Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 450

Моля да ми простите изблиците, но не мога да се успокоя и ще си го кажа - не намирам за нормално поведението на ФГ. Искам да направя разлика между близост и романтика. Не е обезателно да са щастливи и безгрижни, за да има прегръдки и целувки. ФГ е в шок след отвличането, да, а кой едва не умря от мъка, кой я намери и спаси, рискувайки живота си? Ако това не я накара да плаче на рамото му, да се сгуши в него...тогава какво? А те почти не бяха заедно в последните серии, само няколко реплики си казаха, дори прегръдката пред Мукадес не ми е достатъчна. Очаквам да има енергия между тях, дори да са на разстояние един от друг, но не я усещам, вяла работа. Не ми звучи правдив разказа на сценаристките и безкрайните оправдания, че е наранена, депресирана, че Керим и той е депресиран и т. н. Според мен, много се разводни сценария, много се проточи сближаването между двамата.
Е, стига съм се оплаквала, желая ви хубав ден, отново ще сме заедно пред компа  Hug

# 451
vania_e , откъде изрови тази снимка? Трепач е!  Heart Eyes

zlatinag , и аз харесвам такъв тип очи. Такъв цвят. Но... Аз не ги виждам изразителни. За мен са стъклени и безизразни. Като на риба. На фона на това какви чудеса ни показва Енгин с очите си (па макар и кафяви) Фърат е на светлинни години назад. Да се повторя (аз обичам да се повтарям  Wink ) за мен Фърат не е добър актьор.  Peace

# 452
  • София
Да се включа и аз,първо да благодаря за репортажите от мястото на събитието.Добре,че има добри хора и да ни държат в течение на филма.С тези кратки серии по БТВ доста ще има да чакаме развитието в сериала.Смятам,че нещата се развиват така както трябва да се развият.Не може ти като си притеснен или нещо те притеснява да се отдаваш на целувки и т.н.След като нещата се поуспокоят ще гледаме и по-романтични серии.Но смятам,че всичко си върви по нормален начин,не можеш да очакваш романтика при положение,че има някой,който ти мисли зло и незнаеш всеки момент какво да очакваш.Това е мное мнение и се надявам да има съгласни с него.Спорен ден на всички и дано слънцето днес да ни усмихне.

По принцип си права,така е,не може след такъв стрес да се отдадеш на целуване,но ние искаме или по-точно аз някакси исках да видя повече БЛИЗОСТ,не толкова романтика,а човешка близост,желанието след такъв стрес и удар да си до най-близкото същество,да усетиш силната му духовна подкрепа,аз поне така го усещам,когато съм в трудно положение още повече се гушкам и търся съпругът си,жените така сме устроени........а тук не видях такова нещо.

# 453
А не искате ли твърде много от Фатмагюл? Mr. Green Каква е вината на Фатмагюл?  Mr. Green
Значи е малко да преживееш групово изнасилване, предателство от човека когото си обичал цял живот, психическия терор на Мукадес, натиска на могъщия клан Яшаран, отвличане, дългия и мъчителен път за приемането на една нова и толково трудна любов?!  ooooh!
Йетер бе! Ще цитирам това толкова смело момиче - "Проявете малко уважение!"  Peace

# 454
  • София
Eй така го искам/в силно очакване на следващата серия на Облака/.....

# 455
Cruela ако съм на друго мнение, това не означава неуважение, твърде си рязка.

# 456
  • Пловдив
vania_e , откъде изрови тази снимка? Трепач е!  Heart Eyes

zlatinag , и аз харесвам такъв тип очи. Такъв цвят. Но... Аз не ги виждам изразителни. За мен са стъклени и безизразни. Като на риба. На фона на това какви чудеса ни показва Енгин с очите си (па макар и кафяви) Фърат е на светлинни години назад. Да се повторя (аз обичам да се повтарям  Wink ) за мен Фърат не е добър актьор.  Peace

Това обаче е според теб  Wink Не можем винаги да сме на едно мнение  Laughing За мен е повече от добър , а очите са  му са си много изразни даже  Joy Финалните кадри в линейката ме поразиха ooooh! Очите му и лицето му изразяваха точно пътя към небитието  Peace Някъде я имаше снимката по-напред!

Само за тези които искат да погледат Фърат  Grinning

Скрит текст:

# 457
Сърдечно благодаря за превода на сериите. Не е достатъчно, но не знам какво да кажа. Толкова труд в полза роду и то в наше време... Прегръщам ви момичета. Бъдете здрави.

