Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
"айде соле"  hahaha hahaha hahaha - Сладур   love001

# 511
Честит Имен Ден на всички цветенца и по-големи китки! Да съхраните през цялата година пролетните слънчеви лъчи!!!  smile3525  love001 newsm51

И едно "боооооооц" от нас:

# 512
Честит празник на всички именници и от мен! Бъдете здрави най-вече, всичко останало се нарежда!
Иии имам повод за голяма хвалба - на 11 м. и 9 дни изби първото зъбче на Алинка. Най-сетне и моето дете е зъбато:) Обаче има само един зъб - ей така  tooth ама отдолу hahaha
Жужи, браво за количката.
Ей, Жени пак не се обади  Crossing Arms
Деа, Павел и Мариса - много са хубави и тримата Heart Eyes
Бубчето, Нанди и Хоуп - къде са?
Това е от мен,  че дребната пак ме вика.
Айде соле  Joy

# 513
Шени, как да се обадя.. курса ни трае 4 часа, пътя до там е около 30 мин. и добре, че е неделя..  Общо 5 часа ни няма. Така се случва днес и предната седмица, че вали сняг/дъжд, не е много за излизане и баба и дядо изнемогват да гледат на затворено Митко, който пък не спи когато е вкъщи.. Та някой път при хубаво време ще гледам да се обадя Simple Smile
Мариска много хубава Simple Smile

# 514
Честит имен ден на всички деца, мами и татковци, баби и дядовци, носещи имената на цветя, храсти и дървета (и специално на г-н В., Раличка на Зу, Ясенче на мама Яни, Яската на СпасИДиди и Хоуп)!

Даниелче нещо болен го раздава. През нощта ми вдигна температура, но на сутринта вече я беше свалил. Затова пък реки се леят от носа му и само го преследвам с Риномер-а и аспиратора. Ей, много бяга това дете. Иначе ме преследва като кученце из апартамента, но като ме види с уредите за мъчение - газ на обратно Simple Smile

Иначе днес си направихме чудесна семейна разходка - за 30 мин (докато отидем да си вземем върба от църквата) ни валя дъжд и град... 3 пъти Simple Smile Малкият, скрит под дъждобран, много доволен, а ние с баща му се прибрахме взели следобеден душ Simple Smile

# 515
http://www.album.bg/wallka/images/29366125/.На тази снимка са моят внук и майка му.Дано този път да съм сложила работещ линк.

# 516
  • на североизток
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!!!
bouquet

# 517
jenny_b  откакто стана на 6 месеца е на АМ и храна..знам ,че не е гладен през ноща,но просто не пропуска да се буди на 2 часа и да си иска бутилката..може да пие савсем малко ,но пак ще реве докато я получи. ако ще това да значи часове. не знам какво да правя. не мога да изтърпя нчколко дни рев с часове , докато се научи,че няма мляко нощем, а всички други методи не помогнаха...

ГериСян е неееее.. все си мислех,че сме най-зле! добре,че се подобрява ! а на какво се дължи подобрението? от самосебе си ли?

# 518
  • София
Честит имен ден на всички бебенца, майки, по-големи дечица, татковци, баби, лели и т.н. със страхотни имена на цветя!  bouquet
Честито на всички месечинковци, които съм пропуснала напоследък-  bouquet
Чета ви редовно, но не ми остава време да пиша!
 Шенка:Честито ви озъбване-дано от сега на татък да излизат бързо и безпроблемно!
Мариетка: Мариска е страхотна сладурка! За изпита-браво! Важно е да минават и да имаш повече време за близките си! Peace
Жени: Митето е много енергично и умно детенце- аз съм му страшен фен! Hug Домъчняло ми е за вас и се надявам във вторник да има пак среща и да видим на живо! Peace
Валка: Сега вече видяхме малкия-много е сладък-да ви е жив и здав!
Жужка: Количката е страхотна, а Елинка в нея- още повече! Аз отдавна съм фен на Хаук! Peace Със здраве да си я ползвате!
Рая: Браво на твоето пораснало момче- той от малък си се развива със скоростта на светлината! Hug Моят Вики беше така и израстна много, много умно дете, но колко е палав..не питай ooooh! За буденето нощем-повечето сме като теб! Няма нищо ненормално в това, само стискай зъби и постепенно ще мине! Peace
За "НЕ-то": На майките с по едно бебе ще кажа- сега сте заредени с оптимизъм и позитивизъм, но ще чакам да народите по още поне едно дете и тогава да говорим...и аз знам кое е правилно и кое не, но повярвайте ми- ако останете един ден у нас ще разберете, че без " НЕ" е невъзможно да се оцелее! bowuu Опитвам се да го избягвам поне с бебето, защото то още нищо не разбира и е безмислено да го травмирам! Времето на "НЕ-то" идва след 2 годишна възраст-тогава децата започват да разбират и да се пробват до къде могат да стигнат, да се ориентират кое е добро и кое зло, кое може и кое не може и т.н. Ако някоя от вас успее да го избегне това "НЕ" дори и с 3 деца- веднага и давам приза: НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА!!! Peace Hug
Аз съм от лошите майки-използвам "НЕ", крещя и дори потупвам понякога, когато нещата излезат от контрол ...за всичко си има време..и за възпитанието също- според мен  между 2 и 7 години се залагат основите на всичко, затова бъдете много внимателни тогава да не прекалите  и да не залитнете нито в едната нито в другата посока! Това е просто съвет- не искам да обидя никого или да ви наставлявам- само споделям личен опит bowuu
Накрая: Познайте кой спа нощес по 22.00 до 09.00 сутринта Laughing bowuu А познайте защо? Mr. Green
Защото мама я сложи в кошарката в стаята на батко Вики, на тихичко и сама- май намерих начин да се преборя с коликите и неспането! bowuu Peace Hug За коликите гастроентерологът предписа куп лекарства, които действат  bowuu, а за спането- явно принцеса Маги се нуждае от самостоятелност!  bowuu ( И майка и също Mr. Green)
До скоро момичета! Hug

# 519
Лелеее,с два имени дни в годината ли се оказахме Crazy
Благодаря за пожеланията за м-р В. Heart Eyes

Честито и на всички останали малки и големи именици!Да са живи и здрави!

П.П.Сори,но не съм подготвена с почерпка за днес Wink
П.П.П.Положението тези дни е критично...няма да навлизам в подробности,а и нямам време Whistling

Марте,кажи ми ДЕЙСТВАЩИТЕ лекарства за колики PraynigНе издържаааааааааам вече,хора Twisted Evil

# 520
И едно последно дзак преди сънчо  Grinning

Люси, мила, сега колики ли са?  Hug Hug Hug

Браво на Маги!!!! smile3501  love001 Дано продължава все така да си спинка!!! Hug
Виждаш ли, Рая, на всичко се хваща цаката... А за Еди, ми някак от само себе си се получават нещата, ето тази вечер с малко протест и търпение от моя страна за около 20 минути заспа в кошарата си, без да е люлян на ръце.
Имала съм кошмарни нощи, но в сравнение с тях, в момента е супер положението. А за някои мами и това е лошо, но аз съм си доволна и на това... пак си ставам, лягам, ставам, но поне не е както преди
Забелязах, че моето спокойствие или неспокойствие ужасно много му влияе! Peace

Хоупииии, Честит Имен Ден!!!! newsm51

Джуф, може да са зъби! И дано е така!!! Hug

Честито първо зъбче на Аленита!!! smile3501 tooth Дано останалите зъбчета да не разберете кога ще излезнат и нека бъдат здрави и бели!!

Аз се уча да употребявам по - малко "Не", но понякога не се получава. Но наистина има неща за които е задължително и твърдо!
Ето днес, вместо да му казвам "не пипай книгата" му позволих да я докосне, разгърнах я, обесних му, че това е на мама книгата и му показах неговата книга... " Опитвам се да се уча да обеснявам и показвам, да разглежда и пипа някои неща в мое присъствие, надявам се да се справя.. Rolling Eyes

А да похваля малкия Еди - от днес имаме ново умение - дърдори мнооооооооого на .... бебешки... много е смешен, обеснява си нещо си, говори на играчките им и най-вече на уолкъра. Това се оказа страхотна покупка, не се използва много за да ходи с него, по скоро го бута лазейки или седнал и си играе на игрите по него...

Хайде лека и спокойна нощ на малки и големи!!!! smile3524

Малеее много съм завеяна, публикувах поста си в една друга потребителска група  Tired Crazy

# 521
ето ни и на с с обеци и вече ходещи

# 522
Добро утро!

Днес Лазар става на 11 месеца и по този повод влизам да почерпя!
Честита месечинка и на Валентин,Димитър и Дейвид!

# 523
Добро утро, момичета,  Hug

Честита месечинка на Лазар, Валентин, Димитър и Дейвид!

Честита месечинка и на новото попълнение сред тези кавалери - Бела !!!

Честити обички и ходещи крачета на Маги и мама Хохихо! Heart Eyes Hug

# 524
  • Сливен
Добро утро, момичета,  Hug

Честита месечинка на Лазар, Валентин, Димитър и Дейвид!

Честита месечинка и на новото попълнение сред тези кавалери - Бела !!!

Честити обички и ходещи крачета на Маги и мама Хохихо! Heart Eyes Hug

Геринце   Blush пак откраднах нещичко от теб  Hug

Днес е ужасно времето... Излязохме само за кухнята и Елито заспа, сега спинка в количката, а аз се чудя какво да и дам за обед тъй като в петък оставих бурканите и после погледнах менюто за днес - зрял боб, млечна супа и шоколадов крем... И определено нямам намерение да и давам тази храна...
Ето какво има за тази седмица при нас:

Общи условия

Активация на акаунт