и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!
Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.
и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!
Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.

Снощи не можах да бъда с вас, но сега сутринта успях да ви изчета.

-
и аз като вас съм малко разочарована от снощната серия, ама се надявам с превода всичко да си дойде на мястото и да разберем замисъла на нашите всеобщи любимки – сценаристките. Като изключим протакането през цялото време и пълненето с излишни сцени, имаше и нещо хубаво – видях ме за първи път, че Керим не реагира импулсивно когато видя ключа в бараката на бабката и усети, че там е трудно-умиращата гарга, а дръпна баща си настрана, спокойно му каза и след това сам извика полицията, което за него е голям напредък, явно вече е осъзнал, че има на кой да разчита, кой да му помогне, и че не е сам, а накрая и прегръдката. Не мога да разбера само защо сценаристките пак оставиха Фатма самичка с Мукадес, та тя отново пак да забърка някоя трудно поправима каша, както разбира се и направи, а можеха поне това да ни спестят. Стана ми жал за Хаджер не мисля, че трябва да умира нито тя, нито бебето, а да и се даде още един шанс и да продължи на пред. За трудно-умиращия и неговите съновидения ми е трудно да говоря, може и да и е поискал прошка на Фатма и тогава тя да му каже, че му прощава, защото много го обича и т.н., но се надявам това да не продължава още една серия с тези съновидения, че ми идва в повече, ако ще умира да умира и да се свършва и най-накрая да си отдъхнем ида почнат вече да се случвах хубавите неща. Ох стана дълго, извинявам се. Доматите са на първа страница.

Препоръчани теми