Жената Козирог 3

• 40 629
  • 637
  •   1
Отговори
# 315
 Жената Козирог е... свекърва ми! Разбира ме се ?май? (аз съм Стрелец). От начало ми се стори усмихната и много лекомислена, но прекарвайки седмица с нея, си промених коренно мнението. Силен, борбен дух, суетна до безобразие, мрази да бездейства-непрекъснато трябва да прави нещо. Обича да прави забележки, разбира се, не на мен. Много е точна, мога да я разбера с една дума, не говори празни приказки, следователно и телефонните ни разговори са кратки, за щастие. Praynig Свекър ми (Близнак) го прави на 2ст. за 2сек. Обича да я обгрижват, ама кой не обича... С мъжо (Овен) обаче е по-внимателна, че тежко и горко. Неособено търпелива-никак даже, на моменти повече от сериозна, грижовна... може да се каже, и трите и внучки я боготворят. Обожава подредбата и чистотата и не понася небрежни хора. Непрекъснато дава акъл, особено ако забележи, че при някой номерата и минават-тогава отървия няма! Каквото и да и кажеш, все тя е права, което преди ме изкарваше извън контрол, ама я понаучих. Не се влияе лесно, изключително трудно е да я убедиш в нещо. Сприхава си пада, но пък е страхотна готвачка. Мъж без пари и положение за нея е просто някакво си там същество, не се знае какво... всеки път като го изтърси това и ми става... Mr. Green Като млада най-много е държала на образованието на децата си, сега това се повтаря и с техните деца. Има изтънчено чувство за хумор и рядко може да обиди или нарани някой.
 Аа, и е страхотна майка, защото ми е отгледала страхотен мъж. Mr. Green  bouquet

# 316
  • В близката далечина...
Относно танците и дискотеките, много обичам да танцувам в моминските ми години с приятелка това ни беше един вид фитнес.
Оооо много обичам да танцувам, доставя ми огромно удоволствие.Сега живот и здраве да си отидем в Бг  съм планирала сериозен нощен живот, да си наваксам за "поста" тук.На дискотека не съм ходила от две години от както не сме в Бг.Само прилични заведения посещаваме (не че дискотеките са неприлични) в смисъл където може да ходим с моята седемгодишна госпожица.

За гостите, признавам си откровено, че непредвидени такива не обичам, трябва да знам предварително. Бих направила компромис само с близка приятелка за кафе  Grinning
Оооо не, неканени само родителите ми брат ми и две -три приятелки с които сме заедно от детските си години (детската градина и първи клас).Иначе като ми дойде някой неканен...съм много недружелюбна.Веднъж даже изгоних едно девойче което беше решила няколко поредни дни да ми "цъфва" на вратата без да се обади , аз тъкмо бях родила и имах бебе на един месец.

Обичам да разглеждам разни забележителности, остави ме в място с руини и камъни мога да стоя и съзерцавам с часове, а да и да правя снимки  Grinning
А също така и средновековни замъци, много ми се иска да отида на екскурзия във Франция- Замъците по река Лоара  Grinning
Мадам Дьо Помпадур камъни  да искаш.Ела в Белгия тук е пълно и при нас във Фландрия и във Валония френската част.Като архитектура са доста различни и наистина има какво да се види.После продължи към Париж, той е на 300 км от тук Grinning
Иначе аз живея на 15 мин път пеша от този замък...всеки ден го гледам и не мога да му се наситя...много обичам историята и обожавам да ходя по музеи. Grinning

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 12:35 от lllora

# 317
  • Пловдив
Ех,Ванина...каква реч написа за свекито-Браво на теб! Peace Повечето черти ги обрисува мнооого точно.Само суетността при мен я няма Rolling Eyes Незнам що съм такава BlushНе ползвам дори червило,не обичам и да стоя пред огледалото Whistling

п.п. И моят мъж е близнак,но е на границата с Рак Wink

Иначе за протокола и аз обичам замъци,разкопки и всякакви екскурзии.

# 318
Добро утро момичета и моят мъж е близнак ... hahaha явно доста сме на един хал  ooooh!

# 319
  • not found
Разбираме се с близнаците спор няма , имам 2-ма по-близки приятели и двамата ся близнаци .  Grinning

# 320
Има ли козички с мъже дева... Много съм инат аз...Като реше, че съм права за нещо, а то е след като съм го премислила  Naughty няма сила на земята, която да ме убеди в противното.
Обожавам да танцувам и сега и преди..Сега вече по-рядко се случва.
Обичам да разглеждам руини, исторически забележителности...

# 321
Разбираме се с близнаците спор няма , имам 2-ма по-близки приятели и двамата ся близнаци .  Grinning

Дават ги за доста противоположни и много различни. Ние с мъжа ми сме също много различни.

# 322
  • В близката далечина...
Добро утро момичета и моят мъж е близнак ... hahaha явно доста сме на един хал  ooooh!

Добре , че близнак е мъжа ти Grinning на мен свекърва ми е близнак...

# 323
А, с коя зодия не се разбирате? Аз с дева и телец, колкото и странно да звучи.

# 324
  • Kопенхаген
lllora, прекрасна снимка  Hug И тайничко ти завиждам  Grinning че имаш възможност да наблюдаваш подобни красоти.
Тук са с ужасно скучна архитектура, дори старинните им сгради са лишени от привлекателност.

Моят съпруг е Рак  Crazy няма по прекрасна комбинация от тази: Козирог- Рак / всички на опаки, те на терсене / Laughing

Викам му на милото: Ти със свещ да ме беше търсил нямаше да ме намериш  Heart Eyes

# 325
  • Пловдив
Добро утро момичета и моят мъж е близнак ... hahaha явно доста сме на един хал  ooooh!

Аз к`во да кажа като и мъжо и свеки са близнаци... Crazy Че и детето.

Аааа,Мадам и аз често го ползвам тоя израз! Laughing

# 326
  • В близката далечина...
А, с коя зодия не се разбирате? Аз с дева и телец, колкото и странно да звучи.
Аз най - често с лъв...Все се стремят да е на тяхното , да командват.Трудно се получава това при козата...

# 327
  • В близката далечина...
Добро утро момичета и моят мъж е близнак ... hahaha явно доста сме на един хал  ooooh!

Аз к`во да кажа като и мъжо и свеки са близнаци... Crazy Че и детето.
tandonova79 и ти не си за завиждане...говоря конкретно за свекито...Моята е много добра привидно, но обикновено зад гърба и съскат змии.

Аз на моята половина (която е на границата на телец и овен  newsm78 ) обикновено казвам "Добре че бях аз да те направя човек", а той обикновено отговаря "Ох направо съм "ударил кьоравото" , аз затова и не си пускам тото, защото си видях късмета в твое лице"  Joy Добре че той носи на майтап Laughing

# 328
 И сте много инати! На един 8-ми март свекър ми забравил да купи букет на свеки и си имаше сериозни неприятности и грандиозен скандал. (Той между другото хич не си пада по организациите. Няма нещо, с което да не е съгласен. На всичко-''добре'', ''да'', ''както каже жената''. ooooh! Безхарактерен човек!) Слава Богу, бързо и минава, че жална му майка. Laughing
 Още една случка с букет: на сватбата на дъщеря й-Водолейка, която по принцип слуша майка си във всяко едно отношение, букетът до последно бил отговорност на свеки, ама пък на нея не и се понравил, 'щото не бил от рози. Та какво да направи-нов букет в последния момент. Всички били потресени. Ама не може да ви се отрече, че имате изтънчен вкус. Heart Eyes

# 329
Лорче, съпругът ми е лъвче...но не мога да се оплача  Wink , думата ми за него е закон  Laughing , щото не искал да си усложнява живота  Joy   Joy   Joy  така разправя на всички....ама го и изпълнява  Laughing
С девите нещо не "меля брашно"  Wink
Ванина Стефанова , дано някой ден и моята бъдеща снахичка говори толкова мило за мен.....

Общи условия

Активация на акаунт