Колкото и мъчно да ви е , аз вярвам в този финал.
нямам какво повече да добавя, и Аз доста казах снощи.
напоследък все едно е " каква е вината на мустафа"

, няма нужда от моцарела. Всички сме изтощени, ама то от пролетната умора. Скоро нещата ще се оправят. Кристалното ми кълбо го показа. А то все от три пъти, единия път налучква 

!
!
, Сори, ама бях на гости на друго филмче и затова не отговорих до сега 
(е не както Керим де
) Продължавам да твърдя, че М.Н. обича Фатма от първа до последна серия с негово участие. Обича я по много егоистичен начин, собственически, но я обича 
В това е голямата разлика. Не може щом си решил, че си влюбен със всички средства да налагаш волята си, независимо, че не е взаимна. Кое да му харесам, лудостта, това,че я биеше от обич
, че я застреля, пак от обич
, че я изнасили!!! Егати обичта ! Ами то в такъв случай дайте да обвиним Нарин бе, че не го обича( не , че Дурие не го направи де
). За мен не съществува насилствено щастие 
Той свърза веднага, че я видя да говори с него вечерта на годежа, и понеже е първосигнален, реагира както се и очакваше - повярва им. Сигурно трябваше да се замисли защо тя е в онзи вид в болницата, но знам ли, може да си е помислил,че Фатма му е отказала в последният момент на Керим и той насила я е обладал
Майка му и баща му наляха допълнително масло в огъня и... те така, нататък всички го знаем 
, позна ли отговора ми 
, ти докога ще се назландисваш за Облака
. Хайде, почвай го , та да видя и твоето мнение за двете Мустита , че ми е много любопитно Препоръчани теми