Жената Козирог 3

• 40 671
  • 637
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Обсъдихме ли това дали козичките са суеверни, се питам на петък 13-ти  Flutter ?
Аз не съм, а като ми мине черна котка път винаги си казвам, че е на хубаво. Дори доскоро аватарът ми беше черна котка, но някъде се затри   Crazy
Ама хич не съм суеверна. Някъде бях чела, че талисман на Козирога е Черна Котка  Grinning
Peace точно така

# 241
  • София
Обсъдихме ли това дали козичките са суеверни, се питам на петък 13-ти  Flutter ?
Аз не съм, а като ми мине черна котка път винаги си казвам, че е на хубаво. Дори доскоро аватарът ми беше черна котка, но някъде се затри   Crazy
Ама хич не съм суеверна. Някъде бях чела, че талисман на Козирога е Черна Котка  Grinning
Peace точно така
И аз не вярвам в петък 13-ти,ден като ден Simple SmileПък черните маци толкова ги обичам.
 Нали знаете че се случва на този който вярва.Като цял ден си повтаряш"Днес ще ми се случи нещо лошо,днес ще ми се случи нещо лошо ..." накрая наистина вземе че се случи нещо и си казваш "Аххх ето!Петък 13-ти ,знаех си че ще ми се случи нещо лошо!"Някак си пренавиваш се,а не трябва Simple Smile

# 242
  • Бургас
Старателно и съзнателно избягвам всякакви суеверия.

А черната котка и аз знам, че носи късмет на нашата зодия. Whistling

# 243
  • not found
Старателно и съзнателно избягвам всякакви суеверия.

Също и аз  Flutter

# 244
  • В близката далечина...
Хей момичета , привет Grinning Да се разпиша и аз  Grinning
За суеверна...смея да твърдя че не съм, но има неща на които вярвам.Примерно заиграе ли ми някое от очите винаги зная какво събитие ме очаква с "+" или "-" характер.
Боядисахте ли яйцата?Ние направихме това с моята госпожица още в четвъртък.За първи път имах само едно спукано яйца... Grinning обикновено на поне 5-6 им виждам сметката  Joy
Козунаци обаче не можах да открия  Sad На българския магазин със записване, една фурна на близо българска вече не приемали заявки  Cry Търсих италианските панетоне (дано не бъркам името , така и не успях да го запомня Embarassed)но не успях да открия Cry Тази година без козунак ще е изглежда Cry За кифли и курабии...просто нямах време Confused

# 245
Добро утро на Велика Събота! С пожелание за благополучие, здраве, и весели Великденски празници!   bouquet
Вчера на пук на датат имах голям късмет и хубав ден  Laughing  , и аз като Мон съзнателно избягвам всякакви суеверия.
Лори, днес ще боядисвем яйцата, че в четвъртак нещо се позамотах и не ми остана време  Wink
За козунаците ако ти се  правят, пускам линк към едни рецепти, лесни и много сполучливи   Peace , днес отново ще направя същите...друго си е домашния козунак.
http://mcneall.blogspot.com/2011/12/venetta_12.html

# 246
Здравейте и от мен на Велика събота  Simple Smile Весели празници на всички

# 247
  • Kопенхаген
Хей момичета , привет Grinning Да се разпиша и аз  Grinning
За суеверна...смея да твърдя че не съм, но има неща на които вярвам.Примерно заиграе ли ми някое от очите винаги зная какво събитие ме очаква с "+" или "-" характер.

Shocked Да и аз съм така, но не смеех да го напиша, не знам няка си ми е извънестествено. Винаги когато ми заиграе някое око, знам какво ще ми се случи, добро или лошо, за съжаление често ми се случва последното  Sad

Момичета, пожелавам ви Светли Великденски Празници   bouquet

easter

# 248
  • Бургас
Весели празници на всички козички /и не само/  Hug

В този ред на мисли, какво е вашето отношение към религията, обичаите ,традициите?

Аз вярвам в Бог, но по свой начин... Crazy Не винаги ходя на църква, не спазвам всевъзможни поверия и обичаи, но вярвам, че има нещо над нас .../най-общо казано/...

Не мисля, че ако в съответния ден не се къпем, не чистим, не ядем, не пием и т.н. това ще ни направи по-праведни християни....
Важно е какво прави човек всеки ден, а не дали е постил и т.н. /въпреки че нямам нищо против поста/ ....

Та така... ще ми бъде интересно да чуя и други мнения, различни от моето  Mr. Green

# 249
  • Пловдив
Мон,мнооого точно казано Wink Peace

Весел Великден и от мен! Hug

# 250
  • Бургас
Мон... и аз съм малко като теб. Въобще не ми се ходи на църква точно когато там е претъпкано с хора, защото е празник. Бих го направила преди или след това, за да ми е тихо и спокойно. Не ходя често на църква, но мислено си отправям молитви или благодарности -  мисля, че ме чува, без  значение къде съм - вкъщи или в църквата.
Имам въпрос, който е в страни от празничните размисли и страсти  Grinning
Момичета, има ли тема на водолейките ? Аз понеже съм на 20 януари - т. е. на границата между козирог и водолей и вчера взех да търся тема на водолейките, но не намерих.

# 251
  • Бургас
Бих го направила преди или след това, за да ми е тихо и спокойно. Не ходя често на църква, но мислено си отправям молитви или благодарности -  мисля, че ме чува, без  значение къде съм - вкъщи или в църквата.

Aбсолютно ... и аз така мисля... нещо повече - твърдо вярвам и знам, че е така.

п.п. За водолейките не знам  Thinking

# 252
  • В близката далечина...

В този ред на мисли, какво е вашето отношение към религията, обичаите ,традициите?

Аз вярвам в Бог, но по свой начин... Crazy Не винаги ходя на църква, не спазвам всевъзможни поверия и обичаи, но вярвам, че има нещо над нас .../най-общо казано/...

Не мисля, че ако в съответния ден не се къпем, не чистим, не ядем, не пием и т.н. това ще ни направи по-праведни християни....
Важно е какво прави човек всеки ден, а не дали е постил и т.н. /въпреки че нямам нищо против поста/ ....
Вярваща съм, довлякла съм си всевъзможни икони и свещи.Тук ортодоксалната църквата работи само по големи празници или  в неделя, вся пак официалната религия е католическа.
Обичам да ходя на църква, после се чувствам като нова, но не го правя често.Правя го когато изпитвам потребност и нужда.Обикновено тогава оставам за литургиите.
Смятам , че след като искам и моля Бог за мен ми помогне трябва да му покажа уважение и смирение.Тук църквата е малка, не е тълпа от миряни като в Бг и е много уютно, чувствам се добре.
Не мога да се съглася до някъде с  Мон, като разбира се това е мое лично мнение държа да го подчертая.Аз смятам, че ако на Божи празник не пера , плета и шия показвам уважение към Бог, защото той ми е помагал и помага.В смисъл за да получа трябва да дам, не в материалния смисъл на думата...но как иначе да покажа благодарността си към Господ, така го почитам.Вярно е , че не винаги успявам, често забравям че е някакъв празник, но когато не е самоцелно не е грях.
Съгласна съм, че Бог ни чува където и да сме , стига да сме искрени в молитвите си.В моя род има свещеници и съм ги питала за някой неща.От тях зная , че в църква се влиза не само за молби и за помощ, в църква се влиза и за благодарност...така спонтанно.
Имам си една много малка иконка която нося в чантата си още от ученическите си години.

# 253
  • В близката далечина...
Христос Воскресе!
Нека този светъл ден на Христовото Възкресение възкреси у нас вярата в доброто бъдеще, но и да ни напомни, че то зависи само от нас и от нашето отношение към околните.
Бъдете здрави и усмихнати! И винаги вярвайте, че доброто ще победи!

# 254
Христос Воскресе !
 Нека светлината на неговото въскресение ни съпътстват с много радост, късмет и здраве.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт