CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 55 039
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • Перник
Такава съм, не можеш ли да си вържеш косата на опашка?

Аз се включвам с въпрос към Red Velvet и останалите специалисти в темата: каква е разликата между motivatiоn letter, cover letter и  letter of intent? Има ли такава изобщо, или са синоними?

И една интересна обява: http://www.jobs.bg/f1390373 За пръв път виждам да се търсят писачи на дисертации  newsm78

# 346
  • София
The Happy One от твоите уста.. в Божите уши  Praynig
SvetlaK, с бретон съм, а косата ми е на пластове, не мога и да я вържа  doh а времето тече, толкова съм притеснена  ooooh!
А за писмата.. според мен няма разлика  хммм

# 347
Такава съм, е просто влез в един салон да ти измият и издухат косата и готово. Толкова ли е сложно чак?
Пък и заради една коса, едва ли ще те върнат от интервюто, ако имаш какво друго да покажеш. )

# 348
  • София
Такава съм, е просто влез в един салон да ти измият и издухат косата и готово. Толкова ли е сложно чак?
Пък и заради една коса, едва ли ще те върнат от интервюто, ако имаш какво друго да покажеш. )

Звънях на 3 места в центъра, никъде нямат вода!  Shocked ще го измисля някак Sad
Мерси за подкрепата

# 349
  • София
Такава съм, а в кой квартал е интервюто - може там да отидеш на фризьор? Ако не да се подстрижеш, то само да ти я измият и издухат със сешоар, както предложи Mirama.

# 350
Ако не е много мазна, я мини с ретро преса.

# 351
Такава съм, може да вземеш минерална вода и с нея да си измиеш косата. Успех на интервюто.

# 352
  • Перник
...Пък и заради една коса, едва ли ще те върнат от интервюто, ако имаш какво друго да покажеш. )

Да, ама човек като се чувства некомфортно по някаква, макар и маловажна причина, това се отразява на представянето му.
Такава съм, аз съм в центъра на София и имаме вода (ъгъла на "Гурко" и "6-ти септември"), наоколо има и няколко фризьорски салона.

И за мен писмата са еднакви, но реших да се допитам до специалисти.  Peace

# 353
  • София
Такава съм, а в кой квартал е интервюто - може там да отидеш на фризьор? Ако не да се подстрижеш, то само да ти я измият и издухат със сешоар, както предложи Mirama.

Охххх, аз съм  на Руски паметник, а интервюто е в кв. Горубляне от 15ч. ooooh! Звънях на салоните около нас, но няма никъде вода.. в Магама били налели... там ще ходя след малко, поне за едно измиване ще имат  Praynig
The Happy One , мазна е, защото утре щях да се боядисвам  ooooh! ooooh!
иде ми да псувам #Cussing out
Хайде,ще се приготвям да излизам, стискайте палци  Hug

# 354
  • София
Такава съм, успех ти желая!
Да се похвалиш после с нова работа Simple Smile Hug
Аз пък гледам в момента обявите и чак ми е смешно... незнам защо все ми се набиват в очите неграмотните обяви. Пък толкова ли е трудно преди да публикуваш нещо да го провериш?!!?
вижте само как се пише "ШофьорJoy
http://www.jobs.bg/f1390538

# 355
Не са еднакви...после ще обясня,че отивам на среща.

# 356
вижте само как се пише "ШофьорJoy
http://www.jobs.bg/f1390538

ако цъкнеш на фирмата, ще видиш че може би фирмата е руска

# 357
  • Под кленовите дървета
Трик за мръсна коса - изчетквате я докато я духате със сешоар. Горещият въздух маха наслояванията Simple Smile
Успех Simple Smile

# 358
  • Велико Търново
Herzen, едва ли това, че фирмата е руска, би било извинение за "шофьюра"-а

rainbow, и аз като теб - много ми "бъркат в очите" такива обяви. След като имат достъп до сайт, в който да публикуват, значи имат достъп и до онлайн правописни речници. Не е трудно да се провери, да му се не види

# 359
На мен пък днес ми е динамично - от три места ми се обадиха за събеседване, на едно ме приканиха да пусна документи.
Дано! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт