Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Честит Великден! Да сте здрави и щастливи!
Пак болни дечица, оздравявайте бързо милички, майките също трябва да са здравички. Hug
Ние сме на Лактана 3, тя е по-гъста и само през 4-ка минава, ползваме Авент.  Той се пристрасти малко към нея, много му харесва.

# 646
  • Варна
Нели, давам NAN HA, че нали е алергичен към обикновеното АМ, само че понеже е много специален, пие NAN HA само от новата формула, дето е в едни по-високи кутии. Старото НАН ХА горчи и не се разтваря добре, а новото е сладко и се разтваря супер. Ако ви кажа какъв зор видях да намеря в Разград от новото ooooh!. Добре че един човек с бебешки магазин се смили над мен и специално заради мен поръча да му доставят от въпросното мляко, че иначе не знам какво щяхме да правим.

За бибероните - ползвам шише и биберон на Нук, защото нашия супер спешъл наследник отказа всякакви други, а на НУК е със същата форма като залъгалката му и го прие. На НУК съм виждала 2 биберона - до 6 и след 6 м., също като при залъгалките, но аз съм нова още в света на шишетата и бибероните, не знам, може да има и други Laughing.

# 647
честит празник дами !!!   bouquet

при нас днес е 35 градуса..истинско лято  Laughing    това ще е само за 2,3 дни де(понякога ветровете от сахара достигат и до израел  Laughing  ) и после пак ще си стане 26 , но вече заголихме баджак и сме с летни дрехи ! голям кеф !!

пак съм със снимков матрял :

иначе имам няколко въпроса:

в колко часа слагате детето да спи, в колко се събужда и налага ли се да сменяте памперс посред нощ?

за използването на гърне.. от кога мислите да започнете? аз се пробвах да слагам Давид днес за 1ви път но беше пълен провал.. веднага се изправя и бяга ( с акото)  ooooh!  просто ужасно..  Joy

и за водата...голям проблем ни е. не обича вода това дете и все на сила му давам... слагам по няколко капки изцеден портокалов сок и само така се прилъгва да пие , но пак не -много... някой ако знае някакви по-успешни трикове, моля да ги сподели !!!  Simple Smile

# 648
  • София
.
Христос воскресе!Нека светлината на Неговото воскресение озари живота ви!Много здраве и благополучие! newsm51

# 649
  • До морето :)
Влизам само да се похваля, че на този най-светъл празник нашето съкровище направи първите си самостоятелни стъпки  Heart Eyes

# 650
Христос Воскресе! Много щастие и здраве!

И ние в отбора на болните, дано Бобката го подмине поредния вирус върлуващ в нашия дом....

# 651
Честити ходещи крачета на Лечето!
За гърнето - пробвах веднъж, само с идеята сутрешното ходене по голяма нужда да не е в памперса, но уви, не се одобри. Някъде лятото ще пробвам пак.
За лягането вечер - общо взето в 20.30-21.00 ляга, случва се да е спал късно следобед и съответно да трябва да минат 3 часа, тогава мърдаме от режима. Един път около 12 яде и ако имам късмет заспива бързо / след 3 месеца нощна игра.../, сутрин си откарва до 8ч. Ако легне по-късно пак става в толкова. Понякога не му сменям памперса, за да не се разсънва, но се е случвало да е мокър на сутринта.
За водата - когато я отказваше, свикна да пие чай, сега ги редувам.
Днес имах повече помощ и ми се отрази добре, нещо цикъла много ме измъчи и успях да си почета книжка, кеф голям!

# 652
# 653
АУуууу,Нелка,страхотна новина!!!Честити ходещи крачета на принцеса Елена!!!  Heart Eyes

Ние сме мнооого далеч от тази работа,няма такъв кашкавал  Tired  Laughing

# 654
Нелка,честито ти ходещо Ленче!  Heart Eyes

# 655

Воистина Възкресе, мили момичета!  Hug
Пожелавам на всички малки и големи да бъдете много здрави, щастливи, усмихнати и обичани!!!!

Нелка, честити ви ходещи крачета!!! На този хубав празник Ели подари на мама и татко много хубав подарък!!!

Мария И, честити ви нови постижения!!! Явно по честичко трябва да го водиш на гости при бабите! Виж как добре му се отразява! Браво и за успешното и най-вече леко отбиване!

Рая, по отношение на въпросчетата:
1. Слагам го към 21.00ч
2. Буди се окончателно към 8.00-8.30ч
3. Не сменям памперс през нощта.
Всъщност забелязах, че сменям три пъти, най-много четири пъти през деня - сутрин след ставане, обикновенно върши голямата работа тогава, после към обяд, преди следобедния сън, после евентуално след следобедната закуска и вечер преди сън.

