Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 824
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Чудесна намеса, dana78!

На мен вече ми втръсна да ги разнищвам тези моменти. Давай ти с пресни сили.  Hug

Кратко и точно, ВалеHug Аз ли пропуснах или не си казала отговора на загадката?

# 691
  • между морето и небето
Чували ли сте тази песен?

Не, никога или когато съм била на възраст, от която нямам спомени.
Скрит текст:
Но ми звучи много носталгично и ми напомня за някой, който е някъде там.

Лека нощ!

# 692
  • Разград
Съжелявам за неграмотността, но имам един въпрос, защо накрая на филма се изписва "Превод от английски", нали сериала е турски, да не би тези невероятни момичета,които превеждат да изчакват да излезе в англоговоряща страна и после от там на бг да превеждат? newsm78

Правилно си разбрала, така е. Другото което е че тези невероятни момичета са толкова бързи, че  за има-няма някакви си 12 часа са готови със серията и ни я поднасят за гледане.
Благодаря Ви момичета.

# 693
zlatinag , по мои спомени на м му казаха ,че Ф му е изневерила с К , когато го прибраха в полицията  Wink А той ходи в болницата преди това . Ако съм в грешка , ще се извиня . Ще прегледам първите епизоди пак  Peace

Не си в грешка, zlatinag ще ходи на поправителен. Laughing

Да речем, че е недоглеждане на сценаристките  Wink Joy Joy Поне в 64 серия, той сам и го каза, че така са му казали. Поне за това съм сигурна  Grinning

Куркумичке , започни го, аз обещавам да коментирам с теб от началото  Peace

момичета Hug извинявам се за намесата, но тъй като гледах първите епизоди скоро, бих искала да вметна едно пояснение. Не мисля, че е недоглеждане на сценаристите, просто Мустафа така се изрази...може би пропусна тези сконфузващи за него моменти, с цел да се оправдае.
В първия епизод: Мустафа знаеше, че Фатма е изнасилена до онази сутрин, когато Керим и Фатма пътуваха за сключване на брак, а той чу разговора между родителите си и съседи, които коментираха, че Фатма не е подала жалба за изнасилване и е заминала с онзи младеж да сключват брак. Тогава Мустафа тръгна с колата, но баща му звънна в полицията и го спряха на пътя, отведоха го в управлението и му казаха "истината", че Фатма се е срещала тайно с един младеж, тогава той си спомни онзи разговор между Фатма и Керим и каза, че всъщност никога не й е вярвал.
В 64 серия той пропусна тази подробност - кога всъщност са му казали точно за "изневярата", може би е искал Фатма да му повярва, че в болницата и при изгарянето на къщата, той е бил вече заблуден от историята с изневярата и по-лесно да му прости.
Извинявам се за дългия пост  bouquet
 Може в началото и грешно да е разбрал момента с изнасилването , но е факт че след като почна работа при Яшаран , бързо научи цялата истина . Много добре знаеше че К не е участвал физически ,в този гнусен акт . Действията на М , са породени от злоба , егоизъм и себелюбие . Той просто не може да приеме факта , че научавайки за изнасилването , избяга като мишка от потъващ кораб . Не можа да преглътне факта , че не намери сили в себе си да се изправи срещу насилниците . Да защити любовта си , да заслужи обичта на Ф . И поради тази причина , изпитва най - голямо озлобление към К , защото К направи това , на което М не е способен ,.И може би никога няма да е ... Щом с такава лекота лъже че обича Асу , какво остава и за Ф . За мен Мусти е изтъкан от комплекси и себелюбие ,него не го промени дори факта че чака дете . Егоизма дотолкова го е заслепил , че дори избра името на детето си по спомените си .
За сега толкова от мен , утре ще продължа ... Peace

# 694
  • Разград
MUSTAFA BULUT (KAFAM HAFİF DUMANLI )

# 695
Леле, момичета! Вие сте невероятни, милички! Снощи само успях да изгледам филма и не успях нищо да прочета. После цял ден на работа, вечеря, едно-друго и докато ви изчета, сте успели да изпишете почти цяла тема. Марианка ще трябва да подготвя нова. newsm10 newsm51
Относно филма-Пак сте разнищили всичко из основи. Наистина, нямаше я обещаваната романтика от слухчетата, но си мисля, че романтиката тепърва ще предстои. Малко по малко стреса и болката от отвличането ще отзвучат и всичко ще си дойде на място-надявам се. Все пас разговора в кухнята, прегръдката са предпоставка за по-голяма взаимност между тях. Ще дочакаме в напрежение следващият епизод, но търпение!
За облака-Започнах да го гледам, беше преведен само до 5 епизод. Изгледах го до 11 без превод, но си обещах да го изгледам целия, но само преведен. Кастинга на актьорите е страшно сполучлив.
А сега - лека нощ и приятни сънища. До утре, т.е., след няколко часа. smile3524 newsm10 newsm51 smile3525

# 696
  • София
Ох,стигнах ви пак,малиииии,верно няма изчитане #Crazy/днес следобяд имах малко работа/Всички постове ми бяха много интересни
Gabie,постът ти от страница 34 много ми хареса Peace Peace Peace
Nelka123,и твоят,мила,от стр.35 Peace Peace Peace
ValentinaP,джанъм,клипчето ти беше като балсам за мен,толкова много клипове гледаме,всичките са хубави,но този специално не го прекъснах и си го изгледах целият-стана ми любим Peace Peace PeaceБлагодаря ти!
А сега лека нощ от мен и до утре:

# 697
  • Разград

# 698
  • В Града на липите

Малък спойлер /от руския форум/:

В еп.67 ще има няколко красиви сцени между Фатмагюл и Керим.

дано да е верен.

# 699
  • AMS
Хриси,
Като видя подсказка и си мисля да взема да запиша от кого е, та после да го питам, ако не се случи, да ми обяснява защо?
Не се сърди, че те записах вече. И аз съм теле, та го търся под вола.
Честит ти нов аватар!!!
Аз най-после ви изчетох и изгледах клиповете, които сте качили. Наистина ги изгледах, защото този път музиката ми хареса.
Хриси, и на мен много ми харесва изпълнението на Каран Горан.
Поздравление и за клипа на Мрианка и на  дебютантката!!!
Хайде до утре!!! newsm18

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 03:39 от di...va

# 700
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден събота. Нека е хубава за всички.

# 701
Добро утро,сладурки!Нека е усмихнат деня ви!
Мариянка е сложила кафето,аз ще черпя закуската

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:45 от dettodorowa

# 702
Добро утро и от мен А ето и от мен и музикален поздрав Най - любимия ми момент от 32ра серия. Пускам си ги всяка сутрин и вечер и ми е хубаво, дано и за вас да е така

http://www.youtube.com/watch?v=xELm1_tmCqc&feature=fvsr

# 703
Добро утро, виртуални приятелки, една музикална илюстрация на стихията, наречена "любов".

# 704
Добро утро и от мен! Един поздрав заедно с превод:

Скрит текст:
На сърцето ми лежи една стара рана
Която не иска да излезе от гърдите
И сърцето ми се пита
Без нея да живея как ли ще е, как ли ще е

И сърцето ми се пита
Без нея да живея как ли ще е, как ли ще е

Иди си, иди си безсънице, да не виждам ти лицето
Зората болка да не ми причинява
Иди си, пусни ме да я пресънувам