Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 933
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Изобщо не очаквах романтика, затова не съм разочарована. Laughing Няма как на фона на проблемите, които имат в момента и след шока с отвличането на Фатма да очакваме романтика...ще стане, ама по-нататък. Mr. Green
Единствено Мусти ми е в повече, писна ми да го гледам.... #2gunfire  и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!   Sick Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.

Да не се повтарям. Щях да напиша почти същото. Нагласата ми за този епизод беше такава и аз нямам разочарования. Те най-големите разочарования идват от прекалено големи очаквания.
За Фърат абсолютно съгласна! Май само двете с теб не виждаме особен актьорски талант.  

P.S.
vania_e, мерси за резюмето!  Hug

# 421
  • София
Добро утро!
Хриси, адмирации!
Аз се прибрах късно снощи и не можах да видя  почти нищо от серията, сега ще я гледам на трезво  Mr. Green

# 422
  • Пловдив

Cruela, благодаря за превода на диалозите.
Серията ми хареса. Когато се преведе, когато прочетем диалози на роден език - виждаме, че всичко си идва на място.

# 423
Изобщо не очаквах романтика, затова не съм разочарована. Laughing Няма как на фона на проблемите, които имат в момента и след шока с отвличането на Фатма да очакваме романтика...ще стане, ама по-нататък. Mr. Green
Единствено Мусти ми е в повече, писна ми да го гледам.... #2gunfire  и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!   Sick Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.

Да не се повтарям. Щях да напиша почти същото. Нагласата ми за този епизод беше такава и аз нямам разочарования. Те най-големите разочарования идват от прекалено големи очаквания.
За Фърат абсолютно съгласна! Май само двете с теб не виждаме особен актьорски талант.  

P.S.
vania_e, мерси за резюмето!  Hug

Напълно съгласна съм и с двете мнения. Особено вярно е това:Те най-големите разочарования идват от прекалено големи очаквания.

Събитията в 66 еп са абсолютно логични.  На този етап най-важно за главните ни герои е да заловят Мустафа, точно затова ни занимаваха цяла серия с него /е не мога да отрека, че го изкараха малко супермен, винаги успяващ да избяга и да се държи след такава кръвозагуба/.
Логична е и липсата на романтика между К. и Ф. , все пак след преживяния ужас им трябва малко време да се посъвземат.
Сигурна съм, че след залавянето на М. , Ф. ще се отпусне и ще започне да говори не само с психоложката но и с Керим и с другите.

Не виждам чак толкова добра игра от страна на Фърат, както се каза, гласа му е дублиран, а той е поне 50% ако не и повече от актьорската игра.

# 424
  • София
Tara41 отговарям каквото знам за чая:
Скрит текст:
чалят се запарва по следния начин: в затоплен порцеланов или стъклен чайник се сипват листенцата, после се заливат с вряла вода. Получава се силна ароматна заварка. В чашите се налива първо от малкия чайник заварката, после от големия водата. Мисля, че в кухнята на ФГ ги слагат един върху друг, за да е загрят малкия чайник, подобен е принципа на руския самовар. Това е, което знам, надявам се да не греша.

Здравейте и от мен. Чайникът се нарича чайданлък /çaydanlık/.  Ето и едно видео, от което става ясно как се приготвя чая:
Скрит текст:
http://video.answers.com/how-to-use-a-caydanlik-304223427

# 425
  • София

Cruela, благодаря за превода на диалозите.
Серията ми хареса. Когато се преведе, когато прочетем диалози на роден език - виждаме, че всичко си идва на място.

Добро утро , момичета! Мариана и аз мисля точно като теб.
Огромно благодаря на всички репортери  bouquet Снощи не можах да бъда с вас, но сега сутринта успях да ви изчета.
Много ясно , че всички предпочитаме да гледаме усмихнати лица и целувки и т.н. Но не винаги става така. Според мен е нормално поведението на Фатмагюл. Освен че преживя отново шок с отвличането, Мустафа много успешно и напомни нощта на изнасилването . Искрено се надявам, а и вярвам че положителното нещо в дадения случай е , че тя поне разбра какво означава някой да те обича истински. Защото Мустафа беше готов да и припомня онази вечер с единствената цел да нарани Керим, без да се интересува това колко наранява Фатма и в същото време твърдейки , че я обича. Не спря да и обяснява , че тя е виновна за всичко, че го е зачеркнала, че той много страдал, много го боляло и пак обичам те , обичай ме. И на всичко това  да съпоставим поведението на Керим - виновен съм, ще си понеса наказанието, няма да те оставя , ще бъда до теб винаги, добре ли си , обичам те.
Най-важното , че Фатма иска да продължи с Керим от там до където бяха стигнали.
А и си мисля, че понякога може да открием чок романтик не само в прегръдките и целувките, а дори и в една единствена дума.Стига да искаме Wink
Мислете оптимистично - в 67 епизод ще има чок цалуфки и прегръдки, а в 68 сватба.
Надявам се , че не съм ви отегчила с писаниците си, т.к. не съм много добра в изразяването.
За Фарат какво да кажа, явно добре играе човека щом толкова го мразим и не можем да го гледаме всичките.
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 426
Ние имаме 7-8 турски канала и аз на диванчето от скука проспах малко епизода, но края го хванах. Разбирам Фатмата да обличат като селянка от Анадола, ама Керимчо откъде му намериха това пуловерче?

# 427
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

Круела, Ваня, Даника, благодаря  newsm51

Тази сутрин се събудих с усмивка, сигурно заради слънцето и си припомних този клип. Много е актуален днес:

Субтитри:

ПЕТЪК. РАННО УТРО.
- Гледах серията и нищо не ми хареса. ТЯ не му се доверява.
- Всичко беше супер!!! Любооооов!!!!
- Къде я видя тая любов?
- Какво, в кой момент?
- Вие, вие, ти, ти, никога не ме разбирате...
- А ти кажи, аз ще разбера!
- Защо виждаш всичко в черно?
Спойлер... Спойлер...
- Къде виждаш това черно? Да аз обичам сериала!!!
- И ти не видя любов?
- Аз повече от всички искам любов!
- Но те дават съвсем малко...
Трябва да почакате...
- Не искаме да чакаме! Сценаристките на сапун!
- Не вярвам на спойлери.
- Тук има ли психиатър?
- Защо ме замеряте с камъни? Къде ми е каската?
- Къде е химията от първи сезон?
- Стига сте копали! Миньорите се виждат!
- Дайте да посплетничим!
- Никой не ме разбира...
СКЪПИ ФАТМАГЮЛКИ!
М о д е р а т о р!
- Вие пък кога дойдохте?
Момичета и момче! Нека бъдем приятели!

# 428
ДобрютроУ, Мацунелки!  Hug
Серията наистина без превод не беше особено впечетляваща, освен радостните пламъчета на Фатмето в края при новината за Мусти. Ей за тва ще имаме цИлуФка в 67, Фатмето няма да си намери място от щастие. Party
След серийката аз пък седнах да изгледам едно филмче за оправяне на вкуса и понеже тая песничка мисля, че още дълго няма да ми излиза от главицата, реших да я споделя с вас. Усмихнете се и потанцувайте с мен   Heart Eyes-

">#![/video]

# 429
  • На изток от рая...
И аз снощи бях леко разочарована, че почти цяла серия трябваше да гледаме Кошчей Безсмертни, но както казват: "утрото е по-мъдро от вечерта". Наистина логично се развива сюжета на фона на краткия период, в който се случва всичко и ужаса, който трябваше да преживее Фатма. А и предвид дългите серии и многото епизоди, които пълнят 2 сезона, нормално е да има и такива сюжетни линии.

И аз искам да наблягат предимно на отношенията между Ф и К, но реално погледнато, ако беше така, филмът трябваше да е много по-кратък. Искрено се надявам, че повече фантазии около Мустафа няма да има и или ще го "убият", или ще го пратят да си гние в затвора. Иска ми се да пощадят Хаджер и бебето й, тя също заслужава спокойствие и щастие...

# 430
Хриси, тва много сладко!  Laughing

# 431
Здравейте момичета, Hug и аз като вас съм малко разочарована от  снощната серия, ама се надявам с превода всичко да си дойде на мястото и да разберем замисъла на нашите всеобщи любимки – сценаристките. Като изключим протакането през цялото време и пълненето с излишни сцени, имаше и нещо хубаво – видях ме за първи път, че Керим не реагира импулсивно когато видя ключа в бараката на бабката и усети, че там е трудно-умиращата гарга, а дръпна баща си настрана, спокойно му каза и след това сам извика полицията, което за него е голям напредък, явно вече е осъзнал, че има на кой да разчита, кой да му помогне, и че не е сам, а накрая и прегръдката. Не мога да разбера само защо сценаристките пак оставиха Фатма самичка с Мукадес, та тя отново пак да забърка някоя трудно поправима каша, както разбира се и направи, а можеха поне това да ни спестят. Стана ми жал за Хаджер не мисля, че трябва да умира нито тя, нито бебето, а да и се даде още един шанс и да продължи на пред. За трудно-умиращия и неговите съновидения ми е трудно да говоря, може и да и е поискал прошка на Фатма и тогава тя да му каже, че му прощава, защото много го обича и т.н., но се надявам това да не продължава още една серия с тези съновидения, че ми идва в повече, ако ще умира да умира и да се свършва и най-накрая да си отдъхнем ида почнат вече да се случвах хубавите неща. Ох стана дълго, извинявам се. Доматите са на първа страница.

# 432
Cruela,благодаря от сърце за превода! Много ми хареса това накрая с репликата на Мукадес Великолепна! Уникална както винаги!
А за да е пълен синхрона с индийското кино,ето един клип и от мен!

# 433
Добро утро

Момичета благодаря за интервюто и превода   bouquet  bouquet  bouquet

# 434
Добро утро

Момичета благодаря за интервюто и превода   bouquet  bouquet  bouquet
ама как ми заприлича на Мустафа!!!
 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт