Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
# 121
 От снимката постната от vania_e се вижда къде погледна Евгин когато слизаше от подиума след като получи наградата си. Много познат поглед от филмчето.
Хубава вечер пред мониторите!:peace:

# 122
  • Пловдив

Момичета, все още има място. От 20,00 часа озет, от 21,00 - 66 серия. Приятно гледане .

Скрит текст:
За всички които все още имат време - на 1 стр. на темата - всички снимки /не гифчета/ са активни. Като кликнете върху тях - ще видите любими клипчета и приятна музика. Ако ви се занимава - погледнете.

# 123
  • Разград
ENGIN AKYÜREK...Olmaz Olsun...

# 124
  • София
Надявах се учителското съсловие поне да се доближим по бройка до вас,ама чок,не става,много счетоводство,много нещо.
,Хриси,а как със се смяла с това Тинчето от счетоводството,в нашето у-ще като бях малка касиерката ни беше Тинка/Тинчето/. Joy Joy JoyМного често чувах разговори...къде отиваш?........ами при Тинка,горе в счетоводството. Joy Joy Joy Joy

Аз пък сега от 20.00 ще си гледам преведената 65 серия и после се включвам към вас......За сега канал Д върви,а как е при вас newsm78

# 125
# 126
хайде приятно гледане
аз сам си заела мястото на балкона  Shocked

# 127
Аз да си призная -работя в магазин за козметика! Не съм завършила висше образование,но си се чувствам много добре и така!
Знаете ли,позамислих се какво ще правя като свърши сериала без вас!? Направо се втрещих от мисълта! newsm78  newsm78

Не се притеснявай  Grinning И Енгин и Берен са твърде млади и талантливи и се надявам да ги затрупат с предложения. Бях чела, че Берен иска да си почива, но Енгин хич да не си го помисля. Никаква почивка. Най-много месец-два и от септември да опрята ръкавите, крачолите или там каквото и да почва следващия.

tudinka, добре дошла. Все повече се убеждавам, че счетоводителките сме "най-изтрещели".  Joy  Joy  Joy Тия закони ни влияят зле, ако питаш мен.

Благодаря ти! Успокоих се,че не съм единствата "изтрещяла" , чувствам се по-добре тук.

daniela.qnkova , Благодаря и на теб. Наистина тук момичетата са страхотни и ще се чувствам прекрасно  newsm03

# 128
Приятно гледане и от мен!  bouquet

# 129
Здравейте мили дами, Peace
Благодаря на екипа за превода на 65 еп. smile3525 

УАУ - сценаристките са осъдили  на смърт Мустафа. newsm78 Това  ще е много лошо  за Керим.  newsm47Много по-лесен съперник за сърцето на Фатма бе Мустафа  като  грешник,отколкото занапред като МЪЧЕНИК.
Особено след предсмъртните  думи  на Мустафа към Фатма.”Ти си виновна за проваления ми живот . Фатма виновно се съгласи с него  ,че тя  НЯМАШЕ право без  разследване и съд  да осъжда Мустафа и  оневинява  Керим за престъпления .
 smile3521По-зле ще стане  за Керим и след  възстановка на НОЩТА и Фатма разбере ,че  той  първи  я ВИДЯ /като играчка/, първи САМ Я ХВАНА И ПОДХВЪРЛИ   на животни и след като  уж се ОСЪЗНА и „пропусна”??? ….и след това  достатъчно добре за да шофира…… Я ЗАРЯЗА -сама умираща в нощта, ……
Защо всички  и Керим и Фатма и Вурал smile3521 ТВЪРДЯТ   ,че не помнят какво се е случило през НОЩТА , а и тримата решиха ,че е много удобно и лесно   да обявят ,че  Керим да не е изнасилил Фатма ?
 newsm78Сценаристките умишлено не дадоха кадри ,за да  не се знае истината #Crazy ,а всеки да си го наглася според симпатиите към Керим

smile3503В кръга на шегата ,но  логично е  ,че харесващите керим са …..счетоводителки ,а не романтички.По начина по- който осчетоводяват положителните  му качества  и по сложна счетоводна формула изчислиха  ,че трябва  да има зависимост  между тях и  „ Любовта” на фатма .

ВИНАТА НА ФАТМАНГЮЛ Е , ЧЕ СЕ  ОБЕЗЦЕНИ И ОМЪЖИ ЗА НАСИЛНИК

# 130
хайде на поредната серия!  bouquet

# 131
Вижте сега, да се разберем, нашата тема си остава и след сериала. Аз вече без вас не мога. Ако сте имали други планове, правете си сметката - ще дойда и една по една ще ви намеря, мислете му тогава. Имам лесен ориентир - изперкали счетоводителки, филолози, учителки, инженери, адвокати... Хеле, ако чуя някой да ми говори в рими, значи на Бризчето съм попаднала.  Laughing Hug

Приятно гледане и от мен! Успех на репортерите!

Злати, ще ме спукаш от смях, джанъм!  Hug

Чувам някой да охка, това ще да е Керимчо. Отивам да гледам.

# 132
  • В Града на липите
DAMON, току що си дадох сметка, че са ми липсвали дълбокопсихологическите ти и супер песимистични разсъждения.
Цитат
В кръга на шегата ,но  логично е  ,че харесващите керим са …..счетоводителки ,а не романтички. По начина по- който осчетоводяват положителните  му качества  и по сложна счетоводна формула изчислиха  ,че трябва  да има зависимост  между тях и  „ Любовта” на фатма .
а това наистина ме разсмя. Аз съм най-голямата романтичка на света, въпреки скучната си професия.  Joy  Joy  Joy

Току що изгледах еп. 59
И вече знам, че това ще е серията, която ще гледам най-малко. Всъщност едва ли ще я повторя. Всичко най-важно стана в последните 5-6 минути. Другото си беше просто "шлака", макар и необходима донякъде.
Лично мнение - можеха да я попретупат в 15-тина минути.

# 133
Цитат
Вижте сега, да се разберем, нашата тема си остава и след сериала. Аз вече без вас не мога.
Браво, kurkuma! Ан тъй, успокоих се, че и мен ме беше втресло!

# 134
  • Разград
Приятели, пожелавам Ви много нежна, красива,
 романтична и великолепна вечер!
Нека топлината на Любовта да грее сърцата и душите Ви!
Сладка вечер с аромат на страст и топлина!
Обичам Ви Обичайте се и Вие!

НОЩИТЕ СЕ ХРАНЯТ С ЛЮБОВ

Общи условия

Активация на акаунт