Търся аз един определене магазин за платове.Виждам, че имат филиал и до Интерпред. Решавам, че ще ходя до там (живея на 15 мин. от Интерпред). Като тръгвам от вкъщи се усешам, че не съм записала адреса на магазина, ама решавам, че магазините за платове не може да са чак толкова много, пък нали е срещу Интерпред, как няма да не го намеря
Отивам аз, обаче магазин не виждам..Стигнах до посолството, то не бяха банки, чейндж бюра, магазини, някакъв бар...Платове не продават. Реших, че ще вляза едни хранителни стоки да питам къде се намира магазинът за платове...Обаче съм забравила името му...Стана ми неудобно да вляза и да кажа"Търся един магазин, но не му зная адреса и името"
Затова се прибрах безславно в къщи...Вечерта разказах на ММ и той се смя с глас. Бях му много обидена, че ми се подиграва 

И мен ме беше срам ама сега ела ме виж
Страшни намаления мога да ти издействам

.
. Заради моята склонност да вземам всичко, си купихме комби и по-малка количка, която да заема малко място в багажника
То от този постоянен стрес и напрежение вече нямам желание за нищо, страх ме е да се срещам с хора, щот знам че ще трябва да си тръгна инцидентно, въобще тотално съм се сдухала и съм се затворила в себе си.... а аз не бях такъв човек!
Отдала съм се единствено и само на нея, и единствения въпрос който си задавам напоследък е къде сбърках по дяволите?!... Спирам щот ще ревна пак и не мога да се понасям!
благодаря ти за поредната прекрасна тема! 
Аз съм намерила 2 частни ясли в района от 400-500 лв,мисля скоро да ги навестим и да решим.Тъпото е че са до 18:30 а нито аз,нито ММ можем да се приберем до този час.
,цялата става червена-затова ходя с един пакет солети-давам и да дъвче и да мълчи
...ама вчера я извадих на люлките и после да походи малко,ми тя се обърна към мен,започна "мамаммамама" и протегна ръце да я взема....не иска да ходи по асфалта.

)
(като никога)

Благодаря ви 
Надявам се скоро да се включа пак.
Чудя се кой номер да й взема, дали да й са тамън или 1 номер по-големи
То нашия крак май доста бързичко расте.

Но ми се стори малко и й направих после и с биксвити (то тази фигура трябва да се поддържа
) Сега съм приготвила топла вода, че да видим като кукне в 12, дали ще пие или пак ще вадя цицата
). Но още не се пуска сама. Постоявала е 2-3 пъти без да се държи, но като усети какво става и тупва по дупе (но, милата, все не й стигат 2 ръце, толкова неща има за пипане
Ама понякога се е хванала за нещо високо и не може да стигне земята. Опитва 5-6-7 пъти, ядосва се и накрая или се размрънква, или пада по дупе. 
Препоръчани теми