Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
На умиране отива работата... и това само ще спаси серията от приза "най-тъп епизод досега"...

# 271
Ако и този път оживее, ще отида собственоръчно да приключа с него! Това надминава и супер мен  #2gunfire
И пак не оставиха време за Керим и Фатма!  #Cussing out

# 272
  • На изток от рая...
На мен това вече не ми прилича на сън, направо си отива Мустафа...В някакъв транс е изпаднал.

Да, и с това бяло поло, направо като "ангелче".

# 273
Е той Мустафа много кръв има вече две седмици ходи ранен и още  е жив.Благодаря ви за подсказките при мен нищо не върви, аз също съм от отбора на счетоводители те

# 274
Никак не съм доволна дотук! Нищо светло няма освен светлината в тунела на Мустафа. Аман

# 275
Аз не вярвам да умре,предполагам че ще го хванат(иска ми се  #2gunfire #2gunfire Twisted Evil Керим да го хване)

# 276
# 277
Maй ще предаде богу дух Мусти...сам, изоставен. Наказанието за това, че изостави Фатмагюл. Thinking

# 278
На умиране отива работата... и това само ще спаси серията от приза "най-тъп епизод досега"...
"най-тъп епизод досега"
двата голи охлюва като пътуват си мислят, че ще избягат от кошмара. отврат.!!!
Полицията изпусна колата с Мустафа, а намери телефона в Тира. Нямам думи!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 22:47 от СВЕТОЗАРА

# 279
  • София
Мен сънят много ме впечатли-Мустафа в бяло, Керим отзад като дявола в черно...Впечатляващо са го направили...

# 280
Момичета,ми то цялата серия за Мустафа!Трябваше да го залови полицията,а то го захвърлиха насред нищото!Кога ще е романтиката newsm78 newsm78 newsm78

# 281
На мен вече ми писна от Мустафа-вече 3-та серия само с него се занимават! Нито разбрахме кога ще има сватба,нито нещо друго! Вече ми стана много смотано! Close

# 282
  • между морето и небето
Така като гледам, романтиката пак ще я оставят за следващите серии.

Много отчаяна и измъчена е Фг.

# 283
  • Временно
Мен сънят много ме впечатли-Мустафа в бяло, Керим отзад като дявола в черно...Впечатляващо са го направили...

Бялото в сън е символ на нещо лошо,което ще се случи наяве ... поне аз така знам  Peace

# 284
"най-тъп епизод досега"
двата голи охлюва като пътуват си мислят, че ще избягат от кошмара. отврат.!!!

Кое ви е тъпо?! ooooh! Не ви ли е кеф, че гледате Ердоан и Селим да бягат, да гледате вкиснатите физиономии на Решат и Мюнир, и края на Мустафа. Ами то не може да дават само цуни-гуни...първо трябва  да отминат лошите дни, пък тогава.

Общи условия

Активация на акаунт