Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Тази серия ме разочарова, ама не може само цуни-гуни да има.... Благодаря ви за компанията момичета, лека вечер!!!

# 331
ЕДЖЕ И МЕ.ЕК СА ГАДНИ СЕГА ЩЕ СЕ ЧУДИМ ДО СЕДМИЦА КЪДЕ Е МУСТИ МЕЖДУ ОТВЪДНОТО И

JIVOTA

MOMICHETO KOETO SELIM POGLEDNA BESHE MNOGO HUBAVO MAI 6TE SE VLUBI KATO ERDOGAN  Laughing NO 6TE STANE KAKTO S NIL
Не забравяйте ,че те правят два серияла едновременно!
и в другия,пък имаше гроб с името на кузай Simple Smile

# 332
  • В Града на липите
РЕПОРТАЖ № 15

И КРАЙ!!!

Ето, че за пръв път/поне на мен/ ни се случи да имаме лъжовен слух - целуфка йок

Имам чувството, че тая сваБда,/ако наистна ще е след две серии/ ще ни я извадят и през носа и през търпението.
И все пак, сякаш тази серия ми хареса повече от предишната. На добре тръгват нещата, май преходните серии минаха. Време е за сватби.

# 333
затова пък полис-молис чок!

# 334
Уфффф....
5 часа реклами и накрая - Керем Чатай. УФФФФФФ!

Лека нощ от мен!

# 335
На умиране отива работата... и това само ще спаси серията от приза "най-тъп епизод досега"...
"най-тъп епизод досега"
двата голи охлюва като пътуват си мислят, че ще избягат от кошмара. отврат.!!!

Кое ви е тъпо?! ooooh! Не ви ли е кеф, че гледате Ердоан и Селим да бягат, да гледате вкиснатите физиономии на Решат и Мюнир, и края на Мустафа. Ами то не може да дават само цуни-гуни...първо трябва  да отминат лошите дни, пък тогава.

Много вкиснати, бягащи и кървящи хора. Просто не ми хареса толкова много гадост накуп. Иначе последните минути си струваха търпението.
Просто искам по-бързо да отмине лошото, а то цяла серия.
Обаче съм съгласна, че плъховете бягат и се случва на всеки неговото. Може да се каже, че оттук нататък ще е  приказка за надеждата, романтика и още нещо... Simple Smile

# 336
Хриси,Вени,Тара,чок,ама чок тешекюлер-вие сте верни дружки и много ви обичам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще ми се с една целувка да те зарадвам ама йок ...но не е късно.

Който има възможност,да пристига на нашите сбирки Hug Hug Hug Там ще го нацелуваме подобаващо Laughing Laughing Laughing

# 337
И за мен не беше тъпа, имаше доста силни моменти.Но нямаше романтика, това гадно определено!

романтиката в този филм умря за мен!

# 338
  • софия
що ми се чини, че ще го реабилитират Мусти, типично в техен стил, на края, умиращ ,разбрал що за боклук е, искащ прошка.....наистина...и с опростена душа...айде...амин newsm78

Фати много измъчена, хич не ми харесва... Sad
Хриси, мила - както винаги -чудна си!!! Hug
Вени -     за снимките  Hug

Лека нощ - драго ми беше - до утре Heart Eyes Heart Eyes

# 339
Изобщо не очаквах романтика, затова не съм разочарована. Laughing Няма как на фона на проблемите, които имат в момента и след шока с отвличането на Фатма да очакваме романтика...ще стане, ама по-нататък. Mr. Green
Единствено Мусти ми е в повече, писна ми да го гледам.... #2gunfire  и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!   Sick Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.

# 340
РЕПОРТАЖ № 15

И КРАЙ!!!

Ето, че за пръв път/поне на мен/ ни се случи да имаме лъжовен слух - целуфка йок

Имам чувството, че тая сваБда,/ако наистна ще е след две серии/ ще ни я извадят и през носа и през търпението.
И все пак, сякаш тази серия ми хареса повече от предишната. На добре тръгват нещата, май преходните серии минаха. Време е за сватби.

Ех мацки,за вас поне да имаше една сцена в която Енгин се съблича полугол........,бати киво по 3-4 пъти на серия го прави ....

# 341
Защо да е тъпа серията- с превода всичко ще си дойде на мястото Naughty

Ще има и весела част - бабето - лечителката с пача чорба голямо шоу спретна на полицията Joy
Мустафата вече е "пътник" - да видим как ще се развият събитията с бегълците и Решат Thinking

А Селимчо е едно голямо сукалче  smile3504- не може и 1 стъпка да направи ,без да го държи някой за ръчичка rotfImao

# 342
Изобщо не очаквах романтика, затова не съм разочарована. Laughing Няма как на фона на проблемите, които имат в момента и след шока с отвличането на Фатма да очакваме романтика...ще стане, ама по-нататък. Mr. Green
Единствено Мусти ми е в повече, писна ми да го гледам.... #2gunfire  и съжалявам, ама 66 серии гледам само разревана и сърдита физиономия, крещене и истерии!   Sick Явно Фърат само в това го бива, хич не ми е страхотен, направо ми е еднотипен.
ами екшъна е на ниво,но докрая на серияла секс едва ли ще има Simple Smile

# 343
# 344
Лека вечер и от мен! Беше ми много приятно да съм сред вас!  Hug Hug
Колкото до секса-ако го чакате скоро ще си пеете-
"Лъжа е!!!
Мираж ли е?
Сънувам ли?
Не!!!
Лъжа е!!!"

Общи условия

Активация на акаунт