Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 56 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • AMS
Момичета, и на мен не ми хареса. Бях се подготвила толкова добре - изгледах предишната серия с превод, припомних си подсказките, нета беше без прекъсване. Можех и да чета от мястото на събитието и да виждам снимките. Благодаря - вие си знаете кои сте!!! Но дори и час след серията, ми е кофти, като на ValentinaP, ladychar86, KStew, evelin, Fan, Детелинка, Hrisi ....
Не мога да си обясня кажи-речи поведението на никой от героите, както и сънищата в този епизод. Пак ще кажа, защото си имам едно на ум от баба ми, че ме влудяват сънища с булчинска рокля!!!
И друго - Може би не съм разбрала, добре, но преди да се прегърнат, К май пак попита ФГ, още веднъж, дали Оня не ѝ е направил нещо. И после веднага побърза да се извини.  Е, това не е ли - крачка напред и 5 назад?!
Нито ми стана ясно поведението на Перихан. А оная Лале на къде "пътува"?
На Хаджер понеже ѝ е малко, та ѝ стовариха и този кретен на главата.
А ония двамата, дето  бягат, пак ви казвам, изобщо не са ми смешни. Селим даже си спомни годежа с Мелтем. Този не само е назад, ами и в страни от нещата.
Единствените хубави неща бяха, че К и ФГ не обърнаха внимание на Мукадес и че Керим изглеждаше много добре. Хич не е напълнял и тези тъмните дънки са му добре, а не ония светлите от предния епизод.
Хайде лека и от мен!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 01:00 от di...va

# 406
Tara41 отговарям каквото знам за чая:
Скрит текст:
чалят се запарва по следния начин: в затоплен порцеланов или стъклен чайник се сипват листенцата, после се заливат с вряла вода. Получава се силна ароматна заварка. В чашите се налива първо от малкия чайник заварката, после от големия водата. Мисля, че в кухнята на ФГ ги слагат един върху друг, за да е загрят малкия чайник, подобен е принципа на руския самовар. Това е, което знам, надявам се да не греша.

# 407
yonitouo   , на пръв поглед е малко съмнително, но...  Те хората затова са казали да не се бъркат професионалните и личните отношения, но каквито и да са те между Берен и Енгин и двамата са професионалисти, това им е работата, имат си договори, има си сценарий. Никой няма да ги променя тези неща, само защото те имали дрязги помежду си.  newsm78  Тук грубо казано, но факт - играят много пари и това е бизнес. Сигурна съм, че ако има в сценария целувка ще се целунат и ще ни убедят, че един без друг не могат (както са го правили), ако ще после да не се погледнат до следващата сцена. Пък личният им живот си е техен, имат свободата да правят каквото искат Simple Smile Въпреки това мисля че не са в лоши отношения, из нета се намират и общи снимки.

Лека и от мен  Hug  Сънувайте хубавата следваща серия, в която ще видим хубави неща. Да се надяваме  Heart Eyes

# 408
  • на морето
Здравейте, компанията ! Hug
Този път бързо ви стигнах .Много мислих , но реших този път да се въздържа от много писане за серията - вече има достатъчно такива постове  и тонът и настроенията са еднакви .Тоест еднакви с моите . Даже компа ми при последните реклами - точно преди края  толкова се ядоса ,че блокира ...Наложи се от 23: 14 ч до 23: 20 ч да си припомня целия наличен нецензурен репертуар за да го сплаша да проработи .Тц! Направо ми обяви стачка .Е, накрая го изцерих от ината му с един тотален рестарт и догледах на ддизито  пропуснатите 2 секунди с надписа под неопределеното изражение на Фати .
То си беше ясно ,че нищо не съм пропуснала , ама на ...полъгах се от слуха за прословутата цЪлуФка и тъкмо си рекох ...."Ей ся Фатмето ще му се метне на врата от радост и успокоение и ще му млясне една по .../поне по бузата /  и накрая последния кадър ще е неговата същисана , невярваща и фръкнала на 7-мото небе от радост физиономия ".....Ама ядец! Романтик -мромантик йок! Садедже  -кисели физиономии ....
Явно епизода са го снимали още преди да е дооздравяла Берен , защото на награждаването доста свежарка го раздава . Енгин , преполагам, е имал малко повече "вдъхновение " за играта /може би от новината за наградата  newsm78/ .Не беше такъв одряман , като предната серия .
Както всички са забелязали - "гвоздеят на програмата " беше прегръдката им в кухнята . Ииии ....тоталното елиминиране на Муки . В интерес на истината ,тя доста се помъчи да им привлече вниманието  , ама за нейно нещастие те изобщо не я отразиха .И тя , горката , се принуди да се врътне и да им покаже гъзогръбната си страна  Mr. Green....  Точно в този момент забелязахте ли каква усмивчица  цъфна на физиономията на Керим ? Още си мисля как да я изтълкувам ...Дали защото й намери цаката , как да я неутрализира / генерално отсвирване на присъствието й / или защото Фати за първи път не се смути и не отскочи от него като бодната с електоволтова дъга. Ще поживеем /т.е. доживеем / до поредния четвъртък /не е казано, че ще е следващия / и ще видим.....
А, и на вниманеито на педагозите и филолозите . Със съновиденията и бълнуванията на Мусти ,може да упражнявате едно от редките времена в българския език : бъдеще неосъществимо . Да , да - ще стане ...ама няма !  Или   : Да , да ...ама друг път !
Всъщност ,като се позамислиш и позагледаш ....Това бяха каръщисъни събития .Първия път , в реалността , Мусти остана да им гледа гърбовете на двамата с Керим , когато се отдалечаваха хванати ръка за ръка в Ълдър. Сега , той се насоса да я държи за ръката . И от толкова мерак да чуе заветното "Обичам те !" , накрая подсъзнанието му го избълнува ..... Че и не се спря ами се и развихри ...на бърза ръка я облече Фатмето в булченска рокля ....Ех , мечтите последни умират ...нали тъй казват ....
Обаче , като се отърсим от това морфеично / Морфей -владетелят на царството на сънищата / сюжетно развитие и си припомним , че всяко нещо в сериала би трябвало на носи някакъв подтекст , то ....изводът , който мога да си направя , е , че по този начин сценаристките дават индиректен отговор на всички поддръжнички на идеята , че М и Ф е редно да се съберат. Нали е имало такива очаквания по тр .форуми ? Та , така ...., ето , те ги събират ...ама само на сън .Щото по друг начин нЕма как да се случи ,просто , при тези многобройни доказани заслуги на Мустафа .
И това ми напомня на една стара , стара песничка , дето я пеехме в автобусите ,като ходихме на бригада / за по -младото поколение -попитайте най -близкия наличен по -възрастен на около и над 40 г./ Ще я перефразирам :
" Керимчо я заслужи  
и с Фатмагюл ще спинка!
А Мусти във затвора / в ковчега /
със нейната й снимка !"

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 01:19 от asha

# 409
  • София
 asha,оригинална както винаги Hug Peace.........
В турските сериали,както и в този е много интересно това,че показват героите сложни с различните си многоцветни краски.....добри лоши скучни,весели,тъжни,гадни и т.н.........но има персони като напр.Сами,който в началото предлагаше Хаджер/Асу/ най-безцеремонно като долна ку-ва, насам натам я возеше и даже като я пребиха от бой-нищо не направи и като че ли не му дремеше изобщо,а пък сега във втори сезон той бди над нея, много е внимателен,и косъм не дава да падне от главата й,сто пъти каза на татко Фахретин да внимава как говори с нея,че била много изтормозена,изоставена,че му била като сестра и т.н  newsm78 newsm78 newsm78Бре как пък така толкоз чак се промени и той newsm78 #CrazyИма има доста слабости на филма,но в първи сезон въобще и не съм се замисляла да издребнявам,защото ми беше ама много интересно,бях като заслепена,а сега взех бая да се вглеждам и да намирам кусури.....НО хайде дано вече скоро да видим СВАТБА,а както казват старите хора....днес булка,утре люлка...а,дано дано !!!
   Не знам,хора,ама мен Мукадес вече не ме дразни....даже ми е интересна много да я гледам,като си плесне ръката на хълбока,падам от смях,и как се фръцка а на ляво ,а на дясно JoyСупер ми е с нея smile3532 smile3532 smile3532Само на филм ,де,да не ми е в къщата

