Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 31 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Голяма касотичка е Люс пу-пу

Ради, нормално е да за заблейва, да не успява да прецени всички опасности. Малки са си още.

Юхуу, къде е този фризьорски салон?

За взиране и вманиачването на тема чистота, по-скоро сме в другата крайност. Не ми пука много, хапвал е от земята ( последно днес) Прави се на прасе за 10 минути, гледам лицето и ръцете да са чисти, пералнята да му мисли, нооо ми е изключително неприятно някой чужд човек да му дава храна.  Първо се пита, после се дава! Дори и детето да иска, винаги първо питам, може да има алергия.

Да се похваля, за пръв път   ядохме в ресторант с дребния, като бели хора Grinning  седя цял  час на масата с нас, яде с вилица. Много прилично се държа.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 10:41 от s e r e n e

# 76
  • София
Ел, в Лозенец се намира.  Peace Да не правя реклама, ако искаш на лични повече подробности.  Flutter

Ради, философията е следната: пишеш [.img]директен линк към картинката[./img] в мнението (без точките в скобите).  Peace

# 77
Здравейте!
Танче да ви е жива и здрава Алето!Да продължават двете с Нийка много да ви радват и да нямате повече никакви проблеми Hug
Абе я кажете как отбелязвате именните дни,че ние миналата година пропуснахме,че не бяхме сигурно точно кога е,но сега знаем на 100  процента,че е на цветница и се чудя как да го отбележим..?Но пък и не ми се правят дандании като на рд-то!
Мяу,Юхче много красиви госпожици са станали Люската и Диди!Честита прическа на лейди Ди-много и отива Heart Eyes
Ради и Сияна си е блейка,малки са още нормално е!
Малвинка стискам силно   Peace
Сияна днес искаше да ходи на ясла Simple Smile Много и харесва там.Аз като виждам,че тя се чувства добре се успокоих.Отидох да я вземам на обяд оня ден,извадих и якето и ботушките да я преобличам,нашта като се разрева,стана и си ги прибра обратно.Хич не искаше да си тръгва Simple Smile
Много мразя да и набутват разни неща в устата.За това и аз като Юхуу гледам да сме с определени хора около нас.Изобщо не ходим на места където се събират по 20 майки/баби.

# 78
  • София
ДД!  Grinning
Танче, честит имен ден на Алето!   bouquet
Любезна, бе да ти кажа и аз за хранене от чужда ръка бих побесняла.  #Cussing out Ся обяснявам до припадък, че не се яде и пикае с мръсни ръце, и да ми дойде некоя кукувица и да си бута неизмитите пипала в устата на детето ми... ми няма да стане пък.  Crossing Arms Леле, като те прочетох се замислих колко малък кръг от майки си оставих.  Thinking Тук около нашия блок се събирам с няколко много пекани мацки, дето една солета няма да дадат без да питат и само с тях май ми се кеси по площадките. С непознати грам не ми се занимава.

Мяу, кръвни мисла, не трябват.  Peace Само чревни и то май не и двете, най-добре звънни в новата градина да питаш.  Peace Педката ще ти даде направление, едно на календарна година ти се полага, но после септември пък няма да ти даде, така че все веднъж ще трябва да ги платиш. Но преди да се набуташ питай какво точно искат.  Peace
Люс и Диди са разкошни! Юхи, много и отива такъв тип прическа!  Hug
Малвинче, силен палцестис!  Hug
Ради, на тази възраст е нормално да не преценят разстоянието и опасността.  Peace поне до 3 са си такива шматароци, а някои индивиди от мъжки пол остават такива и завинаги.  Peace  Laughing

Ние рано-рано се изстреляхме навън, беше чунно времето. Досега спаха, ся ги бутам в банята едно по едно.  Crazy Вчера Боби беше безкрайно щастлив, защото най-накрая му сготвих... спанак.  Blush Ей, разкошно дете е това ви казвам!  Laughing
Да пофала и Максето, като съм тръгнала на хвалба - научи се да тича туй дете.  bowuu Днес на два пъти така бързо ми изтича право на улицата  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green, заливайки се от смях, че се зарекох ако потрети да го натупам.  Mr. Green Ма после седнахме да обядваме навън и се отказа да търчи при колите.  Mr. Green

# 79
  • София
Честит имен ден на Алето! Hug Танче, какъв ден е днес.  EmbarassedОбадих се на един Александър, да му честитя имения ден и ми каза, че няма такова нещо Whistling

Юхуу, мерси! Сетих се кой е салона Simple Smile Диди е прекрасна Heart Eyes

# 80
  • offshore & overseas
Уффф, Никич, дано да си права за кръвните! Айде, у пУнделника ги пускам, па каквото ще да става. Така, ако са готови в четвъртък и съм се договорила с дир-ката, им я поверявам и очо ми не трепва. Laughing

Ох, завиждам ти за Борката диво и яростно. Mr. Green У нас денонощно се редуват бисвити с кисело и бисквити с прясно мляко. Поне Люс ми е утеха, то детето напрал всеядно в сравнение с как' си Wink

Такааам, да не прая реклама, ама и ние днеска бяхме в същия оня салон и моите и двете дами получиха прически. Люс разбира се през цялото време, докато я стригаха, рИва, и то така, че чуха може би чак в Дружба и Младост и диагонално - в Люлин и Надежда, но за сметка на това не помръдна, което допринесе за една доста сносна подстрижка (ще покажа след малко). Получи си и сертификата, разбира се, защото това ѝ беше първата „прическа”.

Както и очаквах, Халята още щом стъпи в салона, пожела и тя да бъде изфризирана, даже беше готова и на подстригване (е, само връхчетата Twisted Evil). В крайна сметка, щом видя плитките, реши, че плитки ще са. И така, заедно стигнахме до решението да се сдобие с диадема с мъниста. Стана много красиво, страшно съм доволна (даже повече за К., а отидохме за Л., но то в живота често пъти става тъй).

Разбира се, поиграха, докато чакахме ред за Калина, извадиха ми душата с ревове и караници, а Халюша и с нетърпението си (през 5 мин. ми натяква, че искала диадемата сега, обяснявам, не може, защото не съм ти записала час и трябва да изчакаме, след пет минути пак, след още 5 пак - накрая разбра, де Laughing и тъкмо се успокои, па ѝ дойде реда). Похвалиха ми я, че е била най-търпеливата принцеса в този ден.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 20:58 от Мяуче

# 81
  • offshore & overseas
Ето я Калина:
Скрит текст:

Ето я и Люс:
Скрит текст:

Ох, в суматохата забравих да кажа колко страхотна е прическата на Диди и как ужасно ѝ отива, самата Диди е просто един малък разкош. Браво на Ир, че е преценила правилно.

Аз за Люска не можах, защото косата ѝ е много права. Май прекалено я скъсиха, но коса е това - расте. Поне сега живна, а беше доста изтормозена...

П.П. Ел, днес е Преп. Алексий, имен ден имат Алекси и Алекса.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 21:02 от Мяуче

# 82
Страхотни деца пак се повтарям  Peace

Егати явно наистина съм некав Идиот-не ми се получава това със снимката и това си е....  Thinking

# 83
Eeee Мяу страхотна й е прическата на Калито,завидях й и аз такава искам ама няма кой да ми направи Grinning
 Аз нещо хич нямам настроение напоследък да ги фотосвам моите то и колко много снимки имам по картите дето си седят и няма кой да ми ги свали на компа, това мързела  не прощава само уморява.

# 84
  • York
Честит имен ден на Алекса!   bouquet

Как я карате напоследък всички? Чета отгоре отгоре, колкото да се каже, че не е без хич  Laughing
Всички деца са страхотни - и Сияна и трите фризирани госпожици  Peace

Ние днес не излизахме навън въпреки прекрасните температури, но за сметка на това подхванах пролетното почистване  Laughing Така ще е то, от пролет на пролет  Mr. Green

Пак подхванах 90 - дневната, та си правим компания с Ника и Камбанчо в темата  Rolling Eyes
Ро, жива си била  Sunglasses

# 85
Танче,Честит Имен Ден на Аля!Да ви е много здрава и щастлива!
Честити прически на трите мацки,големи сладурки са Heart Eyes

# 86
А добър вечер от Благоевград  Hug
Прекрасни дечица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито и тук на Алето! Да е жива и здрава!  bouquet

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 11:10 от Любезна

# 87
Добър вечер момичета.
Дани тази сутрин се събуди с кашлица и то каква.....Утре очаквам и сополи,че го чувам от спалнята как му хърка нослето,дано поне Т да не вдига.Сутринта веднага му дадох осцилококцинум-общо 3 за деня и 3 пъти по 12 капки проспан.
Как пък все улучва почивните дни само незнам,ама този път взе та улучи и РД,най-веройтно ще отложа детското парти в понеделник newsm45,вие какво ще кажете момичета.
Танче да ви е жива и здрава именничката.  bigdance2
Мяуче имаш страхотни дечица и двете са много чаровни.
Лека и спокойна нощ

# 88
  • София
Камбанчо, понеже той грипа си е еднакъв при всички в момента - и моите го преминават това. Давах Инфлуцид, малкия се сапикяса напълно, но на големия му остана една такава кашлица. Не съм го водила на лекар, а право в аптеката, където като го чуха, ми казаха, че не е за Проспан в случая, а за Мукосолван. Та купих го аз и май го облекчи. Но твоя е малък и задължително трябва лекар да му изпише илачите.  Hug
Иначе свиквай - децата винаги се разболяват в петък вечер, та да се побъркаме през уикенда.  Mr. Green Mr. Green

Мяу, страхотни са ти принцесите!  Heart Eyes

# 89
  • София

Приятни разходки Simple Smile Ние нападаме зоологическата след малко.

Общи условия

Активация на акаунт