И не се имам за робиня, героиня или други такива понятия. При нас (мен и бебето ми) нещата се случват бавно, но без рев и истерии. Пак получавам резултатите, които искам. Просто всичко става по-спокойно. Ако вярвах, че е за нейно добро - да я оставя да реве. Но не вярвам
да преувелича малко за да стане ясно какво казвам.. ) ние сме тези ,които трябва да правим това което е добро за тях, въпреки,че ни е трудно да слушаме плач.
не мога да му зидържам на ритъма.
, тя май е рекордьор в групата, най много зъби, за най кратко време!
Виждам Лусинда вече е почна да ни издирва
Само дето причината за липсата не е появата на мъжО, ами нали бяхме на гости ("на почивка" е много силно казано
) А и мъжо пак го няма този месец, тъй че споко Луси...
Единственото кофти нещо е, че се завърна болен...... и че намен времето не ми стигна, искам ОЩЕ
Максито в петък вечерта вдигна Т 38.9 (за първи път ми се случва Т) и бях леко в паника. А и там тази седмица беше Великден и от събота до вторник никъде нищо не работи. Това допълнително ме притесни. Оставаше единствено спешен, а там не правят и не дават нищо. За тях Т до 38.9 е ОК и изписват нурофен или панадол чак след това
Аз в окото слагам сребърна вода и от вчера следобед до днес е видимо много по-добре, но за в носа няма голяма помяна. Искаше ми се само със сребърната вода да се преборя, но май няма да стане. А там нямах нищо под ръка, за да почна по-рано да лекувам. Толкова за болежките.... Ще му мине 
ей, няма такъв кеф, да напълниш детските очи и душа
Ние бяхме две майки с три деца с година разлика и се побърквахме на моменти. То добре, че едното е на 2 мес и е най-кроткото и сладо бебе на света, та само то не създаваше грижи. Иначе и доброто и послушно Макси си показа телешките рога (заради дискомфорта си) та помрънка и порева порядъчно. А също и спането беше кошмар, та и за всички, които е спят спокойно нощем мислих.......... Абе с две думи доста имах време да помисля за вас 

)
да преувелича малко за да стане ясно какво казвам.. ) ние сме тези ,които трябва да правим това което е добро за тях, въпреки,че ни е трудно да слушаме плач.
не мога да му зидържам на ритъма.
Виж обаче бира от моята чаша много и се услажда - на мама бираджийката обожаваща рок. Чакам я само малко да дръпне и тръгваме с нея по концерти. Ох, отплеснах се - мама мечтае

. Едно е сигурно, ще има кукла върху тортата , но малка (около 12 см.). Идеята ми е роклята на куклата ( която ще е покрита с фондан) да е със същите мотиви като роклята на Елена за РД-то. Вече съм взела чинийки и салфетки в подходящи тонове 
)

ще видим как ще го уча как да се дързи с децата!!
Като се пробудеше - пак ми ги даваше, целувах ги и тя се унасяше. Колко ми е хубаво когато спим двете, ама сутрин не я усеща като тръгва за скача от леглото. Сега се учим уж как да слиза, но един път тръгва с краката, следващия път е забравила и пак с главата напред. 

Сама си израстна всичко това.
Изля ми колата и си натопи ръката хубаво в нея. Докато взема кърпичка да я избърша, пооблиза се и се лепна на саксията и накрая си размаза за капак и сополите, та циганчетата в махалата нищо не представляваха

. Има време - като стане по-уверена ще видим как е положението. Иначе продължаваме с рехабилитацията.
Като се пробудеше - пак ми ги даваше, целувах ги и тя се унасяше.

Максито пък няма зъби