Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • В Града на липите
РЕПОРТАЖ № 10

Скрит текст:
Полицията вече е заела позиция около къщата. Бабето обикаля на пръсти като балерина. Влиза в един навес. Натоварила е някаква количка с боклуци и тръгва нанякъде. Полицаите я спират, тя се втурва да бяга. Залавят я. Керим и Фахретин излизат от колата, отгръщат буклуците, но Мусти- Великолепни не е там. Каква изненада.
Разпитват бабата, тя отрича. Керим й крещи, Фахретин го успокоява. Полицаите намират нещо, в торбичка, найлонова, не видях какво. Керим се ядосва.
През това време клошар-аби с един мустакат тип, явно онзи от гаража откарват Мустафа с една кола нанякъде. Слушат по полицейския канал, че издирват Мустафа. Гаражния нещо се разправя с него. Виждат полицейска кола и започват да се притесняват. Мустафа се държи за раната.
Психоложката отново е при Фатмагюл. Тя изглежда много отчаяна. Психоложката я успокоява.
Фатмагюл споменава Керим, може би тук казва, че иска да продължат от там докъдето са стигнали .

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 22:36 от hrissi_sz

# 256
# 257
ей тея турски баби изпечени престъпници бе, само дето не откри огън срещу полицията  #Crazy
май и в тая серия цунки-мунки йок    Sad

# 258
# 259
Много ми забива канал Д, при вас как е ?

# 260
Как се кефя че оставиха Мусти на сред нищото.
Но това не му пречи да си продължи съня с Фатмагюл.
Реклами
Фас пауза

# 261
  • В Града на липите
РЕПОРТАЖ № 11

Скрит текст:
Мерием се прибира с Мехмет. Мукадес я чака на вратата. Психоложката си тръгва и Фатмагюл я изпраща.
/айде бе, къде е Керим, останаха 20-30 минути те си размениха точно три реплики/
Мерием им казва, че май са намерили Мустафа. Отвеждат психоложката на чай.
Керим, Фахретин и полицаите се въртят около къщата на бабето. Отвеждат бабето с полицейска кола. Фатмагюл се обажда на Керим и разбира, че Мустафа се е измъкнал. Май го моли да се върне в къщи и да остави лова на полицията.
Гаражния спира колата насред нищото и пита нещо Мустафа. Май не иска да се набърква с полицията. Слиза от колата, сваля Мустафа и го оставя край един черен път в гората. Клошаря не е доволен много, ама не се бърка. По полицейския канал в колата отново споменават името на  Мустафа. Клошаря също се качва в колата и Мустафа вече е сам сред листата и храстите. Раната му кърви. Той пак бълнува-сънува. Фатмагюл му казва: "Хайде, Мустафа, да вървим" Държи го за ръката. На един мост са. Светлина....

# 262
и какво? оставиха го на сред нищото,дали ги хвана шубето?

# 263
Канал Д е супер тази вечер при мен
що не го оставиха да си го опандизят, ми го хвълиха в тея храсти  Thinking

# 264
  • София
На мен това вече не ми прилича на сън, направо си отива Мустафа...В някакъв транс е изпаднал.
Още малко снимки от мен, моите в близък план  Grinning:

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:35 от Л_Д

# 265

оставиха Мустафа. Rolling Eyes

# 266
уф, гадничко, това с Мустафа....Дали пак ще оживей?!?! Или вече се изчерпаха сценарните възможности?

# 267
  • Под Сините камъни
На мен това вече не ми прилича на сън, направо си отива Мустафа...В някакъв транс е изпаднал.
и аз си мисля че си заминава прав му път отдавна го чакат в ада
Ама на наш глезанчо по добре му стои бялото поло.

# 268
Надявам се дядката да си признае пред полицията newsm78

# 269

Общи условия

Активация на акаунт