Та, за да е напълно законно записването, ако случайно и дирката се дръпне /което не ми се вярва
щото хората в тия среди обикновено си държат на думата
/ - та спасението ще ви е именно ТЕЛК-а, по-точно дирката си връзва гащите чрез него всячески и никви проверки не могат да я катурнат. Децата с хронични заболявания се приемат на място в градините по усмотрение на директорките. След като в инфарктен софийски район има ОДЗ с приети 50-60 хронично-болни деца в яслена и първо-групенска възраст и по тв-то ги даваха, и проверки минаха и заминаха....Тя ще ти каже каква бумага се изисква, не е нищо сложно /след сутрешните ти мъки бюрократни/.
Общо взето искам да кажа да не се притесняваш и верно малко плановете ви се пообъркват за другата седмица, ама..
Другото, което е, че за над 1 месец без градина си ги изискват тия чревните и туй то.
Не се ядосвай! el_P, сигурно има позакъснели дечоци из темата, а Любезната им слага доброволно хепатитна.
И Максето беше приключил до средата на септември с ваксините.
Ся на 6 чак. 
) и затова си ходим с Диди на антисоциални разходки до НСА или тук на едно място, дето не ходи никой.
Още миналата година един индивид се опита да пробута на Диди тиквени семки.
Отделно ме дразнят много цигарите (бивш пушач
), а наоколо почти не се сещам за майка, която да не пуши.
. Все трябва да търча след Боби да го гледам къде стъпва. 
Щото тоз път не мисля, че личната ѝ ще ми даде направление, а те не бяха мнол евтини, и най-вече не бяха хич бързоставащи. А пък кръвните - не ми се мисли. Пак ще огласяме поликлиниката.

,свободни от паразити
Естествено, че порева, но момичетата от салона бяха много любезни - докато едната какичка показваше играчки и други интересни неща, другата чевръсто подстригваше, при все, че Диди ми беше седнала в скута.