А той ходи в болницата преди това . Ако съм в грешка , ще се извиня . Ще прегледам първите епизоди пак 
Поне в 64 серия, той сам и го каза, че така са му казали. Поне за това съм сигурна 

.Забравих къде съм като му погледнах очите!

.Велика песен, ей
! Но това, според мен не са гафове, спомням си ги повечето от тези усмихнати моменти на Керимчо.
И аз, и аз......
Ей с този клип ме хвърли в оркестъра - това ми е от Вип класацията.....
Кадри, Глас, музика ..... просто не ми достигат думите!
/според моята си настройка 

Всичко зависи от майката в тези случаи . И от съзнанието на бащата , нещо което е изключително рядко 

))
Но на финалните надписи гледам "Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, riviera"/на който благодарим от сърце
/, но mariana51 е няма там. Марианка мисля, че е редно и ти да се отбелязваш в преводите на сериите. Доколкото съм запозната /дано не бъркам/ ти редиш субтитрите, а това е толкова важно колкото и превода.
Но на финалните надписи гледам "Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, riviera"/на който благодарим от сърце
/, но mariana51 е няма там. Марианка мисля, че е редно и ти да се отбелязваш в преводите на сериите. Доколкото съм запозната /дано не бъркам/ ти редиш субтитрите, а това е толкова важно колкото и превода.
А той ходи в болницата преди това . Ако съм в грешка , ще се извиня . Ще прегледам първите епизоди пак 
Поне в 64 серия, той сам и го каза, че така са му казали. Поне за това съм сигурна 

извинявам се за намесата, но тъй като гледах първите епизоди скоро, бих искала да вметна едно пояснение. Не мисля, че е недоглеждане на сценаристите, просто Мустафа така се изрази...може би пропусна тези сконфузващи за него моменти, с цел да се оправдае.
Препоръчани теми