Юхи, и Боби се разкашльоти здраво сега на обяд, като легна. На практика не можа да заспи от дране. Вдигнах го и ся седи наложен с ракия и не кашля, естествено.
Котич, аз ги слагам снимките така, щот ми е леко неудобно да си завирам чаветата в очите на другите. Пък който иска да ги види - отваря и готово.
С линк към Снимката ми е сложно, щото нали понякога не се отваря линка само с паролата, пък трябва да влизаш в самата Снимка и т.н. разправии. АниК, след Макси и аз нищо не пазя. Около мен няма по-малки деца от него, затова всичко пера, слагам в плик и го закачам на контейнера. Днес сутринта свърших тая работа - изчистих му зимни дрехи, които няма да му стават догодина. Мъчно ми е, че някои дрешки са скъпи, други много любими... ама здраве да е, все някой ще им се зарадва.

Танюшке, доколкото знам бая кърмачки диетуват с нас, ама нещо облекчено карат режима. Не мога да ти дам подробности, но има тема в Кърмаческия подфорум.

Пф, без топла вода не се живей!
Грях тука в некви тенджури да ги къпя, то къпане ли е това... 
За моя радост, нашия се вози в каляската, че иначе съм жива загинала.
Предлагам да се ползва някой от сайтовете за готови колажи след като мине утре, когато е последният ни рожден ден.

веднага ми биха диазепам и някакви други неща.На сутринта отидохме на кардиолог и се оказа, че имам липса на кислород към сърцето.Всичко това от преумора и нерви.Вече трети месец пия хапчета и нещата почти се нормализираха, но ще видим като ги спра.
Иначе док. каза, че ако бях с 10години по голяма може би щях да получа инфаркт.
Здраве да е!Надявам се да ви е харесало и да повторите