Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
DAMON чудя се дали гледаме един и същ филм  newsm78 .
Кажи ми, ако Керим е насилник, Мустафа какъв е?

# 136
  • Благоевград
Здравейте! От две седмици съм луда фенка на сериала и от около една на Вас. Прибавете още едно счети към другите  Simple Smile. Благодарности за преводите.   bouquet

# 137
DAMON чудя се дали гледаме един и същ филм  newsm78 .
Кажи ми, ако Керим е насилник, Мустафа какъв е?

хахахахаха и аз точно това се чудех  Joy

# 138

Мариянче   благодаря за новата тема- цяла нощ работи по новата серия, но  намери време  и да актуализираш 1 стр. на темата smile3501

Момичета,в последно време темата се изписва скорострелно,натрупва се много за четене,не винаги успяваме да благодарим навреме ooooh! Хриси е подбрала реплики на Керим; Дани е направила превод на интервю;Славенка и Бризчето творят ли творят шедьоври за нашето добро настроение,много хубави постове и мнения има- благодаря на всички 

Фахретин каза на Дениз ,че остава в Турция да помогне на Керим в новия бизнес newsm78

Възможно ли е Керим да е направил запис на разговора с Яшаранови в къщата Thinking

Ох, дано тази вечер се отървем от Мустафа ЗАВИНАГИ  #Crazy

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ 

# 139
Ох сколасах да се настаня на балкона.Днес беше  един луд ден,надявам се на чудесна вечер.Даже съм си наляла винце.Приятно гледане

# 140
Ванче,какви са тия романтики,джанъм Laughing За теб няма ли сложни счетоводни сметки Joy Joy Joy Joy

# 141
Здравейте! От две седмици съм луда фенка на сериала и от около една на Вас. Прибавете още едно счети към другите  Simple Smile. Благодарности за преводите.   bouquet

Добре дошла! Още една сродна душа   Hug
Приятно гледане на новата серия

# 142
Аз като не пиша поне да ви поднеса пуканки, чипс, сладки....
Скрит текст:

п.п. Приятно гледане от мен!

# 143
KIKI 75 наздраве и аз съм на винце
 Wine Glass

# 144
  Ето ме и мен   bouquet  
Нареждам се на балкона  Hug
Аз съм психолог  Wink   Ииии, момичета, нищо не разбирам от счетоводство  Embarassed

Приятно гледане и безпроблемен нет !

newsm51

# 145
Ivetka71 много благодаря.

Добре дошли на новите попълнения!

Приятно гледане и от мен!

# 146
  • Разград
Ванче,какви са тия романтики,джанъм Laughing За теб няма ли сложни счетоводни сметки Joy Joy Joy Joy

Романтиката е между другото и вечер ли да мисля за сметки. Ще ми дойде множко.

Скрит текст:

# 147
Ох сколасах да се настаня на балкона.Днес беше  един луд ден,надявам се на чудесна вечер.Даже съм си наляла винце.Приятно гледане

Е хайде  cheers  и приятно гледане

# 148
  • В Града на липите

Не разбрах само, има ли доФтури тук, ако някой случайно изпадне от балкона, та да окаже първа помощ. Защото на д-р Сердар не можем да разчитаме. Злати нещо не се обажда, вероятно го е отмъкнала нанякъде  Joy

# 149
И аз мисля, че Керим направи запис на разговора с Решат.

Общи условия

Активация на акаунт