Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Купувам го от дистрибутор в София на цена на едро, но си ми го на място, по-изгодно е от сайт, магазин и т.н.  Peace

# 496
  • София
може ли координати на лични? Hug
това ли е продуктът?

# 497
  • в 1001-та нощ
това е маската - мисля беше 20 или 25 лв от дистрибутора, но аз вземам и 6 ампули затопляш серум, 2 с.л. маска смесвам с 1 ампула и нанасям, след това минавам с термичния активатор (той не сваля боята), ти можеш леко да затоплиш с кърпа, но и да не го направиш действа  Peace

# 498
Здравейте дами !Много ми хареса цвета на косата на Аня Пенчева, когато беше наскоро в шоуто на Слави,но незнам как да го постигна в домашни условия.Моля за съвет!Благодаря предварително!

# 499
Щом косата ти е къса ½ боя + ½ окислител  Peace Мажеш корен и можеш съвсем накрая с малко балсам в сместа да разнесеш надолу, но пък този окислител  newsm78
Какво не е наред с окислителя Sad
Ами не нищо му няма  Peace Казвах че надолу косата е вече изрусена,има и вадени киури и не е добре да я тормозиш с 9% .Също така не бързай с 12% ,9% го водят за трудни коси,хем можеш да го държиш на главата по дълго(за по-добро изсветляване) хем пък има и някаква изсветлителна сила. Lady Brinne е права 8ца е доста по-тъмна,трябва ти поне 10ка.Аз съм 3 номер и се бях правила преди с 8ца на алфапарф и резултата беше доста тъмен Peace
Впрочем днес попаднах на 1 сайт за италианска козметика и видях продукти с арган. Интересува ме за терапия ли са?Някой ползвал ги нека сподели повече..Виждала съм подобни продукти с арган на фарком.Изведнъж аргана стана доста популярен и модерен  Simple Smile
http://www.beautyexpert.bg/grizha-za-kosata/stilizanti/arganovo- … a-unikalen-blasak

# 500
  • sofia
Алена, маската може ли самостоятелно да се ползва?

# 501
  • в 1001-та нощ
да  Peace

# 502
Благодаря дами още не ми е дошла боята казаха уж, че в събота ще е при мен ,но ще чакам сега утре Wink
МЪНИЧЕ аз в предната тема похвалих много аргановото масло на Наши, не спрея обаче за маслото говоря- просто е страхотно-косата става много мека лъскава и благоуханна и смятам и аз да се сдобия с него!Фризьорския салон в който ходя го използват като ми изсушат косата и слагат от него!Мнооого добър продукт определено Peace

# 503
Ахаам,значи ще се пробва  Peace А не ти ли омазнява все пак е масло  newsm78

# 504
Ахаам,значи ще се пробва  Peace А не ти ли омазнява все пак е масло  newsm78
Не изобщо не омазнява на мен ми го слагаха на подсушена коса-взимаше фризьорката в дланите разтъркваше ги и хоп на косата!И аз се учудих като ми каза че е арганово масло понеже я попитах какво ми слага постянно всеки път WinkАз преди да разбера за Наши се сдобих с аргановото на Холивуд Бюти -нямам думи да опиша колко е ужасно това масло  от тяхното косата става на ужасни клечки мазни колко пъти му дадох шанс и много малко слагах не става и не става!Не се лъжете по това на холивуд бюти на Наши е на светлинни години HugАз го пуснах в размените ,но ме съмнява изобщо някой да го е харесал ,ако има такива да пишат как го ползват -аз ли нещо не се  newsm78справям

# 505
Ок разбрах   Hug Ах това арганово масло  Laughing  Добре а тези продукти чисто масло ли са или като серум за мокра коса + арган ? Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 17:06 от ««°«{МъНиЧе}»°»»

# 506
  • София
Аз преди да разбера за Наши се сдобих с аргановото на Холивуд Бюти -нямам думи да опиша колко е ужасно това масло  от тяхното косата става на ужасни клечки мазни колко пъти му дадох шанс и много малко слагах не става и не става!Не се лъжете по това на холивуд бюти на Наши е на светлинни години HugАз го пуснах в размените ,но ме съмнява изобщо някой да го е харесал ,ако има такива да пишат как го ползват -аз ли нещо не се  newsm78справям
Ако е много тежко можеш да го ползваш за маслени маски преди измиване. Но на Наши наистина е много добро! Само съм го тествала на едно изложение, но попива изцяло в кожата, предполагам и на косата е така. Мисля, че е чисто масло тяхното. Аз ползвам (писала съм и преди) терапията с арганово олио на Фрамези, много съм доволна, но не би трябвало да е 100%, щом се води терапия (и е само за коса).

# 507
Ахааа то щом е чисто масло не си струва. За тези пари ще си взема поне 5 на икаров..  ooooh! На наши наистина може да е много по-добро,но не си струва въпреки това... Момичета а ползвали ли сте на икаров аргана? Мисълта ми е щом не омазнява значи не е като обикновените масла.. Simple Smile

# 508
Мацки тази коса каква се води?  Thinking
http://smile-bg.com/images/pics22/barbi/dakota2.jpg

Тя еестествено руса,което веднага прави постигането трудно,но може би нещо между 7 и 8 пепеливо?
Ако плясна смес между 7.0 и 8.1 върху моята...дали ще се получи?

# 509
Получава ми се такъв цвят с пепелява 8-ца на блондирана основа

Общи условия

Активация на акаунт