Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Nefertity
Керим е участник /,инициатор, осигурил плячката ,зарязал умиращо момиче / в  ИЗНАСИЛВАНЕ.
Няма значение дали в изнасилването е използван вибратор ,бутилка или нечии „КЪНЧО” –ВСИЧКИ СА  РАВНИ и  СА НАСИЛНИЦИ.
[Мустафа си бе нормален  турски селянин,който сгреши  в суматохата.Всичките му  следващи действия са логични и оправдани Хриси ,
Според теб ,който не е пристрастен към Керим и любовта му е песимист ?
Недей така. Вместо да се забавляват някои тук ще се подлагат  да съпреживяват страданията по несподелената любов на Керим .Това как го нричаш?
   Извинявам се много , но няма да се съглася с подчертаното.
    Мустафа може да си е нормален селянин, но в поведението си е абсолютен селянин. Той още на корабчето ,много добре разбра че Ф е била изнасилена .До болничното и легло крещеше кой е този ,осмелил се да посегне на честта и . Изобщо не беше наясно че са повече от един. И ако наистина беше тоооооолкова влюбен във Ф , нямаше да я изостави и да изгори къщата , по съвет на родителите си . Ако следяхте сериала внимателно , щяхте да разберете за кой момент говоря. Мустафа не тръгна да мъсти заради това че някой е обезчестил годеницата му , а реши че трябва да изчисти собственото си име . За да не го сочат с пръст , за да не го съжаляват . Прие сделката на Яшаранови , защото е алчен .Продължи с мръсотиите си , и стана поръчково момче , защото охолният живот още повече го заслепи .Егоист , който освен за себе си и собствените си чувства , не мисли за никой друг.Не пощади нито родителите си , нито жената до него , която ще го дари с дете .Човек , който не умее да осъзнава грешките си , инфантил до костите на мозъка си . Дори и майка му си отиде с разбито сърце , когато разбра какво чудовище е собствения и син . Не съм съгласна че действията му са логични , още по - малко оправдани . Пази боже , да имам такъв човек до себе си , който е бил влюбен в мен  Stop
Единствено алчността му , егоизма и себелюбието , водеха /водят Мустафа по този път .
И на финала , Керим ще си остане с Фатмагюл  Heart Eyes Колкото и мъчно да ви е , аз вярвам в този финал.
Защото Керим под влияние на алкохол и опиати , стана съпричастен към едно престъпление . Но , осъзна грешката си , вината му ще го преследва цял живот може би . НО , се постара да поправи тази си грешка , а покрай старанието си се влюби. Отделно , той сам се предаде в полицията и разказа всичко от онази нощ .Без да скрива че е бил там , и с ясното съзнание , че заради тази си постъпка може да лежи дълго в затвора . Направи го , защото обича , и иска да поправи стореното .
А Фатмагюл наистина е влюбена в Керим като жена , това стана много бавно , но наистина се случи , нещо което вие колкото и да отричате , не може да остане скрито .

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 23:01 от shams u amar

# 646
di...va    newsm51   нямам какво повече да  добавя, и Аз доста казах снощи.

За държанието на сладурите има обяснение, обаче да внимават да не забравим кой филм гледаме  Naughty  напоследък все едно е " каква е вината на мустафа"  Twisted Evil нарочно е с малка буква.
Нещо в повечко ми идва напоследък от него. Сигурно са го оставили да  умира в две серии, за да може да вземе хонорар за две, не за една  Joy   Joy   Joy

# 647
di...va, shams u amar, приветствам ви, момичета, много силни вълнуващи постове. Явно всички сме се вкарали във филма, емоциите са до небето. Всъщност, и в двата филма, поне за мен.
Л_Д страхотни снимки с отговора на гатанката.
В живота съм уравновесена, но тия филми направо ми разбиват сърцето. Щастлива съм, че има с кого да споделям тая лавина от вълнения.  Hug
kurkuma, Облака е велик филм.

# 648
  • Разград
fatmagül & kerim || A New Day Has Come

# 649
Вале, знам, ама исках да си го запазя за лятото, обаче не съм сигурна, че ще успея да се въздържа.

# 650
  • В Града на липите
Куркуметке, въздържанието е трудна работа. Особено, когато е намесен Енгин.  Two Hearts

Л_Д, репликата от снимката е различна, защото си я взела сигурно от 13-еп. Аз моята я взех от 14-ти, когато Мустафа разказваше. То значението е едно и също. Много силни моменти и двата. Настръхващи.

# 651
  • София

Л_Д, репликата от снимката е различна, защото си я взела сигурно от 13-еп. Аз моята я взех от 14-ти, когато Мустафа разказваше. То значението е едно и също. Много силни моменти и двата. Настръхващи.
От 1ви и от 13ти!
Този момент, с конкретната реплика го търсих сега, но точно в 13 епизод, явно затова не го намирам.
Няма значение, наистина, и той е точно толкова въздействащ. Но мисля, че ти ме разбра.
Защо е нужно да изтъкваме приликите на повърхността, когато същността е толкова различна?!
 Hug

# 652
  • В Града на липите
Цитат
Защо е нужно да изтъкваме приликите на повърхността, когато същността е толкова различна?!

Права си, спирам. Нещата не са толкова прости.
Съвсем друго е да ги гледаш с нюансите и детайлите. Но някои неща просто ти бодат очите.
Не се въздържах, но то е от характера ми. Не спирам да чопля и да търся под вола теле. "Теле" съм, какво да се прави.  Joy

# 653

dana78

DAMON, ако Фатма беше отвратена от целувката на Керим, защо така замечтано беше затворила очи, после усмивката не слезе от лицето й, не й се тръгваше, даже се позабави малко пред Керим...може би е искала да бъде "отвратена от още една целувка". На сутринта странно си тананикаше от "отвращение".

Определено не виждаме еднакво реакцията на Фатма след целувката 62 еп

Да, Фатма е достатъчно интелигентна и ако действително искаше да се разведе, щеше да го направи до сега многократно. Може би не си спомняш, но Керим искаше да се разведе с нея, а тя го помоли да не го прави. Ако толкова е искала, защо не се разведе тогава. Защо не се разведе с Керим, когато беше в затвора? Вместо това мислеше за него и му пишеше писма.

Фатма – се примири ,прие ,сближи с Керим.Разумът и го одобрява и тя  не желае раздяла на този етап.Браковете без любов не са нещо рядко срещано  и при нас , а  в мюсюлманския свят дори обичайни   НО
Филма е с кауза .Фатма  бе принудена да заживее насила  с Керим ,след брак сделка-насилник-насилена   .Няма по извратена традиция по –света
„Когато градиш дом ,колкото и добър да е материала и добро строителството , няма да стане   здрав ,ако  ОСНОВИТЕ СА ИЗГНИЛИ”

shams u amar
За Мустафа писах по рано в темата Пепел от рози 244 ,което е  отговор  и за твоя пост

ВИНАТА НА ФАТМАНГЮЛ Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И  ОМЪЖИ  ЗА  НАСИЛНИКА  КЕРИМ

# 654
Mama Kali13, на Мустафа, ама на кой Мустафа. Че то тук не само едно  магаре се казва така  Joy

di...va  Hug, няма нужда от моцарела. Всички сме изтощени, ама то от пролетната умора. Скоро нещата ще се оправят. Кристалното ми кълбо го показа. А то все от три пъти, единия път налучква  Grinning
Хриси след няколко сери като идем на сватбата на Фатма и Кррим ... едни танци - манци и ще забравим пролетната умора . newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 655
  • София
"Теле" съм, какво да се прави.  Joy
Скрит текст:
И моето синче е Теленце, познай дали ми е любимата зодия  Hug!

Лека нощ от мен, момичета  smile3507!

# 656
  • Разград
ENGİN AKYÜREK Beni Aşk a İnandır

# 657
Вени, малко ми е чудно как ще има скоро сватба, след като Фатмагюл е в това състояние. Нали се сещаш какво означава сватбата и какво й предстои...

# 658
  • Пловдив

К Л И П

кликни върху надписа

Едно съвсем кратко клипче. С него пожелавам едни такива ръце да Ви пожелават лека нощ всяка вечер. Приятно гледане.

# 659
  • Пловдив
Леле, леле, тука някои тръпнели за мен  Wink , Сори, ама бях на гости на друго филмче и затова не отговорих до сега  Peace

И така- първо: Хрисиии, толкова добре си ме разбрала, че просто ти целувам ръчичката ,която го написа  Wink(е не както Керим де  Joy) Продължавам да твърдя, че М.Н. обича Фатма от първа до последна серия с негово участие. Обича я по много егоистичен начин, собственически, но я обича  Naughty
Нито при Мелтем, нито при Асу имаше любов от негова страна. Но с това изобщо не оправдавам последвалите му действия, само знам,че имаше любов, и то споделена. М. Н не намери начина да запази любовта си,да отмъсти по правилният начин за поруганата си чест. Не, не бъркам като казвам, че неговата чест е поругана- за тяхните разбирания омърсен е и той, защото и беше официален годеник. Тези отношения са трудно разбираеми за нас, но за тях са си факт.
Защо не харесвам изобщо М. Булут-ами там имаше любов насилствена, много силна, но едностранна  Naughty В това е голямата разлика. Не може щом си решил, че си влюбен със всички средства да налагаш волята си, независимо, че не е взаимна. Кое да му харесам, лудостта, това,че я биеше от обич  ooooh!, че я застреля, пак от обич  #Crazy, че я изнасили!!! Егати обичта ! Ами то в такъв случай дайте да обвиним Нарин бе, че не го обича( не , че Дурие не го направи де  ooooh!). За мен не съществува насилствено щастие  Peace

shams u amar на Мустафа Н., му казаха, че Фатма му е изневерявала с Керим, май този момент си пропуснала  Peace Той свърза веднага, че я видя да говори с него вечерта на годежа, и понеже е първосигнален, реагира както се и очакваше - повярва им. Сигурно трябваше да се замисли защо тя е в онзи вид в болницата, но знам ли, може да си е помислил,че Фатма му е отказала в последният момент на Керим и той насила я е обладал  newsm78 Майка му и баща му наляха допълнително масло в огъня и... те така, нататък всички го знаем  Grinning

Зори  Hug, позна ли отговора ми  Wink

Куркума  Hug, ти докога ще се назландисваш за Облака  Naughty. Хайде, почвай го , та да видя и твоето мнение за двете Мустита , че ми е много любопитно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт