Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 31 999
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • offshore & overseas
А къде е тоз тукашен подфорум? Аз не се шегувам, че ич ме няма. Embarassed Embarassed Embarassed

Калина ще я мъча без помощни, пък да видим. Нейното колло ша го давам на Люска. Или пък ако ми падне някоя втора ръка триколка и имам пари...... Ама мечти, мечти!

Моите тука карат едно камионче назаем. Изтребват се за него обаче. Мебелите ни баха отишли още преди да ни го дадат за временно ползуване. Crazy

Инак, тя К. иска и иска и няма спиране - иска ролери, иска колело, иска обувки, иска рокли, иска все и вся. Днеска я изведох малко на пазар и не можах дъх да си поема - нема нещо, дет да нгу ще. Кат се почнА от слънчеви очила, та се стигнА до червила, лакове и... калъфче за джиесем - сладко, но никому ненужно.

# 136
  • Burgas
Ника комшиите под вас ко викат за карането на триколки вкъщи  Grinning под има едни особняци дето едно здравей не казват и идват от време на време забележка да правят(мъжа де), че сме вдигали мн шум, а и те с малко дете 2-3 м по голямо от нашите и се чудя те дали не тропат на комшиите под тях  Whistling

# 137
  • София
Аник, тия хора под нас са златни! Двойка пенсионери са, ама от оня тип - чистички, нагодени и възпитани.  Peace То нашта сага с тях е дълга, още преди да се нанесем изобщо да живеем тук, ги наводнихме 4-5 пъти. Аз ако бях - нямаше доживот да погледна новите, а те дори не искаха да им плащаме или да водим наш майстор да оправя нашите си поразии.
После колко пъти жената ми предлага да гледа Бо.
Всеки път като ги видя и им се извинявам за шума, със сигурност сме шумни. А те винаги ми казват да не се притеснявам, че и те малки деца са имали... Поне не крещим и не пускаме силно музика и тв, ама туй е малка утеха за тях.
Купихме килими уж, ама то пласмасови играчки се влачат и мятат навсякъде.  Blush
Едното колело е с някакви хубави гуми и изобщо не се чува, другото е с пласмасови и се чува. Ограничавм им карането в допустимите часове, и не ги пускам в спалнята, но все пак мисля, че хората не случиха на комшии.  Embarassed

Мяу, ей го подфорума
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=5.0
Боби иска много малко неща, обикновено с две думи се разбираме какво и що. Виж, храна като поиска ми е много трудно да отказвам, ся днес искаше МакД, ми няма.  Mr. Green Но определено ми е много мъчно поради тоя факт. Нищо де, поне спанак съм сготвила отново, та компенсирахме.  Joy

# 138
  • Burgas
И аз вчера спанак, децата и аз доволни, ама на мъжо хич не му допада, ама децата го ядат.

Ника браво на комшиите, много е хубаво да имаш добри и разбрани комшии и да си помагате кой с каквото може.

# 139
  • Бургас
Kamban4o,честит рожден ден на Дани ! Да е жив ,здрав и много щастлив !  Hug

# 140
  • Варна
Честит Рожден Ден на Дани! Пожелавам му да расте здрав и щастлив!

# 141
Честит Втори Рожден Ден на Дани!Да расте много здрав,щастлив и усмихнат!

# 142
 Лелее не мога да се сетя на кого му постригаха наскоро детенцето в детската ама да ви кажа на всеки може да се случи ooooh! Пупу че няма извадени очи че не смея да си го помисля ама само за това си мислех като четях тогава и сега  пак само плюя в пазва, че ни се размина Stop Идея си нямам от къде е докопал малкия ножицата,ама той и батко му само ги измъква от шкафа , пък и аз хич и не се усещам че са прекалено тихи за повече от десет минути ,то това у нас рядко става. И пристига ми Стоян и ми казва "Мамоо, пък Климент ме пострига тука, тука и тука" аз го гледам и не мога да повярвам, щото не личи той такава коса пуска напоследък и все е рошав не може да се разбере гледам го от всякъде и не му вярвам. Ама като влязох в детската то коса навсякъде една шепа събрах по 5-6 см кичурите #Crazy Лошо ми стана уф добре че не стана някоя беля ама вече ножиците ще ги вдигна съвсем нависоко
 Ника и нашия още тропа с бутуши, че няма нищо дето да му става за тоя сезон или по право аз не мога да открия нищо от нещата на батко му (понеже съм много подредена) Вчера ходихме до зоопарка, навън хората по къси ръкави и даже по сандали имаше само наш Климент с ботуши - срам Embarassed Ама кръката му растът като гъби бе(добре че няма гъби де  Laughing) вече е 26-ти пък баткому е само 27-ми ама ако се сетя къде съм му забутала миналогодишните обувки, само дано не съм ги пратила на склад в БГ

