Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 31 991
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ДД!  Grinning
Юхи, и Боби се разкашльоти здраво сега на обяд, като легна. На практика не можа да заспи от дране. Вдигнах го и ся седи наложен с ракия и не кашля, естествено.  Mr. Green Обаче тая нощ ако я кара пак така, няма да го бъде на градина поне утре, че да може личната да го чуе, въпреки, че за мен си е от стичащи се секрети.  Rolling Eyes Надявам се.  Rolling Eyes
Котич, аз ги слагам снимките така, щот ми е леко неудобно да си завирам чаветата в очите на другите. Пък който иска да ги види - отваря и готово.  Peace С линк към Снимката ми е сложно, щото нали понякога не се отваря линка само с паролата, пък трябва да влизаш в самата Снимка и т.н. разправии.
АниК, след Макси и аз нищо не пазя. Около мен няма по-малки деца от него, затова всичко пера, слагам в плик и го закачам на контейнера. Днес сутринта свърших тая работа - изчистих му зимни дрехи, които няма да му стават догодина. Мъчно ми е, че някои дрешки са скъпи, други много любими... ама здраве да е, все някой ще им се зарадва.  Peace

Танюшке, доколкото знам бая кърмачки диетуват с нас, ама нещо облекчено карат режима. Не мога да ти дам подробности, но има тема в Кърмаческия подфорум.  Hug

Пф, без топла вода не се живей!  #Cussing out Грях тука в некви тенджури да ги къпя, то къпане ли е това...  #Cussing out
За моя радост, нашия се вози в каляската, че иначе съм жива загинала.  Twisted Evil Той милия не е много-много по ходенето, освен това така си пазарувам на спокойствие. Днес пък се оказа, че Боби го убиват маратонките от есента /малиии, как бързо им растат краката  Mr. Green/ и се наложи да го кача и него, че едва вървеше. Утре, на целия ни финансов разцвет, и маратонки трябва да купуваме.  Crazy

# 106
  • Най-зеленият остров
Привет, мривет.
И ние се прибрахме от разходка и сега народа ПОЧИВААААААА.
Количка и ние не сме ползвали от поне два- три месеца. Сигурно тези дни ще я подаря на една приятелка с малко бебе. Не че става много, но те ходят на село и за там е идеална. Дрехите - някои прибирам, по хубавите и маркови продавам в Продавалника, но обувките оставам до контейнера. Днес моя мъж остави едни маратонки на Ния от есента там. Така ми се досвидяха ма нямам място да събирам такива спомени.
Имаше идея за колаж? Аз така и не качих снимки, но ако ще се прави ще се постарая повече че в последно време хич не ми се снима и качва тук-там.
И аз трябва да започвам диета, че като чета какви резултати трупате а аз само се излагам  Embarassed.
Болните бързичко да се оправят и навън. Слънцето гони всички вируси.
То не е по темата, ама да си похваля - днес нашата кака Дени се научи на кара колело  Heart Eyes Party Partyи сега май ще се купува такова.

# 107
Кате, срам-не срам, Моника това лято пак ще я уча, че хич не ѝ се удаде карането на колело. Grinning Но и ние трябва да купуваме, че докато се научи, умаля. Crazy
За колажа - нека да го прави, който има време. Идеята първоначално дойде от мен и сега ми е малко измъкващо, но няма как с хиляда дини под едната и с още толкова под другата мишница. ooooh! Предлагам да се ползва някой от сайтовете за готови колажи след като мине утре, когато е последният ни рожден ден. Wink
Количка ползваме и още как. Peace
Макар че от вчера все излизаме без. Адски ми е кеф, че тича като отвързан, а той шляпа като Малкия Мук. Нали го чаках половин година да проходи и сега ми е кеееф, какъвто не сте изпитвали сигурно от година.  Mr. Green

# 108
Какви са тези мъже бе,баницата не била вечеря,то не може все мръвки Twisted Evil

# 109
  • offshore & overseas
Какви са тези мъже бе,баницата не била вечеря,то не може все мръвки Twisted Evil
Joy

А ти нима очакваше да се измъкнеш с едната баница? Я спретни поне една салатка. И, тъй и тъй си почнала, нещичко за десерт.

# 110
А,направи си сам салата,демонстративно сложи само една чаша за ракия,но даде и вилица за мен Laughing
Пак че баба му е направила някаква пица,по-скоро на питка прилича,че да хапне,иначе гладен ще си легне Crazy

# 111
Момичета, моля Ви за един огроменпалцестис  Cry

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 11:11 от Любезна

# 112
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Любезна, дано всичко да се размине и да е добре  Praynig

# 113
Любезна,имаш всичката ми положителна енергия,всичко ще се оправи Hug Praynig
Баба ми на 80 направи инфаркт,след като се пооправила казала на д-ра"Без малко да изпуснем козите" и д-рът и влязъл в тона"Спокойно бабо,вързахме ги!",сега кара 85-та година!

# 114
Добър вечер момичета.
Ние днес сме по-зле от вчера,Дани вече си кашля доста сериозно,появих се и сополките,2 пъти вдигна и Т-около 38.И тази вечер му дадох АБ,чух се по тел с личната,тя му го беше изписала преди 3 месеца като беше болен но тогава ни се размина,АБ е Зинат,за пръв път ще го пием,дано е добър(доколкото това може да се каже за АБ)
Отложихме и детското парти за събота в 16.30,дано дотогава поне да е в кондиция Praynig
Утре вечер ще се съберем с роднини,все пак да отчетем повода.
Това е от нас общо взето.
Любезна стискам палци всичко да се оправи. fingerscrossed
Количка ползваме,но предимно когато съм сама и трябва да пазарувам нещо,но и на моя Дани си му харесва в нея,не се оплаква hahaha
Лека нощ момичета.

# 115
Благодаря ви момичета !

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 11:17 от Любезна

# 116
  • гр.София
Любезна,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 117
Миме, всички стискаме палци за семейството ти fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз не съм ви споделяла, но около нова година ми се случи нещо доста страшничко.
Лягаме си с мъжа ми около 2-часа през нощта и изведнъж усещам супер силна болка в гърдите и започнах да се задушавам, беше ужасно!Веднага отидохме до бърза помощ.Кръвното ми беше 190/165 и 160пулс #Crazy веднага ми биха диазепам и някакви други неща.На сутринта отидохме на кардиолог и се оказа, че имам липса на кислород към сърцето.Всичко това от преумора и нерви.Вече трети месец пия хапчета и нещата почти се нормализираха, но ще видим като ги спра.
Много ме е страх да не ми се случи, когато мъжа ми го няма в града(по два дни в седмицата) и аз съм сама с малкия Sad Иначе док. каза, че ако бях с 10години по голяма може би щях да получа инфаркт.
От тогава съм се зарекла да не се вталявам за глупости и да го карам малко по-спокойно Wink

Много ме е яд, че не съм разбрала, че ще идвате в Благоевград Sad
Аз живея до самия парк в който сте били....а пък хотела в който сте отседнали е на наш роднина, можех да издействам намаление Blush Здраве да е!Надявам се да ви е харесало и да повторите Wink)

# 118
  • Бургас
Добро утро !  Hug

# 119
Благодаря Ви момичета  Hug

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 09:49 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт