Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
решат каза на перихан че ще се разведе с нея
Е и С се скараха защото С каза че иска да знае какво става или никъде няма да мръдне

# 211
  • В Града на липите
tesoroo  Hug, точно това ми се губеше.

# 212
# 213
  • Пловдив

За Детелина:
Линк към фейса, където започна качването:

http://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal

# 214
# 215
  • Пловдив

Детелина, опитай от тук - гледане през фейс..

http://www.facebook.com/EnginAkyurekHayranSayfasi/app_488403480267

# 216

Аз не съм много на ти с предсказанията/т.е. нямам вещерски ранг/, но оттук оттам съм подочула, че на сън , човек облечен в бяло не го чака нищо добро.Май ще се окаже верен слуха за смъртта на Мустафа newsm78

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 03:08 от nikname

# 217
# 218
  • В Града на липите
РЕПОРТАЖ № 5

Скрит текст:
Ердоан се обажда на майка си. Тя е в полицията. Явно го осведомява за ситуацията. Споменава Мустафа. Пита го дали са добре, полицията подслушва разговора. Пак им засече телефона.
Умния Ердоан не хвърли телефона. Споменава Хаджер.
В полицията Ядигар гледа подозрително Хилмие.
По коридора минават Сами и Хаджер. Явно са пуснати и тя споменава доктор. То пак добре че не го роди това бебе. На входа на полицията тя вижда мъж и се плаши и бързо влиза обратно. Казва, че това е Демир, съпругът й. Сами отива да го огледа. Мелтем също излиза и вижда притеснената Хаджер. Чува част разговора. Хаджер моли нещо Сами. Май се страхува за живота си.
Мелтем излиза. Оглежда се. Вижда Демир, който е грозник и ходи напред назад.
В КУхнята на розата Мехмет и Мерием и Рахми работят. Клиентка пита за Фатмагюл.
И други клиенти споменават Фатмагюл. Едно детенце се радва на Лодос.

# 219
# 220
# 221
  • София

Керим е много хубав днес!

# 222
# 223
самата прелест newsm11

# 224
  • В Града на липите
РЕПОРТАЖ № 6

Скрит текст:
Фахретин Керим и полицаите обикалят около гробището. Явно там са загубили следите на Мустафа. Полицията си тръгва. Фахретин и Керим, Мюмтаз шофира се качват в колата и тръгват, но в този момент тати, вижда двамата кльощави клошари. Спират колата и се впускат в преследване на клошарите. Те ги мислят за полицаи и бягат из гробовете. Керим ги хваща. Казва им да не се притесняват и че не са полицаи.
Муки се опитва да приспи Елиф. Фатмагюл отива при нея. Мукадес нещо и говори, споменава Мерием, Керим също. Пак върти глава, определено целта и не е успокоение, а опъване на нерви. Някви прокоби май пак прави. Слава Богу изнесе се.
Сами дебне Демир през прозореца. Не го вижда и казва на Хаджер. Но тя се страхува. В този момент идва Кадир и нещо им казва за Решат. Може би, че ще имат нужда от показанита й. Тя казва нещо на Кадир, притеснена е. Плаче. Сигурно за съпруга си. Сами се опитва да я успокои. Кадир също. Отвежда я обратно към втория етаж.

Общи условия

Активация на акаунт