Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 56 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Цитат
Ох, това заболя ! Моля ви, не !

Л_Д, дано не те е заболяло много  Hug
Ето, за компенсация:

Скрит текст:

СВЕТОЗАРА, наистина е много забавен клипа. Това дали са гафове от снимките  newsm78
Хриси, направо ме нацели в слабото място с тази снимка  Heart Eyes.Забравих къде съм като му погледнах очите! Grinning Hug

А този клип, така се смях на него  Joy.Велика песен, ей  Joy Joy Joy! Но това, според мен не са гафове, спомням си ги повечето от тези усмихнати моменти на Керимчо.

# 631
Цитат
Ох, това заболя ! Моля ви, не !

Л_Д, дано не те е заболяло много  Hug
Ето, за компенсация:

Скрит текст:

СВЕТОЗАРА, наистина е много забавен клипа. Това дали са гафове от снимките  newsm78

Хриска , не са гафове .., това са усмивките на Керим от филма... Най-хубавата накрая е когато гостуваха на хазяите преди заминаването му и стана въпрос за казармата и Муки пак се изказа... В колата се усмихва при минаването на Босфора при пристигането в Истанбул , когато каза на Фатмагюл да приготви песен за рождения си ден и т.нат...

# 632
  • Благоевград
Аз също не мисля, че Фатма се е отвратила от целувката. Не знам в коя серия беше, но тя каза нещо от рода на това, че Керим също като нея се е оказал на неправилното място в неправилното време онази нощ. Според мен неговата вина е в това, че е приемал приятелите си от детинство като равни и не е искал да си признае, че те са много променени.

# 633
  • В Града на липите
Имам една гатанка към вас.

„Ако ще умираме, ще умрем заедно!”  - на кого е тази реплика?

# 634
  • Благоевград
На Мустафа

# 635
oma страхотен клип  smile3501 smile3501 smile3501

# 636
Хареса ми тая игра с гатанките. Ето друга: "И в затвора отивам, и на смърт, но само ти да си до мен."  newsm78

# 637
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Писах някъде вече, че не мога да приема, че пътя към доброто и хубавото, трябва да премине през деветте кръга на ада. Не може да е толкова висока цената на справедливостта, истината и нормалния живот. Колкото чета тезите в защита на това, че епизода е бил добър, а аз съм разочарована, защото съм имала други очаквания, толкова повече се вкарвам във филма. До сега никога не съм се вълнувала от това дали ще се целунат, или не. /Целувките по дланта най-много харесвам!!!/ Винаги съм внимавала какво ще си кажат!!! Това, което е написала Славена всъщност са мислите и думите на ФГ, изречени пред Керим, психоложката, Мерием, Оня .... или премълчани. Това е нейната душа. ДА тя преживя всичкия този кошмар - изнасилване, предателството на Оня, униженията от Мукадес, ...
Но при последните събития, вече ми идва в повече това, какво ни показват!!!
Имаме Отвличане!!! Намират жертвата и започват да ни занимават с похитителя, преследването и всички останали. А ФГ я откарват сама в линейката, даже не знаем там има ли доктор и ... В болницата, разбираме от Мерием, че давала показания и след съвсем кратък престой, я изписват дори с явни признаци, че не е добре. Аз питам къде са психолозите, къде са всички тези грижи, които се полагат за жертва на отвличане???  Оставят я сама да се оправя!!! Вместо да е в специализирано заведение, връщат я в къщи. Е, как няма да изпадне в плач и депресия??? И аз да съм и аз ще откача. Психолози не говориха и с Керим. Всичко се приключи с бодигарда -емигрант. Тези полицейски акции, няма да успокоят ФГ. Тя може само да трепери за Керим и да си мисли, че не е могла да натисне спусъка, когато живота му е бил застрашен. Психоложката не ѝ е работа само да слуша, а да направи така, че да провокира пациента да говори!!!  Тази горчилка трябва да се излее.  Сега какво? Има опасност тя да се почувства виновна и за смъртта на Оня. Е, това ще е дюшеш за сценаристките да го върнат, да го гледаме в болница, на носилка в съдебна зала и ... Йетер!!! Казах преди, че го искам мъртъв, защото нищо добро не се очаква от него. Няма да понесе наказанието си, защото той не го осъзнава. Няма да се учудя, ако и от гроба трови живота на жертвата, при този сценарий.
Ами медиите, ами обществените организации къде са в този момент? Не ги допускат? Защо? Това само може да помогне на ФГ. Само един широк обществен дебат, само една такава атмосфера, каквато тя видя в 50-ти епизод, биха ѝ помогнали. Тогава и отношенията между двамата ще си дойдат на място.
Е, това исках да видя в 66 епизод, а не боклуците на Истамбул/ Рива и ония лекета.
Както я карат сценаристките, те ще докарат ФГ и Керим и нас до крайно изтощение. Е, какъв е смисъла от щастливия край, когато няма да имаме сили да се зарадваме?
Знам къде са доматите и имам мозарела.
Не съм ви изчела още, така, че се извинявам, ако повтарям някого.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 23:00 от di...va

# 638
  • В Града на липите
Mama Kali13, на Мустафа, ама на кой Мустафа. Че то тук не само едно  магаре се казва така  Joy

di...va  Hug, няма нужда от моцарела. Всички сме изтощени, ама то от пролетната умора. Скоро нещата ще се оправят. Кристалното ми кълбо го показа. А то все от три пъти, единия път налучква  Grinning

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 22:53 от hrissi_sz

# 639
  • Благоевград
Това е Керим рмисля

# 640
  • Благоевград
Мустафа Налчалъ /от КВФ/. Аз само него гледам и друг Мустафа не знам.

# 641
  • В Града на липите
Тази реплика „Ако ще умираме, ще умрем заедно!”  е на Мустафа Булут.
А Мустафа Налчалъ каза: "Или ще дойдеш с мен... или ще умрем тук заедно"

Просто исках да добавя към доказателствения си матриял, още един пирон, колко много си приличат двамата Мустафи в отношението си към любовта.
Пак казвам, без лоши чувства  Hug. Просто лично мнение.

п.п. И двете реплики бяха казани при отвличане на чужда булка.

# 642
Хриси, както го обяснявате, може и на двамата Мустафа да е рази реплика. Аз съм я чувала от М.Н. За другия само предполагам.
Да, доближават се много.

Вале, и твоята ми се струва от Облака, но нали съм гледала само първа серия, ще си трая.

# 643
  • София
Кой Мустафа? Laughing

Ето и моят отговор, макар стойността на казаното да е много по-силна и не точно с тези думи:
Скрит текст:
Тук горят в конюшнята!
А тук са на минното поле!

Мустафа Налчалъ също го беше казал,ама кога и как, явно не е било много въздействащо, щом не го помня? newsm78

п.п. Хриси, много ми допада подходът ти!!!

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 23:29 от Л_Д

# 644

Общи условия

Активация на акаунт