Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 31 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • offshore & overseas
Любезна, аз след дъжд - качулка малко, но стискам палци човекът да се възстанови напълно и да не повтаря! Praynig

То, нали знаете, животът е мнол вреден - от него се умира, така обичат да се оправдават за пиянството си братушките, безбрежната руска душа и тя не прощава. hahaha

# 121
  • София
Честит рожден ден на Дани! Да се оправя бързо за купона в събота!  Hug

Съни, мерси за кафето, ама пресата ще я пропусна.
Ама дай и нещо за закуска да хапнем:

Любезна, разбирам притеснението ти чудесно! Дано да го изпишат по-бързо човека и всичко да е наред!  Hug

Кристинче, съжалявам да прочета, че си имала такива проблеми. Дано не се повтаря при теб тази ужасна случка!  Hug

Диди е вкъщи (кашля лошо, пък като се стабилизира по някое време, ще я водя и на  ваксина), още нямаме топла вода.  Tired

# 122
  • До Балкана
Добро утро!
Любезна, радвам се, че са го стабилизирали човека Да се възстановява бързо и да няма такива проблеми повече! Hug
Кристинче, звучи много страшно, това, което ти се е случило. Но щом си взела мерки всичко ще е наред и след хапчетата, особено с настройката, която имаш вече! Hug

Честит рожден ден на Дани! Да е много здрав, с голям късмет във всичко и да радва цялото семейство.  newsm59 newsm67 newsm38 newsm67 newsm59 Бързо да му минава, че празник го чака, ей!

Успешна седмица на всички!

# 123
ДУУУУУУУУ!

Честит рожден ден на Дани! Да порасне здрав, силен, галантен и успял млад момък!
  newsm59 newsm59 newsm59

# 124
Ду-ду!
Любезна, Кристинче, Hug
Камбанчо, честит празник! Да ти расте здраво и силно момчето!  bouquet
Хайде, официално темата ни е двугодишна (плюс някой друг месец). Grinning

# 125
  • Плевен
Честити му 2 години на Дани. Да ни е жив и здрав, много щастлив и голям късметлия.

# 126
Честит рожден ден на Дани!Да е здравичък,щастлив и много да радва всички които го обичат!

# 127
  • София
ДД!  Grinning
Честит рожден ден на сладкия Дани! Да е здравичък и щастлив!   bouquet

Любезна, и аз след дъжд качулка, но дано се възстанови човека напълно!  Hug
Но се замислих, че и на теб не ти е лесно - имаш прекалено много роднини!  Laughing  Hug
Кристинче, съжалявам да прочета, че си преживяла подобно нещо!  Shocked Hug Мъжо преди години изкара един много тежък грип и личната му тогава лекарка не му обърна никакво внимание, атой наистина едва не се гътна. Та, тоя грип го удари в сърцето и после няколко години ходи редовно на кардиолог и пи сумати бабешки лекарства, докато накрая не казаха, че всичко му е в норма и вече не пие нищо. Така че и теб да те следи специалист, че не е шега това.  Hug Hug

Боби е в отбора на яко кашлящите, съответно ми се подмотва ся тук. Ще го водя след малко на лекар и после, ако останат пари  Mr. Green Mr. Green, за маратонки.  Mr. Green

Юхи, при нас сутринта като станахме имаше топла вода, алилуя! Дано скоро дойде и при вас.

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Още веднъж благодаря  Sad

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 11:35 от Любезна

# 129
  • София
А, Любезна, не знам, аз съм от тия с "прекалено големите семейства".  hahaha Но виж ся, мръсните прозорци мен не ме дразнят, така че манията ти по чистотата не се дължи на семейството.  Laughing Гледам навън - мъгла. чакам мъжо да му дойде музата да ги измие.  Joy

# 130
  • offshore & overseas
Камбанчо, да ти е честит рожденника!! Нека бъде здрав и весел през цялата година!!

Дано туй да му е първият и последен антибиотик в живота!

Кристинче, сутринта в бързината пропуснах да ти пожелая твоят проблем да е бил нещо инцидентно. Те някои лекари понякога такива ги плещят, че... Примерно свекър ми, ако го подразни пациент (или родител), е способен полу на майтап, но със сериозен тон, да каже страшни раЛти. Та, хем не се връзвай, хем си имай едно наум. Hug

А „благоевградчаните” дансъ скатават, ми да дават сведения и да показват снемки (и тука, а не само във фб). Щот на мене едно пиленце ми каза туй-онуй за вашата екскурзийка. Naughty Добре че си имам аз източници, иначе ще тъна в пълно информационно затъмнение. Mr. Green

Никич, пак ми се наби на очи лентичката ти. Е, тя тоз път си е доста колоритна, де, не са ми криви очите.

Да се стабилизира бързо Борката, този прекрасен младеж! Hug (задължително се отчети какво е рекла личната, ако не тук, знаеш къде, хихи!)

Честита ви топла вода! Честита и на моите хора, че и те бяха пострадавши!

На мен естествено К. още ми се мота из краката. Научила се е да кара тротинетката с 2 колелета повече от перфектно, но лошото е, че и малкия дзвер налита и ся не знам кво, дали да купувам тротинетче за бебета (с 3 колла), или да изчакам да ѝ мине. Финансите и здравия разум ми диктуват второто, но сърцето ми иска да стане първото.

Абе, в крайна сметка, тя К. иска и колело. Може би пак на не я ще ѝ се усмихне съдбата, ако намеря нещо свесно втора употреба, ма къде по дяволите да го търся пък ся. Хич не ме бива в тия ралти, но поне късмет да имах. ooooh!

Днес бях при личната - даде ми направление и ся дебна кога ша излезе матрял, та да го скатая и съхраня за утре заранта Sick Sick Sick.

Хич не съм се и обаждала на сестрата да питам какво ще искат. Пускам всичко без кръвни. Те тия няма да са готови преди четвъртък, тъй че... Ако се окаже нужно и нещо друго (то какво друго освен кръвните), ще имаме време. Crazy Ептен изтрещях.

А, за големите семейства - при нас тенденцията е към свиване, но баща ми примерно има(ше) трима братя и три сестри. Отделно той е бил женен преди майка ми и има син от първия си брак, когото предпочитам да не познавам, па камо ли да общувам с него.

Преди години родата беше голяма ралта, но вече сме свели всички контакти, мисли и зареяни погледи навън през прозореца до минимум. Ам така де, на къв мръсен булевард живеем, та и прозорци да мия? Аз не мога щорите да сваля още. Не само че не съм се наканила, но и не знам как. Ми... срам ме е, ама това е положението.

(Даже днеска един от братчедите ми, който е следовател в благоевградската полиция, има РД, ма не бих му се обадила, щото отдавна не сме се чували. Да е жив и здрав де, лоши чувства няма м/у нас!! Бе, я все пак да видя, не е ли в скайпа случайно.)

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 14:25 от Мяуче

# 131
  • Burgas
Честит рожден ден на Дани, да е здрав и щастлив, да се оправя бързо и весело изкарване на купона!
Любезна дано се оправя бързо човека  Hug
Кристинче  Hug много страшно ми звучи, дано не се повтаря!

Срам,не срам и мойта Моника не може да кара колело  Whistling миналото лято почти се беше научила, ама трудна работа  Whistling

# 132
Здравейте момичета.
Благодаря много на всички за хубавите пожелания за РД на моето вече пораснало момченце.
Почерпете се за негово здраве и дано най-вече да ни е жив и здрав:

# 133
Честит рожден ден на Дани да е жив и здрав, да има прекрасно детство и много да радва мама   bouquet

Любезна, Кристинче  Hug
Не съм се вясвала тези дни, ама неможем да се нарадваме на хубавото време... а днес мъжо замина на работа след две седмична отпуска, детето на градина и егати спокойствието.
Всички кашлящи и сополиви бързо да оздравяват Hug

# 134
  • София
Айдеее, ще си кара с бантушите моя син до заплата другата седмица.  Mr. Green Mr. Green
Суха кашлица ларингитена, зачервено гърло, сополи на кило... сещате се, че всичко замина в аптеката.  Twisted Evil

Мяу, в Продавалника излизат колела. Че и в тукашния подфорум съм засичала. Аз от тук купих една страхотна италианска нова триколка за без пари, че и съфорумката като видя двете деца, ни подари още една - свиреща и пееща!  Crazy Та да е жива и здрава жената, че цяла зима тия две колелца ми спасиха душевния мир /но пък отидоха мебелите  Joy/ - двамата карат като бесни тук. Та до тротинетка не опираме засега, но иначе със сигурност ще трябват две.  Mr. Green
Иначе Боби си има голямо колело, май 16` беше, но още го кара с помощни гуми, тая година вече е време да се научи без, че по-малките от него карат.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт