Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Поръчах Колестон перфект номер 8/0 утре ще пристигне с оксидант 9% Simple SmileВъпроса ми сега е как да се боядисам оксиданта е 60 мл целия ли се разтваря с боята?Вие как го правите първо корените ли трябва да намажа и да поседя имам израстнало мъничко естествен цвят около 3 ,а косата след нея е към 8 ца или да намажа и да седя колкото си пише HugЩе кача снимки каквото и да се получи  bouquet
Сами ли се боядисвате и успявате ли ConfusedЧе аз май няма да се справя-има ли някаква техника специална за да е по лесно когато се боядисваш сам ,че нямам търпение да се боядисам утре а докато се уредя при фризьор  Rolling Eyes

# 481
  • в 1001-та нощ
а тази осмица до сега как е постигана?  Rolling Eyes

да минеш от тройка на осмица, с боя 8 и оксидант 9% ми се вижда нереалистично - това са 5 тона сваляне  Rolling Eyes

предполагам, че косъмът няма да се обезцвети до осмица, но ще се поикрие с боята и когато тя започне да пада, отдолу оголеният косъм ще е по-тъмен  Blush

но дано стане както трябва  Hug

боята какво количество е  newsm78

отн това колко да стоиш - аз гледам в огледало - кога цветът е станал и отмивам  Peace - зависи както от боята, оксиданта, съотношение им, основата, така и то външни фактори, например температурата в помещението  Peace

# 482
Нещо не мога да напиша под текста на А.L.E.N.A -не си виждам написаното и постоянно бяга текста на някъде
Да отговоря -наистина ми е много тъмна косата, но не изсветлена с боя-  направиха  ме първоначално на много много ситни кичури руси най вероятно с блондор понеже тогава не съм обърнала внимание-не е било много удачно май Crossing Arms-то се га си смених и салона вече Naughty
 И после след време отидох на фризьор бях боядисана с колестон салона в който ходя само с тази боя работят станах цвят 7 по мое мнение,след някое и друго време пак отидох за освежаване този път исках по светла коса с кичури и ме направиха така като исках, бях руса с по светли кичури и сега пак съм така, но цвета се поотми и даже имам оранжевещо вече и много мъничко корен
И аз не знам този корен какъв цвят ще стане защото както казваш ти няма как да изсветлее но останалта част ще стане понеже вече е светла!Не исках да взимам по висок процент понеже доколкото четох е по агресивен и изсушава косата-аз даже и за 6% се бях засилила но във форума ме отказаха!Това е начинаеща съм още има какво да чета

# 483
Да добавя, че поръчах една тубичка боя -дали ще стигне?Косата ми не е дълга маалко под ушите Shocked

# 484
Щом косата ти е къса ½ боя + ½ окислител  Peace Мажеш корен и можеш съвсем накрая с малко балсам в сместа да разнесеш надолу, но пък този окислител  newsm78

# 485
Щом косата ти е къса ½ боя + ½ окислител  Peace Мажеш корен и можеш съвсем накрая с малко балсам в сместа да разнесеш надолу, но пък този окислител  newsm78
Какво не е наред с окислителя Sad

# 486
  • В полите на Пирин планина

Слаб е за изсветляването, което целиш. Освен това с 8.0 едва ли ще изсветлиш корена достатъчно - едва ли ще постигнеш нещо повече от оранжево  newsm78 Моята коса е естествена 7-ца и с 9-ка ставам около 8-ца след боядисване и то с топъл нюанс.

# 487

Слаб е за изсветляването, което целиш. Освен това с 8.0 едва ли ще изсветлиш корена достатъчно - едва ли ще постигнеш нещо повече от оранжево  newsm78 Моята коса е естествена 7-ца и с 9-ка ставам около 8-ца след боядисване и то с топъл нюанс.
ThinkingМай трябва да е 12 окилителя ,като чуя оранжево изтръпвам-значи ще се търси окислител 12%

# 488
Щом имаш много малко корени,пробвай с 9%,дори и да не се получи както трябва няма да е болка за умиране! newsm78 А ако не се харесаш следващия път сложи 12%.На мен 12% ми се струва доста,дори и за мен(аз съм много светло руса и ползвам 9%).Алена,новия аватар е супер,толкова пролетен!!!!

# 489
  • София
Не знам дали при всички е така, но този протеин ми смъкна от раз всичко що имах като боя по дължините от последните 6 месеца сигурно. ooooh! Whistling Whistling Отиде ми и потъмняването и медно-розовия оттенък. Laughing Laughing Интересното е, че и като ефект не усещам кой знае какво, единствено къдриците ми са добре подредени и вече трети ден не съм ги сресвала. Simple Smile Може би има нужда от повечко терапии за косата ми.

# 490
Не знам дали при всички е така, но този протеин ми смъкна от раз всичко що имах като боя по дължините от последните 6 месеца сигурно. ooooh! Whistling Whistling Отиде ми и потъмняването и медно-розовия оттенък. Laughing Laughing Интересното е, че и като ефект не усещам кой знае какво, единствено къдриците ми са добре подредени и вече трети ден не съм ги сресвала. Simple Smile Може би има нужда от повечко терапии за косата ми.

А с какво постигна този медно-розов оттенък?

# 491
  • в 1001-та нощ
Jassye   bouquet благодаря  Blush и на мен ми бе едно пролетно в душата и направих този избор  :blush

Аня♥♥, кой протеин имаш предвид  Rolling Eyes Blush

crystalnoir  Blush всеки някога започва и се учи цял живот  Blush пробвай с каквото имаш, ако са малки корените - другия път ще ги застъпиш с боята

а след това, ако не е достатъчно - на корени пробвай и с 12% (1:1), аз дори го ползвам в съотношение 1:1,5  (боя/оксидант)

междувременно можеш и да матираш  Peace за да гониш оранжевото  Peace

# 492
  • София
Аня♥♥, кой протеин имаш предвид  Rolling Eyes Blush
дву-стъпковия, дето ви питах в другата тема колко време се стои с него. Peace

Io_io, сложно за обяснение, защото са няколко опита, матирания и т.н.; накратко - потъмних се с Wellaton 8.03 (зимата, януари ли беше  newsm78), а сега наскоро с Color Time 92 + няколко пъти с маската ми, смесена с виолетово русия балсам на Престиж. А, и веднъж имам само по дължините медното палете - 9Н.

# 493
  • в 1001-та нощ
боята се сваля от нагряването на мокра коса  Peace

по-добре ползвай други протеинови терапии  Peace например бамбука на алфапарф е много добър и цената е лека  Blush

# 494
  • София
мерси много!  bouquet а има ли го онлайн?
а този ще си го доизразходя, като оправя състоянието на косъма, пак ще го мисля за цвета.

Общи условия

Активация на акаунт