# 410
  • на морето
Tara41 това ,което знам за правенето на чай по тази технология е следното :

Скрит текст:
В малкия чайник се слага чайя , в долния се налива водада заври .Завирайки в долния , водата затопля  чая в горния . Част от врялата вода се излива в горния чайник при чая за да се получи запарката -концентрат . Оставя се още малко да ври и се дърпа от огъня .Остава се да се таи и избистри  съдържанието на горния чайник.Процедурата по приготвянето е около половин час , до 45 мин.
Когато се налива чая , първо се налива от запарката -концентрат  и после чашата се допълва с гореща вода от долния чайник . В зависимост от вкуса може да се пие слаб чай - малко концентрат и много вода , среден / орта / чай  50:50 ; или силен чай , който е почти само концентрат .Пред вид факта , че черния чай по действие върху организма на човек е почти като кафето , то силния чай е все едно конска доза кафе в малко количество .

# 411
  • Разград
Сцени с Ердоган и Селим от 66 еп. / Клип - BG Субтитри

http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/2478/fatmagulun-sucu-ne/66

# 412
  • София
   Не знам,хора,ама мен Мукадес вече не ме дразни....даже ми е интересна много да я гледам,като си плесне ръката на хълбока,падам от смях,и как се фръцка а на ляво ,а на дясно JoyСупер ми е с нея smile3532 smile3532 smile3532Само на филм ,де,да не ми е в къщата
и на мен и на ме - тя ми е комедията във филма   newsm81

# 413
Момичета, достатъчно ясно сте обяснили всички чувствата си. Няма да повтарям същото и аз. Само да кажа, че все едно съм чакала цяла година за концерт на любимата ми група и накрая, в последната минута, концертът се отменя поради лоши метеорологични условия, например. Crossing Arms

Вярно, че не сме я гледали с превод, но дори и така мога да заявя - тази серия си беше чиста реабилитация на неуловимия. Неговите мъки, като че ли, бяха по-важни от тези на Фатмагюл. А и ми се стори, че накрая я накараха да му прости, нищо, че това се случваше само в неговия делириум. Като гледам, ще си отиде от този свят абсолютно спокоен. Че тя майка му повече се терза на смъртния си одър. Не знам, не ги разбирам тези работи. Вурал до последно се измъчваше.  Ама нейсе.

Фатмагюл и Керим преплетени като лози, без да обръщат внимание на бурена Мукадес...
Ади бакалъм!

# 414
  • Разград

Скрит текст:
Превода на диалога с психоложката от гръцки със гугълчо, но долу-горе се разбира за какво става дума.
Фатма (Fatma с психолог): Аз няма да говоря, аз нямам смелост ... има много хора, които искам да кажа, но сега мога да ...
психолог: това е нормално за вредата, сте имали ...
Фатма: ме пита какво е това, което ще боли повече .. Керим Керим, каза той е един от тях ... Казах му, че и той не се казва, е също толкова виновен, колкото и останалите ...
психолог: вярвате, че;
Фатма: не си тогава той каза да ме боли ... да ми напомня, че Керим беше там онази нощ ... и винаги ми напомня за онази нощ
Психолог: вярваме, че;
Фатма: не .. аз ще бъда далеч от всичко това, те остават с място Керим отново преди моето отвличане ...
Психолог: Аз вярвам, че отвличането ще се отрази на отношенията ви с вашия Керим;
Фатма: Аз не знам дори няма да мисля за това ... не искам да говоря повече за това.

ПРЕРАЗКАЗ НА 66 ЕП НА ФГ
от Engin Akyurek Bulgarian Fans

Селим недоволстваше от храната в закусвалнята. Чуха по тв, че са задържани Решат и Мюнир.Побързаха да излезнат от там, за да не ги разпознаят.Ердоан се шашна на къда да вървят с колата. Решат каза в полицейския участък, че не приема обвинеията, че били дело на конкурентите им.Но полицаят му каза, че не конкурентите, а жена му е предоставила доказателства с/у него.На разпита питаха Мюнир защо са скрили Мустафа и не са им казали, а той се оправда, че сторили това, защото Мустафа имал оръжие и се страхували. Питаха го къде са Селим и Ердоан, каза, че не знае, че сигурно са някъде на почивка.Ендер каза на Ясемин, че вече ще си понесе наказанието, а Ясемин твърдеше, че просто отговорила на любовта на Туранер.Ендер и Мелтем се ядосваха на себе си как са повярвали на Мустафа. Кадир каза на Йомер да си ходи, но Йомер настоя и двамата останаха да чакат в полицейското управление. Рахми каза по тел. на журналистката Синем, че ФГ няма да говори с никой. Мерием казва на Керим и Фахретин да не вършат нищо на своя глава. Муки не е оптимист, защото Яшаранови са задържани заради Туранер, а не заради делото на ФГ, а и нито Мустафа бил намерен, Селим и Ердоан били изчезнали. Керим каза на ФГ, че Яшаранови скоро ще си получат заслуженото, но тя е много мълчалива заради преживяното с Мустафа и каза само: знам. Мерием каза на Керим, че ФГ е мълчалива, защото се страхува да се надява. Мукадес каза, че Керим и баща му лъжат, че отиват в полицията,каза,че сигурно отивали да търсят Мустафа. Селим и Ердоан се страхуват, че сега ще търсят и тях. Чудят се как да се свържат с някой за да разберат какво по-точно се случва.Селим иска да се предадат, а Ердоан го разубеждава да не си губят времето с кавги, а да бягат. Ердоан е замисли нещо да подведат полицаите.Кадир моли Перихан да каже и за изнасилването на ФГ. Майката на Ердоан я моли да не го стори. Перихан й каза, че сторила това заради доброто на децата им, че по-добре да ги залови полицията преди Мустафа да ги е намерил и убие.Решат каза на Перихан, че веднага ще се разведе с нея, защото му забила нож в гърба. Бабата знахарка иска да вземат и продадат колата на Мустафа и да вземе парите, както той им предложи. Но клошарът се страхува, че Мустафа е издирван навсякъде и не могат да продадат колата. Мустафа сънуваше как кара Фг да му признае, че не обича Керим, а него. И в съня му ФГ каза, че винаги е обичала Мустафа, каза му да вървят, да я отведе от там. Мустафа е свалил температурата, но каза, че имал доста силни болки. Ердоан се обади на майка му да пита защо е задържан Решат. Тя му каза, че е заради това, че Перихан е предала в полицията записите на разговора на Ердоан със Ясемин. Каза му, че заради шантажа на Туранер сега полицията търси и него. каза, че и Асу е казала пред полицията,че Мустафа убил Вурал и че Яшаранови го укривали в дома им. Ердоан й каза, че те не са виновни за нищо, но че се занимавали с дела на фирмата сега.Ердоан знае, че се подслушват тел и нарочно повтори няколко пъти, че са невинни.Асу каза на Сами да идат до някоя болница, че имала болки. Сами й каза, че е от стреса. Асу видя, че е там и старият й съпруг Демир.Клиентите в Кухнята на Розата разпитват как е ФГ и дали е заловен Мустафа.Полицаите показаха докъде са следите на Мустафа. Казаха, че го търсят в околността и Керим да не вършат нищо на своя глава.Агент 007 Фахретин видя двете скитничета и веднага ги заподозря.Мукадес пита ФГ дали психоложката ще идва, че имало нужда, защото случката с Мустафа повлияла негативно на ФГ и на взаимоотношенията й с Керим.Асу разказа на Кадир, че съпругът й от Германия е дошъл да я търси тук. Още се водели женени с него. При самоотбрана тя го ранила с нож в лицето и избягала.Асу каза, че именно съпругът й я накарал да започне да проституира, а после тя избягала и още повече затънала в тази мръсотия. Фахретин и Керим притиснаха двете момчета бездомници и те разказаха за Мустафа.Клошарът разпитва как може да се продаде колата на Мустафа на части. Ердоан се обади по тел на гаджето си. Ердоан захвърли тел си в един  камион. Целта му е да спечелят време, докато полицаите ги търсят там по сигнала на тел, а в същото време те ще вървят да бягат в друга посока. Керим разпитва как да намери Бахри клошаря.Знахарката каза на Мустафа, че наоколо се разхождали някакви хора. Мустафа ги видя и й каза, че това са враговете му. Знахарката лъже Фахретин, че не познава Бахри. Но Керим забеляза ключовете от колата на Мустафа.Керим се направиха, че повярваха на бабата и си тръгнаха. Позвъниха на Кадир, че знаят къде е Мустафа. Мустафа иска от знахарката да го заведе на друго място. Кадир ще каже на кой адрес да идат полицаите за Мустафа. Решат и Мюнир отиват пред съд и има вероятност да ги задържат.Решат каза, че няма да зарадва Перихан по този начин като го осъдят.Решат каза да не се явява Перихан в съда.Мукадес се опитва да разведри ФГ, защото вижда, че ФГ се чувства много притеснена след отвличането. Иска да й покаже списание с модели на булчински рокли. Мукадес се опитва да й пробута рокля с голямо деколте, защото самата тя обичала дълбоки деколтета.На ФГ естествено не й е до рокли в този момент и се разплака. Мукадес вика по тел Мерием да се прибере, защото ФГ е много разстроена.Мерием каза, че ще помисли какво да направят.Мукадес се шашна какво ще прави, че и детето плаче, и Фг плаче. Мюнир иска от Решат да каже пред съда, че Мюнир няма нищо общо с обвиненията. Целта на Мюнир е да бъде освободен и е замислил нещо как да измъкне и Решат.Решат и Мюнир се карат кой за какво бил виновен и за какво не. Решат каза, че не вярва на Мюнир и сестра му. Каза, че те го съсипали вкл. и бизнеса му. Мюнир му каза да не забравя благодарение на кой има този бизнес. Знахарката отрича за Мустафа. Керим видя, че е изчезнал ключът от колата на Мустафа. Полицаите намериха превръзките от раната на Мустафа и знахарката каза, че е бил при нея, но че си е тръгнал и тя не знаела къде е той сега. Станаха много съучастници в укриването на Мустафа и трудно ще си  поделят колата му. ФГ не иска да говори с психоложката, каза че нямала сили, защото като си спомня за случката с отвличането, още повече се влошава състоянието й.ФГ каза, че не иска да се връща назад, а иска да върви напред, да продължи с Керим от там, до където са били стигнали.Мерием каза на ФГ, че нямало вече много клиенти в ресторанта и ще приготвя поръчките вкъщи заедно с Мехмет и Мукадес, ФГ също ще им помага.Мерием каза на ФГ, че Керим е открил къде се крие Мустафа. ФГ се притесни за Керим. ФГ се кара по тел на Керим защо си рискува живота с Мустафа. Керим й каза,че Мустафа е избягъл. ФГ вика Керим да се прибере.Познатият на клошара видя, че Мустафа е в много тежко състояние, а и не разбра къде точно е колата му, за да я вземе и го захвърли в гората, за да не го хвне полицията.Във видението си Мустафа иска помощ от ФГ, тя му казва: ела. Селим плаче, че е погубил живота си, обвинява Ердоан. Ердоан му каза, че не го е накарал насила да прави каквото и да било онази нощ.Ердоан се кара със Селим, че го обвинявал, каза му да слиза от колата и всеки да се спасява сам. Селим плаче, Ердоан му каза да спре да плаче и продължиха с колата. Полицаите откриха тел на Ердоан в камиона, но разбраха от шофьора на кои две места е сприрал.Полицаите тръгнаха по следите на бегълците.Перихан казва на Ядигер, че не може да си почине след всички тези проблеми от 1, 5 г. насам.Майката на Ердоан поиска някаква помощ от Ляле,но няма да казват на Перихан. Делото на Решат е след месец и дотогава ще е в затвора.Мюнир каза, че ако вината се прехвърли само в/у един, поне останалите ще се оттърват. Майката на Ердоан попита кой ще е този човек, Мюнир й каза: кой е в основата на всички проблеми?(т.е. Ердоан).Ердоан чакат след 2 дена да пристигне корабчето им.ФГ каза на Керим, че всички ще бъдат заловени, а те ще продължат живота си с Керим.Керим пита дали Мустафа е направил на ФГ нещо, за което тя не му е казала.Тя каза:не. ФГ каза, че сега не й се говори за това, защото се страхува и няма да се успокои, докато не заловят Мустафа. Керим каза:добре, извинявам се.ФГ каза: вече да говорим само за хубави неща. Във видението на Мустафа ФГ му казва: "Ще оздравееш заради мен, обичам те. Чаках те и винаги ще те чакам". Керим каза на ФГ: Заловили са Мустафа. КРАЙ Simple Smile

# 415
  • Пловдив

Добро утро на всички. Да бъде хубав денят - петък.

# 416
Мелиса Сьозен в сериала „Ако бях облак”

Мелиса Сьозен в сериала „Ако съм облак” играе млада жена, която всеки ден води до училище децата от селото, като ги превежда през минирана територия. Задомена нещастно, живота й е нерадостен. Но въпреки всичко, тя се държи твърдо. Мелиса Сьозен играе в сериала ролята на тази жена, Нарин. Тя играе заедно с Енгин Акйюрек и Енгин Алтан Дюзятан в главните роли, и е доста обнадеждена от новия сериал. Заради снимките много често красивата актриса ходи до Мардин,  независимо, че се оплаква от климатичните условия, тя е щастлива, да бъде там. Най-голямото желание на младата жена, която заради сериала променя външния си вид, е да бъде на едно такова щастливо и спокойно място

От дълго време не сме ви виждали на екрана. Сега с „Ако съм облак”, отново ще ви гледаме. Да си поговорим за проекта.

Сценарият е на Мерал Окай. Тя ни даде възможност да поработим (предварителна подготовка) преди снимките. Направихме опознавателно четене. Заминахме за Мардин преди снимките. За нас беше шанс, че можехме да направим тази предварителна подготовка. Доста след това започнаха снимките.

Да поговорим за ролята ви в сериала?

Аз играя Нарин Булут. Нариин е младо момиче, и обратно на името си е много силна. Въпреки трудностите които преживява, тя продължава живота си без да губи вяра. За болката си тя разказва на облаците и на Господ. Вярата й и дава голяма сила. Нещастно задомена, с нещастен живот.

На последък ви гледаме все в ролите на нещастна жена. Има ли някаква причина?

Това, че играя в ролите на нещастна жена, е случайно съвпадение, тоест каквато е ролята в проекта, това и играя. И все пак опитвам се да избирам ролите така, че и да са ми по характер и да са ми  от полза.

Ролите оказват ли влияние върху вас, въздействат ли ви?

Не може да не се повлияеш от един такъв характер, от нещастието. Защото ти му даваш живот. А и за да направиш добре една роля, някъде вътре в себе си трябва да усетиш болката.

Трудно ли ви беше, че снимате в Мардин?

Всъщност аз съм много щастлива, че работим там, но климатичните условия малко ни  затрудняват. Всъщност само студеният въздух ни затруднява. Много измръзваме. Скоро пак заминаваме за Мардин за снимки, и много се надяваме времето да се е затоплило.

Това толкова дълго да се пътува между Истанбул и Мардин, не е ли изморително?

Не, защото за повечето снимки сме в Мардин, в Истанбул са много по-малко. За това идваме в Истанбул от време на време.

Много сте отслабнала. Заради сериала ли е?

Заради сериала промених малко външния си вид, но не съм отслабнала. Дори заради характеристиките на Нарин понапълнях. Но защото съм уморена, изглеждам отпаднала и отслабнала.

Казахте за промяна. Какво имате предвид?

Пуснах си дълга коса, отрязох си бретон, оставих си веждите, това имах предвид. Заради Нарин, качих килограми. В същност с тези промени постигнахме желаната визия.

Като актриса, как се виждате?

Има още много неща, които трябва да науча. С всеки изминал ден се опитвам да вървя напред в работата си. Разбира се, имам много недостатъци, но заради актьорството, нещото което ми доставя най-голямо удоволствие, давам всичко от себе си. Но  знам и това, че ако нещо не мога да го направя добре, не бих го правила.

През това време много сериали бяха спрени. Това безпокои ли ви?

Всички ни безпокои. Но и сценарият и екипът са добри. Всъщност от тук нататък е важно и как си вършиш работата. Наистина, трябва да се потрудим, но смятам, че е най-правилно да оставим  нещата  на зрителя. Освен това, за да задържиш един проект трябва да го рекламираш, да успееш да запазиш качеството му, нужен е труд и загриженост, ето с това най-много внимаваме.

Не сте гримирана, не обичате ли?

Не ми харесва да се гримирам извън снимките, и не обичам. По време на снимки продължително ни гримират, така помагам на лицето ми да си почине

Какво правите извън сериала?

През последните няколко месеца не мога да отделя време за нищо. Снимките ме изморяват. Когато нямаме снимки, предпочитам да си поспя. Всъщност по принцип предпочитам да живея семпло. Когато не сме на снимки, слагам си раницата и обикалям (пътувам) където ми хрумне, сядам (отсядам) някъде, пиша, рисувам.

За напред къде виждате себе си?

Виждам се на щастливо и спокойно място.  И това не са празни приказки. Разбира се, искам да бъда много добра актриса, но извън това най-много искам, да съм един щастлив, спокоен и добър човек.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 07:48 от dani_ka

# 417
  • Пловдив

Линк със снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.293580867381740.68507.1 … 836646&type=3

dani_ka благодаря за интервюто с Мелиса. vania_e, благодаря и на теб.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 08:22 от mariana51

# 418
Добро утро!

Диалози:

Психолог: Предполагам, че днес не искаш да говориш?
Ф: Да, не съм в състояние да говоря.
Психолог: Но ако се опиташ да обясниш, ще ти олекне, нали знаеш?
Ф:. Знам, но ако изговоря отново преживяното ще ми бъде болезнено. Нямам сили за това.
Психолог: Добре, както искаш. Няма да те принуждавам. Когато поискаш, тогава ще поговорим.
Ф: Нищо не мога да направя, не зависи от мен.
Психолог: Разбирам. След всичко преживяно от теб е закономерно.
Ф: Да?
Психолог: Разбира се.  Ти отново се сблъска лице в лице с голяма травма, отново преживя голям шок.
Ф: Той ме попита „кое ще причини най-голяма болка на Керим?”. За да причини болка на Керим, той искаша да ме принуди да преживея отново същото. Той каза „ти се омъжи за един от тях..” Казах му „Керим не е от тях”. Но той твърдеше, че и той е виновен.
Психолог: И ти ли мислиш така?
Ф: Не. Но това, че той ме накара да си спомня това – така ме накара да страдам…това, че ми напомни тази нощ – той ме накара да страдам.
Психолог: Това сподели ли го с Керим?
Ф: Не.
Психолог: Всичко което се случи ви повлия на вас с Керим.
Ф: Не знам. Каквото и да става аз искам да продължа с Керим от там откъдето спряхме. Искам да вървя напред, не искам да се връщам назад.
Психолог: Преживяното с Мустафа те е накарало да се чувстваш така? Имам предвид, че се връщаш назад?
Ф: Не искам да говоря за това, моля ви.
Психолог: Разбира се.
Ф: Извинете.
Психолог: Няма нищо. Когато поискаш съм готова да ти помогна. Знай това, моля те.
Ф: Благодаря.

Фатмагюл и Керим в кухнята.

Ф: Искаш ли?
Керим: Не не искам. Можеш да сложиш чайника, няма чай. Батко Кадир е долу, Мерием абла е при него. Батко Рахми е при Елиф, татко долу говори с Австралия.
Ф: Добре.
Керим: Доскуча ми сам. Разстроих се заради Хаджер днес.
Ф: Да, само мъжа и от Германия липсваше. И аз се разстроих.
Керим: Тя много се изплаши. Когато вечерта Сами и батко Кадир я отведоха в къщи тя гледаше толкова изплашено.
Ф: Животът и е ад.
Керим: Е и? Да се работи в къщи е по-добре нали?
Ф: Да, при тези обстоятелства е по-добре. Докато не преодолеем всичко това, ще се справям така…но ние ще го преодолеем.
Керим: Разбира се. Това не може да продължава така, всичко ще си дойде на място.
Ф: Да, ще хванат тези мерзавци. Ще хванат Мустафа, всичко ще се оправи.
Керим: Фатмагюл… този човек повече няма да ти навреди, нали така? Той не ти е направил нищо, освен това което ти ми обясни? Моля те кажи.
Ф: Керим, колко пъти ме моли, и аз колко пъти ти отговарях. Не, нищо не ми е направил, нищо освен това което вече обясних.
Керим: И с лекаря не си искала да говориш на тази тема.
Ф: Да, не искам.
Керим: Виж, ако има нещо за което ти не искаш да говориш…
Ф: Аз само не искам да говоря.
Керим: И с мен?
Ф: Да и с теб. Не сега, Керим, моля те. Още се страхувам…страхувам се за теб, страхувам се за семейството ни. Докато той не бъде хванат за мен няма да има спокойствие.
Керим: Добре. Извинявай. Добре.
Ф: Знам, малко остана. Знам, че всичко ще мине, но сега не искам да говоря за това, Керим. Искам да говорим за хубавото, искам да мислим за хубавото.
Керим: Добре.
Мукадес: О, извинете. Да чукна на дърво. Прегръщайте се, прегръщайте се, колко хубаво.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 10:49 от Cruela

# 419
  • Стара Загора
Добро утро момичета.vania_e   bouquet-мерси за резюмето на серията!Cruela  Hugблагодаря за превода на диалозите!dani_ka-благодаря за интервюто,макар и да не гледам още "Ако бях облак"следя всички интервюта и ми беше интересно!mariana51 ,и на теб да благодаря за снощните линкове към двете части на епизода,снощи не можах да публикувам,вс.пишеха,затова сега казвам Благодаря smile3525!!!
И така и аз като повечето от вас останах малко разочарована от епизода.Но смятам сега като чета диалози и резюме,че всичко е закономерно и трябваше да се случи,трябваше да довършат събитията от 65 еп.Няма да има спокойствие за Ф и К,докато Мф е някъде навън.Дано вече го уморят тия сценаристки и то още в началото на др.серия,че току виж ,ако е в затвора ще вземе като някой терминатор да се освободи и да направи някоя мизерия отново.
 За състоянието на Фатмагюл -мисля,че е  нормално да изпадне в шок и няма как да е другояче,защото всичко това се случва в рамките на 5-6 дни.Както някой беше писал вчера по прости сметки как се развиха събитията:на 14.02 -сватбата на Мерием и Кадир,на 15.02 Асу каза на Ф за Мф ,тръгнаха при прокурора,пропуснаха часа при психоложката,а Мф се скри у Решат,вечерта беше там.На др.ден 16.02 -часът при психоложката,отвличането на Ф,тревоги,търсене,намериха я през нощтта(когато Мерием  и реши косата в стаята и дават часовника на нощното шкафче-3.35часа).На 17.02  вечерта  арестуват Решат.И събитията от 66 еп. се разиват след 18.02-един или два дни...
Това  всичко се случва за  няколко дни,няма как Фатмагюл да реагира иначе.Но пък много е хубаво,че тя  иска да продължат оттам ,откъдето бяха спрели-14.02 -целувката и 15.02 вечерта,когато легна при него и му каза,че само той е в сърцето и.Нещата ще се случат,но много бавно.
  Започвам да се  замислям още повече  каква е ролята на г-жа Ляле-мислехме,че е човек на Фахретин,но май не е.И на Перихан не мисля че е ,а заговорничи с Хилмие newsm78...май изгодата и ще е чисто лична....
Спирам вече с моите разсъждения,но трябваше да споделя всички тия мисли,а знам,че тук е точното място!Желая ви лек и спокоен ден виртуални приятелки!!!

Общи условия

Активация на акаунт