е добрата новина - а именно, че ПХ-то се повлиява сравнително бързо с определен начин на хранене.  Hug Peace Колкото до пълната анастезия - моля те да му направите тестове преди това, че на мои близки момичето /тийн/, едва я събудиха след пълна упойка, оказа се алергична и беше вдигнала цялата болница на крак, а те буквално побеляха.  Hug
Ти варицела ли прикара по време на бременността? Ако е така, може би наистина се очакват някакви последствия.  Rolling Eyes
Иначе на Боби петната му излизаха още с никненето на зъбките, но бяхме предупредени от нефроложката му, че ще се получи така заради прием на АБ за уроинфекцията като бебе.  Peace

Кате, браво на мъж ти!  Crazy Laughing
Малвинче, съвсем по темата си, всичките тия лайна и зарази си ги вкарваме постоянно в домовете.  Hug Няма как постоянно да дезинфекцирам количка и обувки, а моите деца са вечно пълзящи долу.
Изтребване до крак е моето решение, чипиране и кастриране на всичко домашно. Некастрираните домашни с данък поне колкото данък сгради. Нечипираните домашни се качват на камионетката и пак изтребване, ако никой не го потърси в кратък срок.
Щях да те питам - чувате ли се с Пина и как са те?

Тъй, Максето е сополив, кашлящ и кисел.  Mr. Green Утре имах работа в банката, която се отлага, че с него никъде не мога да отида. Ще се гледаме тази седмица вкъщи.  Mr. Green

# 417
Здравейте мацки,
Танюша, много  Hug. Знам, че сте притеснени, но важното е, че Ники е жив и здрав. Справяли сте се досега, ще се справите и този път с трудностите. Най-искрено пожелавам това да са последните ви неволи и да се види светлина вече и във вашия финансов тунел.
Любезна,  Hug дано и вие намерите най-удачното решение на зъбния проблем. Каката ми имаше пломби на почти всички млечни зъби. Засега постоянните са по-добре. Само два 6-ти има пломбирани. Но много я гоним за миенето на зъбите, че е заплес в това отношение. Сега носи шини за изправяне на зъбите, та чак покрай тях придоби по-сериозно отношение към зъбната хигиена.

Аз си признавам, че прочетох само последните две страници, но една седмица ни нямаше и не мога да наваксам. Ходихме за няколко дни без децата до Париж. Скапаха ни се краката от обикаляне, но сме доволни. Вчера цял ден надписвах снимки докато помня още кое какво е. Ето ги  и снимки, за който му се разглеждат, че са доста http://www.zetle.net/tony/pictures/Paris/ Simple Smile

# 418
  • София
Ехе, Sunny76 браво за екскурзията Grinning Когато имам време ще разгледам снимките, че са доста. Много искам да ида в Париж  Heart Eyes

Приятен ден..аз днес съм cook clean clean

По темата за кучетата няма да се изказвам пак, да не решите и мене да ме трепете newsm43 Mr. Green

# 419
Ел, и мен това ме чака, но още се подмотвам Simple Smile А за ходенето решавате и отивате. Да ти кажа като се издебнат евтини билети на Уиз еър се оказва, че може на доста прилична цена човек да си достави това удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт