Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 824
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро, момичета! Топъл и весел Уйкенд! Hug Hug

# 706
  • В Града на липите
Добо утро и хубав ден на всички.

Дива  Hug, ти хубаво ме записа, после не само аватара, ами и името ще трябва да си сменям, ако излезе грешен.  Joy
Но си запиши до мен и въпросната Kosova.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 11:23 от hrissi_sz

# 707
# 708

Поздрави за всички в този прекрасен слънчев ден от мен. Това парче е само за ценители  Crazy

# 709
# 710
# 711

Ако бях облак - 24 епизод

Превод от сръбски: gphilipova

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 10:56 от gphilipova

# 712

Много благодаря! gphilipova, прекрасна си! Възхищавам се на търпението и труда, който полагаш!

# 713
gphilipova благодаря за лудия Мустафа Булут, оценявам подаръка! Да ти се връща стократно доброто, което правиш!
Гони, Ваня, благодаря за снимките и клиповете, балсам за сърцето и очите! Спорна работа или приятна почивка, кой как свари да прекара деня!

# 714
  • Разград
Добро утро, в събота мили Приятели!
Видях как росата пада от розата, а слънцето ми каза:
"Живей, Обичай и се Смей".
Добро утро, Ден! Протягам ръце към Вас, за да Ви кажа:
Нека денят Ви бъде хубав, цветен и шарен като дъгата!
Нека греят усмивки на лицето и да има радост в сърцето!
Нека животът ни да бъде песен! Нека изживеем красиви и
вълнуващи мигове днес и занапред!
Вярвай, защото вярата сплотява! Обичай, защото любовта побеждава!
Надявай се, защото надеждата крепи човека!
Весели Почивни дни и Пролетно настроение!

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 11:58 от vania_e

# 715
  • В Града на липите
Току що прочетох един страхотен слух от  Mechul, ей тук - From Engin Akyurek Hayran Sayfaci.
Обаче тъй като съм гола вода и по двата езика - турски и алангле, и не искам да ви подвеждам, може ли някой да провери дали наистина е излязал и да ни го преведе  Hug

Става дума за това:

Скрит текст:
Deniz kenarı,sahil dalgalar,ateş yanıyor,romantik mi sizce?Bence romantik.3.kez öpüyor ,Kerim Fatmagül ü,hepsinden gerçek ,Fatmagül artık Kerim den başka birşey düşünemesin mi?Der mechul.67 beklediğimiz kadar varmış diyeceksiniz....Mustafa nın akibeti belli değil,ameliyat olacak Mustafa,sonrası...

gphilipova, благодаря за превода   bouquet

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 11:31 от hrissi_sz

# 716
Чичко Гугъл ми превежда да очакваме романтик-романтик на брега на морето... Laughing Другото, което е свързано с Мусти, не се разбира. Mr. Green

# 717
  • В Града на липите
Ох, аз това си преведох, направо се разтреперах:

В непосредствена близост до морето, вълни, плаж, огън гори, не мислите ли, че романтично? Време е за третата целувка на Керим и Фатмагюл. Фатмагюл не мисли за никой друг освен за Керим и това е реалността... Какво да кажем за съдбата на Мустафа? Не е известно как ще действа след това ...

Какъв прекрасен ден  Hug

# 718
Здравейте, мили момичета !  Hug

Пожелавам ви слънчев и приятен уикенд.

hrissi_sz, честит нов аватар ! 
И аз нищо не отбирам от подсказката, но в английския форум специално това за Мустафа го тълкуват, че няма да умре. И все пак да изчакаме истински превод, че малко ми прилоша.

п.п. Хриси, извинявай, писала си вече.. Не само се разтреперах, ами и херпес ще ми излезе

# 719
Добро утро, момичета Hug
Спойлер за 67 серия (от рускините)
"море, плаж, вълни, гори огън, считате ли това за романтично? Време е за третата целувка между Керим и Фатмагюл. Фатмагюл не мисли за никого, освен за Керим. И това е реалност.
Какво да кажем за съдбата на Мустафа? Нищо не е ясно, как Мустафа ще действа по-нататък?..."

Общи условия

Активация на акаунт