CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 989
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Много пари ми се виждат, макар да съм наясно, че само агресивна личност с търговски нюх има шанс да изкарва по толкова. Сигурно ще е голям гърч тази работа....

# 496
То хубаво "добър търговец", но нали трябва да има и на кого да продава...

SvetlaK, аз вече ти написах, че според мен, писмо за намерение (каквото си е всъщност letter of intent) сме използвали когато кандидатстваме по проекти. В обяви за работа до сега не съм срещала и не виждам и какво прави там като изискване...) Освен човека писал обявата също да не е особено наясно с разликата.

# 497
Забелязала съм,че има супер търговци, които продават и на хора, които не искат да купят.  Mr. Green
По обявите се пишат някакви горни граници, които искарват примерно 1% от всички...

# 498
  • Има много детски смях.
Не живея на квартира.
.

А на живеещите на квартира какво им е  newsm78 И това ли е питат вече

На мен не ми се е случвало, но съм чувала, че питат... Както и в собствено жилище ли живеете, имате ли кредити... Обяснението може би е нещо от типа на, че ако те наемат "ще търпиш", за да си получиш уж обещаното, защото си притиснат. Ако си имаш собствен дом, нямаш кредити и т.н. си по-"ербап"... Знам ли, пълно е с куку- та. Сефте пък чувам изискване към зодия и тегло.  Shocked

# 499
Момичета,преди малко се появи обява има и даден телефон,но сега близо 18.00 трябва ли да се обадя или утре в работно време?

# 500
  • Има много детски смях.
Джоджо, пробвай сега. Нищо не губиш, според мен.

# 501
Не живея на квартира.
.

А на живеещите на квартира какво им е  newsm78 И това ли е питат вече

На мен не ми се е случвало, но съм чувала, че питат... Както и в собствено жилище ли живеете, имате ли кредити... Обяснението може би е нещо от типа на, че ако те наемат "ще търпиш", за да си получиш уж обещаното, защото си притиснат. Ако си имаш собствен дом, нямаш кредити и т.н. си по-"ербап"... Знам ли, пълно е с куку- та. Сефте пък чувам изискване към зодия и тегло.  Shocked

Обаче искам пак от опит да кажа,че примерно при позиции, в които има база плюс бонус е важно човекът да е.....хм, как да кажа, абе да не е богат. Щото при нас си личи,че който има средства, не се трепи много.

# 502
  • Бургас
Аз за сега преустановявам търсенето на работа. След майчинството се върнах на старото си работно място. Но тъй като положението там сега е много зле ми предложиха да се върна на 4 часов работен ден. Аз започнах веднага да си търся нова работа.  Малкия обаче много боледува в яслата. Изкарахме кошмарни 6 месеца и за сега реших да си взема няколко месеца неплатен отпуск за да се закрепи малкия, че вече и една седмица не може да изкара здрав. Смятам обаче след време като започна да търся да променя изцяло стратегията.  До сега кандидатствах само по обяви,  но нямаше особен ефект.  За това ще се насоча изцяло към агенциите за подбор,  както и направо да си пратя автобиографията, придружена с мотивационно писмо на няколко набелязани от мен фирми.

# 503
izvinqvaite nqkoi bili mi otgovoril na vaprosa koito zadadoh predi malko se registrirah i neznam kakvo se slu4va i za6to nikoi ne mi dava otgovor

# 504
bihte li mi pomognali samo z atova se registrirah tuk

# 505
bihte li mi pomognali samo z atova se registrirah tuk
Аз не виждам никакъв твой въпрос. Само този и предния ти пост.

# 506
izvinqvaite nqkoi bili mi otgovoril na vaprosa koito zadadoh predi malko se registrirah i neznam kakvo se slu4va i za6to nikoi ne mi dava otgovor

Пише се на кирилица...така че ако обичаш...

# 507
stava vaprpios z atova 4e sam bremenna v 3ti mesec predi 4ri bqh nazna4ena na rabota na trudov doogovor s izpitatelen period 6 meseca no nito imam kopie nito sam se razpisvala, dnes ot telefonen razgovor s 6efa si razbrah 4e me e osvobodil ot zadaljeniqta mi predi sedmica kogato razbrak 4e sam bremenna no nito mi e dal dogovor za prekratqvane na vzaimootno6eniqta nito ni6to iskam da znam kade mooga da si potarsq pravata vzeh si i dokument 4e sam bremenna

# 508
бременна сам в 3ти месец!Преди 4ри бях назначена на работа на трудов договор с 6м. изпитателен период постоянен тр договор!Но такъв не ми бе даден да подпиша!Усигуровки ми се плащаха пълни!Днес от телефонен разговор с шефа си разбрах че преди седмица той по собствено желание е прекратил договора ми без да ми даде да разпи6а каквото и да е и без да съм усведомена от някого!Разбрал е че съм бременна и за това е постъпил така...искам да знам къе мога да потърсч правата си

# 509
Renall Pana, по-добре пиши в темата за Майчино счетоводство, там най-добре могат да ти обяснят как да процедираш.

Общи условия

Активация на акаунт