Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 31 988
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Приятна разходка на всички (защото съм убедена, че в това хубаво време няма да си стоите вкъщи).

От мен кафето- в тон със зоо тематиката Wink

# 91
  • Burgas
И аз чета отгоре,отгоре.... Embarassed

Мерси за кафенцето...

И на мен не ми се получава това с слагането на снимки,картинки и т.н.

Много готини фризираните госпожици, аз още Ивето не съм я подстригвала.

Приятни разходки  Hug

# 92
Добро Утро,
Амика,Ел,мерси за кафето и закуската Hug
Ей,много рано хукнахте по разходки Crazy
Имам толкова работа(нали помагам на съквартиранта със секретарската работа),а тъпата система не работи от вчера #Cussing out
Камбанчо,спокойно може и да се размине,как е днес Дани Hug

# 93
  • offshore & overseas
И ние днес ще ходим на зоо. baby_neutral

# 94
Благодаря ви за поздравите към Алекса, мамчета!  Hug
Честит имен ден на Алето! Hug Танче, какъв ден е днес.  EmbarassedОбадих се на един Александър, да му честитя имения ден и ми каза, че няма такова нещо Whistling

Ел, вчера празнуваха хората с име Алекси и ние сме си избрали този ден за имен на Аля, защото името й е по-близо до Алекси, отколкото до Александър. А иначе Александър празнува 3 пъти в годината, но не и вчера. А, тя Мауската ти обяснила, повтарям се...  Mr. Green

Страхотни кокони са фризираните ни дами!  Heart Eyes
Прекрасна слънчева неделя!
   Nature Sunny

# 95
Привет!
Танче, честит имен ден на Алекса на патерици!  bouquet
Аз хич не тача имените дни - не е празник за мен това. Crazy
Страшни фризури видях и какво ги криете тези деца?
Като че ли някой (който и да е) не може да натисне копчето и да ги види. Laughing
Приятно ви изкарване на зоорума. Peace
Вчера изведох мойте на истинска разходка за първи път сигурно от есента. Embarassed
Едно петгодишно лапе ме застреля на площадката с признанието, че била направена в Турция, а родена в България. Shocked
Това в отговор на коментара ми, че името ѝ е много хубаво. Joy

# 96
  • София
Много хубаво време!  newsm08
Единственото кофти е, че втори ден нямаме топла вода.  Crazy

Коте, аз крия самата снимка, за да не товаря изгледа излишно. По-лесно ми е така (знам, че 'секи може да гледа), отколкото с линк и "цък".  Flutter

Много е готино на разходка без количка. Малко тъпо ако има нещо да се носи (включително едно специално, дето само си иска да го носят  Crazy ), но иначе е супер.  Peace Въобще... прибрахме количката, прибрахме кошарата, няма бебе вече вкъщи.  cry

п.с. Камбанчо, кофти да се разболява дребното точно сега, ама няма смисъл да се ядосваш излишно. То във всеки момент могат да те изненадат така децата.  Tired

Между другото Диди тъкмо почна да ѝ се оправя окото и почна една кашлица... Ама страшна работа. Снощи драйфа даже след закашляне.  ooooh! Обмислям и другата седмица да я държа вкъщи и в петък примерно да я водя да я ваксинират и да се свършва поне с тия гадости.  Rolling Eyes

# 97
Я вие стари кърмачки и диетуващи, кажете има ли диета, подходяща за кърмещи мами, които искат малко да се приведат в ред!  Mr. Green

# 98
90-дневната. Simple Smile
Пиеш много вода и не ограничаваш храненето. Peace

# 99
  • offshore & overseas
Не стигнахме до зоото, и по добре - нещо напоследък съм мнол уморена. ooooh!

Котич, аз лично видях тоз метод от Ника, аресах го и го адоптнах, да си го рекнем на чист бг. По този начин, като се отвори страницата, не лъсват муцуните на нашите убавици, ами ги гледа само онзи, който се интересува. Peace

Аз лично не виждам причина да ги крия нито от вас, нито от когото и да било.

Юх, и аз няма да вадя количката повече май. От есента не съм я ползвала. Относно кошарата, мче тя си е полезна - къде ще слагаме иначе купищата играчки и къде ще играят като на отделна, тяхна си, територия диванетата.

# 100
Мацки, не ми оправдавайте криенето, де. Laughing
Просто сутринта мернах новата мода с фото ползването на бутона Скрий, който се оказа Открий и самата идея ми се видя една идея по-безмислена от необходимото, та зат'ва го направих на въпрос, не че нещо... Hug Абе, човек на такива работи обръща внимание, че не си е работа за коментар. Joy

# 101
  • offshore & overseas
Аз само обясних какъв е смисъла, защото на теб ти се е видяло безсмислено, от гл.т. на криенето. Ако решим напр. всички да „крием” снимките така, зареждането на страницата ще бъде по-бързо. Това е важно за четящите през телефон, напр.

Преди известно време самата аз се чудех защо, така че приех питането ти насериозно.

И не на последно място - да не забравяме, че е модерно, а това вече оправдава и обяснява всич-ко. Party

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 14:41 от Мяуче

# 102
  • София
И аз мисля, че пенсионирахме количката. Много ми е удобна като ходя до пазарчето за плодове и зеленчуци, но Ясен хич не и се кефи.

Танче, 90-дневната е диетата. Аз хич не и вярвам на тази диета ама като виждам какви примери имаме...браво, браво Grinning

Любезна, я кажи сега какво стана с ампулите за коса? Има ли ефект?

# 103
  • Burgas
Ние ходим на разходка с колелото, в количката не искаше да седи, за сега не съм я хвърлила(че тя нашата си е за казаха, здрава е ама и се скъса дамаската и ще я изхвърля).

Момичета какво правите с малките дрехи на децата си, аз няма на кой да ги дам, а някои са почти нови, даже имам дрехи обличани по веднъж-два и обувки имам такива.Ако ги пусна в пеодавалника дали ще мога да продам нещо, не ми се занимава много ама пък ми е жал да ги хвърля,пък няма за какво и къде да ги пазя.

# 104
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
anik79, за дрехите - аз до сега давах на една мама, която не е много добре финансово ... Но нали юни ще ставам леля и вече ще прехвърлям натам Simple Smile Не обичам да събирам дрехи, а не обичам и да хвърлям ... Нашите ги пращам на Търново и там свеки ги раздава  Joy

Хапваме и пак в парка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт