CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 55 056
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Мирама, от все сърце ти желая да минеш всички кръгове и да те назначат.

При мен е пълно затишие. Вчера пет пъти прегледах CV-то си дали няма някаква грешка в координатите, че никой не звъни.  ooooh!

Успехи!

# 316
  • Sofia
Няма как да си намериш работа през linkedin, като продавачка примерно. )
Наистина става въпрос там за висококвалифицирани специалисти в повечето случаи.
Аз започнах с профила, но имаше тооолкова проекти да описвам по които съм работила, че нещо ме домързя. )

Момичета, днес се явявам на тест за агенция Митници. ) Моля за стискане на палци да го прескоча и да отида на интервю след това. ) (не че тая някакви надежди, че ще спечеля 1 от местата, но все пак).

Mirama успех ти желая, дано всичко мине успешно  bouquet

# 317
  • София
Стискам палци, Mirama!   Hug

# 318
  • София
Успех, Mirama  Peace

Касита,
напоследък и аз попоглеждам CV-то, уви.. няма грешка  Mr. Green ooooh!

# 319
  • София

При мен е пълно затишие. Вчера пет пъти прегледах CV-то си дали няма някаква грешка в координатите, че никой не звъни.  ooooh!

Успехи!

И аз това няколко пъти го правих.  Crazy Сега пак ще си прегледам CV-то за всеки случай.  Laughing

Mirama, успех и от мен.  Peace

# 320
  • Под кленовите дървета
И при мен затишие Sad

# 321
Няма как да си намериш работа през linkedin, като продавачка примерно. )
Не не си търся работа като продавачка.Търся си като счетоводител , но съм работила в малка счетоводна кантора и като гледам профилите на другите и нещо не виждам кой ще ме хареса по моя профил ooooh!

# 322
  • Перник
Всичко съм си написала в LinkedIn. Само се чудя, преди около 2 седмици имах request от служителка от известна агенция за подбор на персонал. Не само, че не я добавих в мрежата си, но и я игнор-нах - ми не я познавам пък!  Crazy Дали не сгреших?  newsm78 Но пък тя, ако искаше да ми предложи нещо, може да ми напише съобщение и без да е част от моята мрежа, нали така?

Ами много ясно,че сте сгрешила. Нали това му е смисъла. Плюс това има ограничения. Аз например имам профил тип Talent Finder--платено е. Но като ми изтече, и ги адвам,чак тогава мога да им пиша, иначе не мога.....Понякога им пиша съобщения директно, но понякога не....

Но ако НЕ си търсите работа, ги игнорирайте  Mr. Green Ако,обаче търсите--тогава е хубаво и Вие самите да ги търсите и добавяте. Пак казвам--това е смисълът на сайта.

Търся си работа, и още как. Е, човек се учи от грешките си - вече няма игнорирам никого.

# 323
Нали затова е темата,да споделяме...

# 324
Нали затова е темата,да споделяме...

Тук е мястото да благодаря за споделянето и ценните съвети  newsm10

# 325
Между другото ако ЛинкедИн се разработи,може да стане основно място за намиране на всички специалисти.
Дори и на продавач-консултанти, на по-ниско квалифицирани, на всякакви специалисти...

# 326
Имате  CV-та гледате, преразглеждате.
Аз съм работила 19 години на едно и също място.
Много ми е бедна информацията.
Освен да прикрепя клипове с нещата дето правя newsm78,друго не знам.

# 327
Между другото ако ЛинкедИн се разработи,може да стане основно място за намиране на всички специалисти.
Дори и на продавач-консултанти, на по-ниско квалифицирани, на всякакви специалисти...

Да ти кажа честно в западна европа явно се е разработил. ОТдавна гледам профилите на мои бивши колеги от Белгия там и си мислех, че е някаква социална мрежа от типа на ФБ, но ето какво било то всъщност. Сега след като вече съм информирана (благодарение на вас) какво точно е ЛинкедИн (не се ли произнася ЛинкдИн  newsm78 ) вече и аз имам официално профил там  Sunglasses

# 328
Дали ще дочакам и аз да отзова на тази обява

# 329

Да ти кажа честно в западна европа явно се е разработил. ОТдавна гледам профилите на мои бивши колеги от Белгия там и си мислех, че е някаква социална мрежа от типа на ФБ, но ето какво било то всъщност. Сега след като вече съм информирана (благодарение на вас) какво точно е ЛинкедИн (не се ли произнася ЛинкдИн  newsm78 ) вече и аз имам официално профил там  Sunglasses

Абе и тук е разработен. Сега например счетоводителите само от там ги търся, а ИТ-тата вече от доста време от там. Мен ми е мисълта за всички останали, и може и да стане. Не е задължително да сте само с английски.

Общи условия

Активация на акаунт