Сима, бързо оздравяване ви пожелавам!!! Hug Praynig Hug

Ние днес също имаме постижение - Еди се пусна да върви с една ръка! Ей така изведнъж, днес си пропусна сутрешната дрямка като се опна да ходи от 11.00 не спря до 13.00, когато яде, айде пак ходене до 14.00, когато легна да спи. Спа адски хубаво до 16.20ч (многоооо отдавна не беше спал така, въпреки че се пробуди на два пъти), айде пак ходене до 18.30ч. Едва издържа до 21.00 за да си легне, заспа като пън... нито съм люляла днес, нито нищо...
Добре че обаче имах много помагачи днес да го разхождат...  Peace Mr. Green

Честити месечинковци днес Юкио, Ана и Мартин!!!
baloni baloni baloni

# 656
  • Варна
Рая, на въпросите ти:
Слагам малкият между 8.30-9 да спи, понякога и малко по-късно. Обикновено се буди в 6, но заспива пак /давам или биба, или го вземам да го гушкам при мен/ за още 1-2 часа, а понякога си се буди направо в 7-8. Нощем не сменям памперс, но като бяхме на Хъгис на няколко пъти попадахме на някакви фалшиви партиди явно и ми се е случвало да го преобличам по 3-4 пъти на нощ, защото се будеше мокър Close. Иначе си изкарва с един памперс цяла нощ, обаче детето ми все още почти не пие вода /докато кърмех въобще не пиеше, сега започна от време на време да отпива по глътка-две със зор/.

Честити крачета на Елена на Лечето и браво на Еди за смелостта!

Ние още сме далеееч от ходене според мен, макар че като гледам как последните 2 седмици от пълен кашкавал изведнъж Валентин започна да се изправя и да прави крачки хванат, не се наемам да прогнозирам кога. Но ми се струва, че и в това ще сме от последните МАЙ-чета.

# 657
  • Сливен
Влизам само да се похваля, че на този най-светъл празник нашето съкровище направи първите си самостоятелни стъпки  Heart Eyes

Нелка честити ви ходещи крачета, да крачат смело  Hug

Прочетох последните няколко странички, но нямам нещо желание да пиша тези дни Sad... Бях се настроила празнично и вчера следобед Ели вдигна Т около 38... Обадихме се на педито, тя каза да и давам Осцилококцинум, Витамин С и Панадол (ако има Т)... Панадола нещо не и харесва и днес след преглед при дежурния лекар го сменихме с Нурофен... Доктора каза, че гърдите са чисти и гърлото е добре... Но тя пак вдига Т около 38 и има леко разстройство, гледах и венците и кучешките зъбки яко напират... Дано е те да са причината за Т и скоро да отмине  Praynig

Хубава празнична вечер!
П.П. Отивам да спинкам, че не се знае какво ме чака тази вечер... Дано е по добре Елито! Praynig

# 658
  • София
Христос Воскресе- Во истина Воскресе!!!
Господ ни даде надежда за вечен живот- нека светлината да озари душите ни и усмивката да изгрее на лицата ни, спокойствието да се настани в дома ни, а щастието да личи във всичко, около нас!
Днес е мой ред да почерпя за последната-11-та месечинка на Маги! Да ми е жива и здрава да изпразнуваме най-хубавия празник-годинка от рождението и:

Болничките бързо да се оправят,че не остана време за рожденните дни! Peace
На проходилите крачета-честито! Hug
Ние: На мляко НАН_НА сме и съм много доволна, още се кърмим сутрин, спим по 12 часа нощем ( от 21.00 до 09.00) и по 3 слетобяд- от 13.30 до 16.30! Детската кухня е чудесна и си я хапваме с кеф! Още не ходим сами, но за една ръка сме стабилни, нови зъби ни мъчат ( освен наличните 8!) и имаме цял арсенал от номера! bowuu Бърборим много и всичко, но любимите ни думи са:'' Папуууу, тати, цете( цвете) и дай-дай!"
За сега толкова от нас, ако имам време после ще се включа пак! Peace

# 659
  • на североизток
Христос Воскресе! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!

Честито на всички празнуващи днес дечица! Бъдете живи и здрави!

Честити ходещи крачета на прекрасната Ели! Страхотен подарък за Великден!

Браво и на Еди!

Браво и на Валентин! Наистина страхотна промяна за две седмици!
Maria_I, по-често посещавайте бабите Simple Smile

На болничките - бързо оздравяване! Hug Hug Hug

При нас нищо ново - ходихме по гости за празниците, Ния се държа повече от прилично Laughing И след малко тръгваме на още едно посещение Simple Smile

Приятен и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт