Свекър ми (Близнак) го прави на 2ст. за 2сек. Обича да я обгрижват, ама кой не обича... С мъжо (Овен) обаче е по-внимателна, че тежко и горко. Неособено търпелива-никак даже, на моменти повече от сериозна, грижовна... може да се каже, и трите и внучки я боготворят. Обожава подредбата и чистотата и не понася небрежни хора. Непрекъснато дава акъл, особено ако забележи, че при някой номерата и минават-тогава отървия няма! Каквото и да и кажеш, все тя е права, което преди ме изкарваше извън контрол, ама я понаучих. Не се влияе лесно, изключително трудно е да я убедиш в нещо. Сприхава си пада, но пък е страхотна готвачка. Мъж без пари и положение за нея е просто някакво си там същество, не се знае какво... всеки път като го изтърси това и ми става... Аа, и е страхотна майка, защото ми е отгледала страхотен мъж.

Повечето черти ги обрисува мнооого точно.Само суетността при мен я няма
Не ползвам дори червило,не обичам и да стоя пред огледалото 

явно доста сме на един хал
няма сила на земята, която да ме убеди в противното.
И тайничко ти завиждам
няма по прекрасна комбинация от тази: Козирог- Рак / всички на опаки, те на терсене /
) обикновено казвам "Добре че бях аз да те направя човек", а той обикновено отговаря "Ох направо съм "ударил кьоравото" , аз затова и не си пускам тото, защото си видях късмета в твое лице"
Добре че той носи на майтап