# 143
  • София
Аз само да се обадя, че сме живи.  Embarassed
Честито на Дани на Камбанчо, да ти е жив и здрав!  Hug
Нищо не съм чела, а нямам и кой знае какво време да пиша.  ooooh! Сигурна съм, че няма по-неорганизиран човек от мен, имам ужасно много работа и никакво време.  ooooh!
Ужасно много ми липсвате, но не знам дали ми вярвате, но 3 седмици не съм си пускала компа вкъщи, щото не мога да стигна до него.  Crazy
Децата са добре, Калина ме ощастливи на 8 март с едно стихче, едно соло на мила моя мамо и песничка на немски, от която отцепих само едно Але киндер.  Crazy Тържеството беше много хубаво, а миОто ме е заснел как въртя обръч в една импровизирана игра, баси как точно мен изтеглиха при толко манекенски изглеждащи мами  ooooh!
Чакам да се вземе диска от професионалния фотограф... тогава, ОБЕЩАВАМ!!!, ще кача някоя снимка, ако не мине котка път.
Иначе, аз вече съм здрава, след 6 антибиотика, като последния за 15 дни.  bowuu Пия витамини, имуностимулант и гледам да почивам.
Свалените ми кила вече са 8, нищо на фона на тези на Ника, та и се чудя що ги споменавам.  Blush
Мами, гледайте да почивате, да не се сринете като мен.
Ооо, Мяуче... да не си описала Софи  Laughing И тя всичко иска, в перспектива, даже иска и кон  Crazy, който да се гледа в детската.  Mr. Green Еми нЕма да я огрее.  Crazy
В училище позакрепихме нещата, да се надяваме, че повече няма да имаме проблеми.
Ами не знам какво да кажа... Много  Hug Липсвате ми много, не знам кога пак ще ви прочета но си мисля... дали на Аник се адаптира Ивето, какво стана с Пухи, нейното местене в друг обект... Мики дали се справя на новата позиция, Бръм как е, дали при нея нещата се оправиха, искрено се нядявам, Маучето - дали си взе 50-те долАра, Котето - дали пак се е затрупала с работа, Ради - как е там положението, Малвина - успя ли да вземе пари от отпуска и дали я съкратиха изгодно, как е Таньорка и оправи ли си положението при Ния, как е Рая, Вики я видях какъв е сладур, как са Къдричка и Вики и слушат ли мама Теди... мисля ви с една дума. Сашкова - дано всичко да е наред, имаме ли друга бременна мама и така...Много  Hug на всички, които имат нужда.
Хубава вечер   bouquet

# 144
Привет и от нас-изпуснала съм 1-2 теми,но бяхме доста заети-пътуване,шарка,работа...
Поздравявам рожденника-ДАНИ да растеш здрав и щастлив ,да радваш всички   bouquet
Ника-колко си свалила-последно те четох като почваше май 90 дневната  Embarassed
Ророана-страшно е с такива предмети,у нас пък пълно с ножове и мъж ми да вземе да забрави един на лесно достъпно място и то от големите  баш....чувам Криси чука с нещо,отивам да го видя и за малко не припаднах-с ножа замахва и чука по обувалника  Twisted Evil .Това беше преди повече от половин година...абе добре че не стана нищо,вече го дебна ,защото той и сам си докопва всичко,носи си стол и се катери където не стига...
Иначе минахме шарката,сега ни минават белезите...чакам лелята и таткото да се опъпчат ще бъде купон...
Другото при нас е че от 4 дни сме без памперс-първия ден с 4 напикавания, другите 3 дни само с един инцидент...но утре е на градина ще видим там как ще бъде.Уж казватче през 30 мин ще го водят на гърне  newsm78
Отивам да се къпя и дано ме пиша пак след 2 теми време...
Лека ви нощ...

# 145
  • София
Ро, ще потропат седмица с ботуши, ся кво да се прави.  Hug Но всъщност ти ме замисли, че сандалите от миналата година не съм му пробвала, а днес и аз видях хора по чехли тук.  Laughing
Ама твоя Клио да е жив и здрав, 26-ти номер  Crazy Crazy голям мъж ще стане!
Слънч, радвам се, че най-накрая си здрава!  Hug
Вики, почнах я, пущината, миналата година  Laughing, свалих 37 кила.

# 146
Нашия РД приключи преди малко и досега оправях масата.
Благодаря ви момичета още веднъж за милите пожелания. Hug

# 147
Добро утро

Честит рожден ден на Дани на патерици. Да е здрав и много щастлив
Heart Eyes
Слънчи  wavey Ние сме като в цирка...драма, яко гукане, много сополи от двете малки нослета (поради което Александра не е на ясла) и екшъна е пълен, мама е на тръстиката Crazy Кви 6 антибиотика  Shocked ужас...Радвам се, че всички сте добре вече Hug

Друго не се сещам, а имаше...као се сетя ще драсна пак някой ред...оу само да се поФала - мъча UK сайта на H&M от известно време и вече две поръчки ми минаха и чакам трета. Много съм доволна. И с кодчетата за намаление дето пускат ми се получават едни чуНни цени, за едни прекрасни парцалети  Mr. Green Та каката е облечена и обута за пролет/лято, като средно аритметично всеки парцалет е около 8 бг лева  bowuu
Днес Виктория ще отнесе още два шота ако всичко друго и е ок и затова съм притаила дъх от няколко дни, дано да няма бурни реакции  Praynig

П.П. чудя се дали да и правя Ротарикс, че ако искам, сега е последния момент в който мога, защото са две дози и трябва да се приемат до 6тия месец...вие кво мислите  Thinking

# 148
  • София
Честита пролет!

kamban4o, да ти е живо и здраво момчето Simple Smile Бързо да оздравява!

# 149
уау,НИКА-37кг -възхищавам ти се..... Hug
Теди-какви кодчета ползваш за намаление че ми стана интересно?
Ние сме будни от 5 часа  #Crazy . Вчера се постригахме докато спяхме,че иначе са истерии-днес оглеждам пораженията...не е зле  hahaha
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт