Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 84 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
kremena78 не се притеснявай, ще падне  Peace не бързай да боядисваш пак, а прави маслени маски със затопляне, най-добре в парна баня  Hug

# 257
Минавам да се запиша вече официално съм блондинка, цвета ми стана много хубав, води се светло пепеляво русо. Имам малка разлика в дължините, ще постна снимка на косата си тези дни и аз да се похваля. Записвам се да ви следя, как се грижите за русите гриви. 

# 258

Ще падне спокойно....и аз съм минавала през такива метаморфози  Laughing

Дано не се сърдиш,но на мен ми харесваш повече по втория начин  Blush

# 259
Кремена, аз също харесах повече втората снимка.   Peace
-Alien- ти е дала правилни насоки - маслени маски със затопляне, парни бани и боята ще падне бързо.   Peace

nasnas, честито!    Party
Тук   newsm78  май рядко пишем за грижите. Потърси темите за грижа за косата и тази, за професионални продукти.   Peace

# 260
Дано не се сърдиш,но на мен ми харесваш повече по втория начин  Blush
Щом любителката на много светло русото смята, че kremena78 изглежда по-добре с тъмна коса, то значи това наистина е така   Laughing

А сега сериозно.....kremena78, за съжаление и аз се присъединявам към мнението на дамите, които са писали преди мен. Ти не се харесваш, но ние те харесваме!  yes

# 261
А аз не виждам точно снимката с тъмна коса  Laughing

# 262
Благодаря ви много ,но за съжеление на живо не е толкова добре както на снимката,а мъжа ми изобщо не ме хареса.Не искам да я правя пак толкова светла ,но и не искам този цвят който на живо наподобява доста цвета на л.....о.Имам някои снимки които правих с една програмка,ще ги пусна да ги видите и да ме насочите каква боя да ползвам.

# 263
kremena78, нормално е да не се възприемаш - разликата не е малка и на човек понякога му трябва време за да свикне. Цветът със сигурност ще падне и следващия път ще се боядисаш с по-светло.

# 264
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.378918038795357.85781.1 … 937495&type=3 виште тези ,искам нещо такова или такова  http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=85782&id=100000314 … s=2&failure=0 извинявам се ако не се отварят .

# 265
Здравейте мили дами едва 17 годишна съм от година мацондря косата си със стремежа "Русо" .Започнах с карамелени нюанси на мисля една българска фирма бои "Бюти",3-4 месеца я минавах със тази боя и със всяко ежемесечно боядисване тя изсветляваше.След това преминах на същия карамелен тон но на Лонда Нейчаръл,понеже четох,за българските бой ,доста негативни отзиви,и нещо се дръпнах от тях,боядисвах я месец,два със тази боя,резултатат не мърдаше от карамел,в последно време съм решила твърдо пепеляво русо да я правя,пък дай боже да остане нещо от нея(косата ми),за сега има вид но доста цъфти,като се има и в предвид че я изправям 2-3 пъти седмично,редовно я подстригвам.До момента цвета ми не мърда от 6-7 тон (по таблицата в началото на темата). Не смятам да използвам блондор,тъй като съм чувала че се уврежда косата последния път я правих със Диамантено Русия нюанс на новата колекция на Гарниер,a именно Garnier Color Sensation , във нюанс 110 ,та въпроса ми е ако продължавам със тази боя,най-светлите нюанси (диамантените) ,дали ще постигна напредък във изрусяването,или да се насоча към друга марка.Някой ползвал ли е тази боя,и с какви отзиви сте ?  

# 266

GlamourLady,мила не знам колко руса искаш да си но ако искаш съвет,забави малко темпото с изрусяването щом косата ти цъфти,това е признак на изсушаване ,поне според мен .Наблегни малко на подхранването и след това на боята ,за да не дойде време ножицата да влезе в употреба.Това го знам от личен опит,след като веднъж се подстригах като момченце.

# 267

GlamourLady,мила не знам колко руса искаш да си но ако искаш съвет,забави малко темпото с изрусяването щом косата ти цъфти,това е признак на изсушаване ,поне според мен .Наблегни малко на подхранването и след това на боята ,за да не дойде време ножицата да влезе в употреба.Това го знам от личен опит,след като веднъж се подстригах като момченце.

Ох лоша работа,не съм правила маски,дори незнам какви да използвам,обичайното само след баня слагам или кристали или силикон,но може би не е достатъчно...единствено по-специално използвам шампоан за третирана коса

# 268
  • в 1001-та нощ

ако имаш възможност да ходиш на парна баня в СПА център - вземи маслена маска, измий косата, нанеси маската и влизай на почивки; влизаш, стоиш 5-10 мин, колкото издържиш, излизаш, охлаждаш се (без да миеш косата) - поне 5-6 пъти, колкото изкараш

със сигурност ще падне много - почти вичко  Peace

вариантът американски шампоан е по-агресивен и с оглед състоянието на косата ти не го предлагам  Embarassed

и на мен косата ти ми харесва повече с някакъв цвят  Blush

# 269
  • в 1001-та нощ

Ох лоша работа,не съм правила маски,дори незнам какви да използвам,обичайното само след баня слагам или кристали или силикон,но може би не е достатъчно...

ами не е достатъчно - аз не следя дискусията, но само след написаното - мога да добавя - да се поинтересуваш от по-същетвени грижи с отмиване, маски, концентрати, балсами - и протеинови и хидратиращи  Peace според нуждите и състоянието на косата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт