Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Нещо много хубаво се случи днес - за първи път К+Ф не обърнаха внимание на Мукадес, не се стреснаха и разделиха, а останаха прегърнати, все едно никой не влезе при тях. А това е огромен напредък.
На мен серията ми хареса, само се притеснявам, че ако Мусти умре, а на Хаджер се случи нещо преди делото на Керим, няма да има жив свидетел и виновник за смъртта на Вурал.

# 316

Без коментар - нямам думи .., трета серия гледам муцуната на Мустафа , а в половината на тази как сънува , че по десет пъти Фатмагюл му казва обичам те .!? ooooh!

В следващата ще го гледаме как бере душа в болницата  - след халюцинацията за сватба с Фатмагюл може и децата с нея да му се привидят...А Едже о Мелек може и съчувствие да вкарат малко от Фатмагюл - тя нали е добра душа.., ще го съжали .., може до болницата да отиде.., после пък да гледаме тъжната физиономия на Керим , защото ще ревнува...!? Whistling

приеми ,че заради шоуто,Мустафа внезапно я заобича яко!

# 317
Нещо много хубаво се случи днес - за първи път К+Ф не обърнаха внимание на Мукадес, не се стреснаха и разделиха, а останаха прегърнати, все едно никой не влезе при тях. А това е огромен напредък.
На мен серията ми хареса, само се притеснявам, че ако Мусти умре, а на Хаджер се случи нещо преди делото на Керим, няма да има жив свидетел и виновник за смъртта на Вурал.
споко няма страшно

# 318
Според мен серията не беше изобщо тъпа... Това беше един преходен епизод и каквото се случи тази вечер в него, трябваше да се случи, за да се продължи нататък  Wink Wink Wink Най-хубавото е, че Фатмагюл е уверена, че иска да продължи с Керим от там от където спряха. И това тепърва ще го виждаме според мен.  Heart Eyes Wink

# 319
Хриси,Вени,Тара,чок,ама чок тешекюлер-вие сте верни дружки и много ви обичам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще ми се с една целувка да те зарадвам ама йок ...но не е късно.

# 320
Много благодаря на момичетата които превеждат   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 321
  • Пловдив
Мустафа умря, да живее Фърат  Peace Перфектен Фърат, шапка му свалям! Надявам се скоро пак да е на екран, ще го гледам с кеф !

Хриска, благодаря ти за репортажите  Hug Момиче, повярвай ми , не си за счетоводителка  Wink

Утре, след като ви изчета  ooooh!, ще си напиша за серията .От мен лека  smile3524

# 322
ЕДЖЕ И МЕLЕК СА ГАДНИ СЕГА ЩЕ СЕ ЧУДИМ ДО СЕДМИЦА КЪДЕ Е МУСТИ МЕЖДУ ОТВЪДНОТО И

JIVOTA

MOMICHETO KOETO SELIM POGLEDNA BESHE MNOGO HUBAVO MAI 6TE SE VLUBI KATO ERDOGAN  Laughing NO 6TE STANE KAKTO S NIL

# 323
Ще ми разкажете ли за Хаджер че нещо съм пропуснала тоя момент какъв е тоя бивш нейн мъж

омъжила се и е заминала за германия
заради тоя Димир.Той я направил к***а
тя избягала от него и се върнала в турция (в истамбул)

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 324
Напълно съм съгласна с данито , трябваше да има един преход, че до сега те само малко да се усмихнат и нещо лошо се случва веднага

# 325
даааа, няма още exitus, няма....
ми нека си живей чиляка, стига да е на безопасно място, без услужливи клошари около него.

# 326
  • между морето и небето
Ще ми разкажете ли за Хаджер че нещо съм пропуснала тоя момент какъв е тоя бивш нейн мъж

Няма нищо за разказване. Разходи се напред-назад по тротоара пред прокуратурата и толкова. Не видя Хаджер.

# 327
ееееее НЕ подиграха се с нас толкова реклами изчакахме и за какво smile3511 smile3515

# 328
  • София
И за мен не беше тъпа, имаше доста силни моменти.Но нямаше романтика, това гадно определено!

# 329
Хриси,Вени,Тара,чок,ама чок тешекюлер-вие сте верни дружки и много ви обичам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще ми се с една целувка да те зарадвам ама йок ...но не е късно.
Късно е чадо,късно е! Целувки-милувки в 67-ма!
Само си останахме с мечтите за романтик-романтик! Малко ме е яд! Голямо чакане за нищо!!!

Общи условия

Активация на акаунт