# 458

П.п. Крюелка,благодаря за превода-когато знаем точните думи,отношението е по-различно Peace
Дори и да имах леки резерви,сега за себе си смятам,че нито серията е пълнеж,нито романтиката е на дневен ред при такъв психически стрес ooooh! Май бързо забравихме,че Фати изживя отново ужаса от изнасилването-тя мислеше,че Мустафа ще го направи ooooh! Всичко наново се връща в съзнанието и-през цялото време гаргата не и позволи и за секунда да забрави за тези моменти.Отново и отново дълбаеше с нож в раната и посипваше сол в нея #Cussing out
Е,след всичко това още на другия ден най-малко очаквам целувки-тази прегръдка накрая беше най-адекватна предвид ситуацията.В случая тя значи много-обич,подкрепа,опора,близост,съпричастност.....Вмен тя извика една споделеност на болката и разбиране-това всъщност е истинската любов Peace
Аша го беше казала много точно-докато те се бореха с всичките си врагове,преживяваха толкова болка и преодоляваха толкова много битки......любовта дойде неусетно!

# 459
  • София
Добре де, хора, Фг има нужда от време, но за по-интимен контакт. Тези двамата вече си признаха, че се обичат, не е ли най-логичното нещо /както каза евелин, жените така сме устроени/ тя да го търси, да търси точно неговата  мъжка подкрепа, да иска постоянно да е с него, той да е човекът на когото да се опре. Все пак решила е,че точно той е мъжа, когото обича.
А то, какво се случва - тя му отговаря с досада и отегчение на въпросите, а той пък си има други интереси - да бъде полицай!Никаква близост не усещам, точно обратното.
Никой не очаква от тях нещо изключително да се случи, но те като че изобщо не се търсят.
/ И понеже говорим за целувка и на мен не ми е логична точно сега целувката, но да речем, можеше тя постоянно да е около Керим, да спи до него в леглото, да споделя това от което я е страх, да го гледа като нейното спасение,а не с отегчение. Това с двете линейки много ме издразни, как е възможно след тези събития, всеки в отделна линейка./

п.п.dani_ka, благодаря ти, мила, отново! Hug

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 12:33 от Л_Д

# 460
Здравейте момичета. Всеки има право на мнение. На всички очакванията не се оправдаха и то само защото се поддадохме на слухове и подсказки. Аз изгледах първия сезон на един дъх и бях във възторг. Нямах забележки и всичко беше прекрасно. Почнах да гледам сериите в четвъртък без превод, чета коментари и кошницата с очакванията ми става все по-голяма. Много мислих защо е така и смятам, че филмът е толкова истински, че вдигна лентата много на високо. Забравих, че гледам сериал. И ставам все по- критична. А в действителност изпускам това, че филмът има своя лична логика, която е по-различна от моята. Той пресъздава друг  начин на живот, хора с друга психика и порядки. Нагласите им са други и по някога ние не можем да ги разберем.  А ако някой от нас не дай си Боже цопне в локвата на Фатмагюл, дали ще мисли за романтика?
Сега трябва да минем и през този етап. Както е казал шопът: Онова кое требе си е нужно. До тука сценаристите бяха перфектни и това че ни предлагат две серии екшън не може да казваме, че са се издънили. За да го правят, значи трябва. При тях вероятно се минава през всички тези етапи. До сега следваха своята логика и няма резон да правят завой. Тогава нещата няма да са истински и няма да отразяват правдиво действителността. Това е поведението на хората там. Нали срещу това се бори филмът? Е как ще ни го кажат, ако не ни го покажат?! По-голямата част /ако не и всички/ от сегашните събития са заложени в първите серии и сега сме свидетели на резултата. Просто трябва да сме търпеливи и да се наслаждаваме  на перфектната игра на любимите актьори.             

# 461
Здравейте и от мен! Снощи ви оставих 30 мин преди края на  филма/слънчецето искаше да спинка Party/,но сутринта съм станала рано рано ,за да видя целувката от слухчето ,за да  се заредя позитивно преди срещата в НАП newsm48.Е не видях и малко бях разочарована ,но сега като прочетх преводчетата си дадох сметка ,че диалога м/у двамата   не е прекъснат напротив .Да, те още пълзят ,но смело и ще проходят до 2-3 епизода-нали чакаме сватба Hug
Иначе Фърат е чаровен играе добре ,но ако Мустаф и сега го изкарат Батман-веч ще стане досадно. Ще поживеем ще видим.

# 462
А не искате ли твърде много от Фатмагюл? Mr. Green Каква е вината на Фатмагюл?  Mr. Green
Значи е малко да преживееш групово изнасилване, предателство от човека когото си обичал цял живот, психическия терор на Мукадес, натиска на могъщия клан Яшаран, отвличане, дългия и мъчителен път за приемането на една нова и толково трудна любов?!  ooooh!
Йетер бе! Ще цитирам това толкова смело момиче - "Проявете малко уважение!"  Peace
И аз съм на това мнение.Пък и за малкото време, което има бяха дали да са заедно в този епизод, според мен си имаше близост.Една прекрасна прегръдка, в която бяха само те двамата не забелязваха никого/дори и Мукадес../.

# 463
vihor,Вени,Крюелита,Мимата newsm10 newsm10 newsm10

# 464
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт