Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
zlatinag , по мои спомени на м му казаха ,че Ф му е изневерила с К , когато го прибраха в полицията  Wink А той ходи в болницата преди това . Ако съм в грешка , ще се извиня . Ще прегледам първите епизоди пак  Peace

Не си в грешка, zlatinag ще ходи на поправителен. Laughing

Да речем, че е недоглеждане на сценаристките  Wink Joy Joy Поне в 64 серия, той сам и го каза, че така са му казали. Поне за това съм сигурна  Grinning

Куркумичке , започни го, аз обещавам да коментирам с теб от началото  Peace

# 676
  • между морето и небето
Повечето девойки от ранна възраст са възпитавани в това , че един ден ще се омъжат за момче , което познават само от една снимка . И въпреки това , не липсват и бунтарки за този вид бракосъчетание .  Peace

Скрит текст:
Голямата ми дъщеря имаше съученичка-арабка в средните класове ( на 14-15г), която показваше снимката на бъдещия си мъж и твърдеше, без да се притеснява, че са сгодени отдавна. Та и с възхищение им го описваше, макар че навярно никога не го е виждала. За това момиче явно всичко си беше нормално,а за моята дъщеря много странно. За пояснение, живеем на другия бряг на Средиземно море.

# 677
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: kurkuma
Вмъкни Цитат
Ееее, излови ме!  Laughing

Нищо бе получаваш награда,че ми отговори Laughing
Скрит текст:
Керим ти се обажда Grinning

# 678
Боровинке, винаги ще ти отговарям - чудесни награди даваш.  Hug  Heart Eyes Сега ви оставям, че Керим ме чака на телефона.  Crazy

# 679
Цитат
Ох, това заболя ! Моля ви, не !

Л_Д, дано не те е заболяло много  Hug
Ето, за компенсация:

Скрит текст:

СВЕТОЗАРА, наистина е много забавен клипа. Това дали са гафове от снимките  newsm78
Хриси, направо ме нацели в слабото място с тази снимка  Heart Eyes.Забравих къде съм като му погледнах очите! Grinning Hug

А този клип, така се смях на него  Joy.Велика песен, ей  Joy Joy Joy! Но това, според мен не са гафове, спомням си ги повечето от тези усмихнати моменти на Керимчо.

smile3521 smile3521  И аз, и аз......

# 680
Съжалявам , но не мога да не отговоря на това , което е изписано в няколко поста на Дамон
ВИНАТА НА ФАТМАНГЮЛ Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И  ОМЪЖИ  ЗА  НАСИЛНИКА  КЕРИМ

Фатмагюл не се е обезценила , и то никак . Показва го доста добре в епизодите след принудителната сватба . Нима очакваш , момиче което е преживяло такъв кошмар, да мисли трезво ? Притисната от "конското " на Мукадес и Мюнир  Shocked Според мен , тя сключи този брак най - вече заради брат си , заради неговото страдание и молби .Реши да жертва себе си в името на братовото щастие , защото тогава според нея нямаше какво повече да губи .Ф смяташе че с изнасилването и , животът и е спрял .Смяташе , че след тази случка , единственото и съществуване ще е "вегитиране" . Ако в предните серии спря Керим да не убие Мустафа , то това не беше защото още обича Мустафа . А защото не искаше Керим да се превърне в убиец. Мустафа за пореден път показа колко обича Фатмагюл във фабриката , когато я изнасили психически . Един наистина влюбен мъж , никога не би постъпил така . А какво ще кажеш за 65 епизод ? Ако Ф още обичаше М , щеше да тръгне с М , когато М се изправи с пистолет срещу Ф и К . И колкото да беше шокирана от случая , в него момент / след взаимните ранявания / , щеше да тръгне след Мусти , нямаше да отиде разтревожена при Керим . Много си фантазираш , и май наистина гледаш друг сериал , но .. във фантазиите си  Wink

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 00:33 от shams u amar

# 681

Ваня Hug    bouquet newsm51    love001 Ей с този клип ме хвърли в оркестъра - това ми е от Вип класацията..... Peace  Кадри,  Глас, музика ..... просто не ми достигат думите! Peace /според моята си настройка  Embarassed/

# 682
Повечето девойки от ранна възраст са възпитавани в това , че един ден ще се омъжат за момче , което познават само от една снимка . И въпреки това , не липсват и бунтарки за този вид бракосъчетание .  Peace

Скрит текст:
Голямата ми дъщеря имаше съученичка-арабка в средните класове ( на 14-15г), която показваше снимката на бъдещия си мъж и твърдеше, без да се притеснява, че са сгодени отдавна. Та и с възхищение им го описваше, макар че навярно никога не го е виждала. За това момиче явно всичко си беше нормално,а за моята дъщеря много странно. За пояснение, живеем на другия бряг на Средиземно море.
  Точно това се опитвам да кажа  Peace
Скрит текст:
Но , все пак има и момичета , които са си бентарки . Имам приятелка със такъв смесен брак .Нейната дъщеря , е категорична че няма да спази тази "традиция ".Въпреки мераците на баща си  Peace Всичко зависи от майката в тези случаи . И от съзнанието на бащата , нещо което е изключително рядко  Tired

# 683
  • Разград

Скрит текст:

БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, какво праят децата?

БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула ...още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

БАБА НЕТКА: Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хардът вече е софт Simple Smile))

# 684
Офф чак сега изгледах 65 еп. с превод...дручко си е  tvНо на финалните надписи гледам "Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, riviera"/на който благодарим от сърце   bouquet/, но mariana51 е няма там. Марианка мисля, че е редно и ти да се отбелязваш в преводите на сериите. Доколкото съм запозната /дано не бъркам/ ти редиш субтитрите, а това е толкова важно колкото и превода.
Дано не съм подразнила никой с поста си. Хайде от мен лека нощ smile3524

# 685
  • В Града на липите

">#![/video]

Лека нощ и от мен. Ако вече е постван клипа, сори  Hug но ми е един от най-любимите.

# 686
Чували ли сте тази песен? С нея ви пожелавам "лека нощ". Вземете в съня си когото искате - Керим, Мустафа, д-р Сердар - всички са във ваша власт! А утре, отново ние ще сме в тяхна власт!

# 687
Офф чак сега изгледах 65 еп. с превод...дручко си е  tvНо на финалните надписи гледам "Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, riviera"/на който благодарим от сърце   bouquet/, но mariana51 е няма там. Марианка мисля, че е редно и ти да се отбелязваш в преводите на сериите. Доколкото съм запозната /дано не бъркам/ ти редиш субтитрите, а това е толкова важно колкото и превода.
Дано не съм подразнила никой с поста си. Хайде от мен лека нощ smile3524
Съжелявам за неграмотността, но имам един въпрос, защо накрая на филма се изписва "Превод от английски", нали сериала е турски, да не би тези невероятни момичета,които превеждат да изчакват да излезе в англоговоряща страна и после от там на бг да превеждат? newsm78

# 688
zlatinag , по мои спомени на м му казаха ,че Ф му е изневерила с К , когато го прибраха в полицията  Wink А той ходи в болницата преди това . Ако съм в грешка , ще се извиня . Ще прегледам първите епизоди пак  Peace

Не си в грешка, zlatinag ще ходи на поправителен. Laughing

Да речем, че е недоглеждане на сценаристките  Wink Joy Joy Поне в 64 серия, той сам и го каза, че така са му казали. Поне за това съм сигурна  Grinning

Куркумичке , започни го, аз обещавам да коментирам с теб от началото  Peace

момичета Hug извинявам се за намесата, но тъй като гледах първите епизоди скоро, бих искала да вметна едно пояснение. Не мисля, че е недоглеждане на сценаристите, просто Мустафа така се изрази...може би пропусна тези сконфузващи за него моменти, с цел да се оправдае.
В първия епизод: Мустафа знаеше, че Фатма е изнасилена до онази сутрин, когато Керим и Фатма пътуваха за сключване на брак, а той чу разговора между родителите си и съседи, които коментираха, че Фатма не е подала жалба за изнасилване и е заминала с онзи младеж да сключват брак. Тогава Мустафа тръгна с колата, но баща му звънна в полицията и го спряха на пътя, отведоха го в управлението и му казаха "истината", че Фатма се е срещала тайно с един младеж, тогава той си спомни онзи разговор между Фатма и Керим и каза, че всъщност никога не й е вярвал.
В 64 серия той пропусна тази подробност - кога всъщност са му казали точно за "изневярата", може би е искал Фатма да му повярва, че в болницата и при изгарянето на къщата, той е бил вече заблуден от историята с изневярата и по-лесно да му прости.
Извинявам се за дългия пост  bouquet

# 689
dana78 Мустафа на няколко пъти смени мнението си за това, какво се е случило, вярваше на това, което му изнася и което оправдава неговото недостойно поведение (поне в началото, и той самият съзнаваше падението си)

Общи условия

Активация на акаунт