Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Aня,миличка много назад в 14-та тема беше писала,че си използвала боя на Престиж 205-натурално рус.Моля те кажи ми на изрусена коса получава ли се по-естествен цвят или пак ще е сиво.Аз от Garnier съм много разочарована все са сиви и отчаяно търся боя която няма са ми сивее

# 676
Пробвах боята и не сивее  newsm44 ,получава се много хубав естествен цвят,но стаях с нея само 15 за да не стане много тъмно(на пробен кичур,разбира се).Може ли да ми кажете как да си направя кичури с боята,че и това не ми е много ясно.Искам да ги направя само в по-долната част на косата.Моля ви,ако някои има опит или знае как става да ми каже.Моля,моля,моля с цялото си сърце ви моля да ми обърнете внимание newsm17

# 677
  • София
Деси, днес ти писах лично съобщение. Wink

# 678
Мерси Аня , чак сега го видях.Значи косата ми е светло руса.Преди ми беше бяло руса,а сега вече не е,но пак си е от най-светлите.Изрусявала съм се с блондор на Денис  и след това с балсам на Престиж-перлен и ставаше бяло русо.Впоследствие спрях с този блондор и слагам само боя,но на около 3 месеца слагам Garnier EO и перлен балсам(колкото и странно да звучи цвета ми става хубав,не е оранжев),а по дължините не слагам нищо вече и те не са толкова бели.Сега искам да направя малко по-естествени кичури.С тази боя мисля,че цвета е добър,но ще видя утре на дневна светлина.Снимки не знам как да пратя  Blush

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 00:31 от deskata_90

# 679
http://desislava1.snimka.bg/other/desi.674688 това е косата ми в момента.

Сега ме хвана страх да не си изгоря косата с боята на Престиж,че толкова грижи и средства влагам в нея не ми се иска да я съсипвам   ooooh! .
Между другото искам много да похваля маската за коса на Orzen beer,направо е уникална

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 01:16 от deskata_90

# 680
  • София

Резултатът от Мастър (професионалната на Роза Импекс), номерът е 10/42 - медно-виолетово, карамел се води. Много ми харесва. Heart Eyes Доста светличко ми идва, та следващият път ще смеся 10/42 с 8/42, че май нямаше такава девятка. Имат много хубави комбинации с виолетово, но докато ми я заредят. Whistling

А за корените ползвах 12/26 - води се розово специално русо, за корени става твърде топъл цвят, но интересно, че изсветлява много самата боя - за 30мин с 9-ка оксидант стигнах цвят 9, на малки корени.

# 681
  • София
момичета влюбих се в този цвят

дайте идея как би станало върху изрусена коса
гледам каталога на бес и много се чудя  http://media.snimka.bg/2498/011251955-big.jpg и предполагам ,че ще ми трябва оксидант 6 не с 9

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 15:14 от lepidopteria

# 682

Между другото искам много да похваля маската за коса на Orzen beer,направо е уникална

Точно влязох в темата да хваля въпросната маска  Mr. Green

Вчера си взех,но от новата серия в тъмно кафявите опаковки.УНИКАЛНА!!!
Все едно не е моята коса  Crazy Тежка,гладка,подредена,лъскава и на сутринта си е все същата,няма подвито,няма нищо/вечерта я минавам с пресата/.

# 683
  • Lost in a fairytale ...

Точно влязох в темата да хваля въпросната маска  Mr. Green

Вчера си взех,но от новата серия в тъмно кафявите опаковки.УНИКАЛНА!!!
Все едно не е моята коса  Crazy Тежка,гладка,подредена,лъскава и на сутринта си е все същата,няма подвито,няма нищо/вечерта я минавам с пресата/.

За боядисана коса ли си взимате? От доста време и се чудя  newsm78

# 684
Здравейте русокоски   bouquet

Аня, цвета ти е станал разкошен.. Влюбих се в него  Heart Eyes

Виждам, че май повечето ни е обхванала манията на по естествените руси тонове. Аз отдавна се канех да се потъмня малко, но след 20 мин. отивам на фризьор и ще се направя със 7-цата на Christian of Roma. Малко се притеснявам, че ще ми дойде тъмничко, но то на светлата ми основа няма да се задържи много дълго  Mr. Green Мислех да пробвам с 8-ца, но фризьорката ме разубеди, че няма да стане такова, каквото искам. След около 2 часа ще видя какво ще излезе и дано се харесам  Praynig

И аз се присъединявам към питането на LilMissSunshine  Wink

# 685
И аз ползвам от тъмно кафявата и косата ми е гладка с дни а и си запазва миризмата все едно току що съм я ползвала  Crazy  .Моята е за суха и изтощена коса,но съм чувала,че тази за боядисана коса също е много хубава

# 686
Боядисах се  Crazy
тук не изглежда много зле, но си е доста тъмна
Стана много по-тъмно, отколкото очаквах  Whistling Освен това не е равномерно боядисана. ooooh! Сега отивам да я мия и утре пак, че да падне малко боята  Mr. Green Очаквах да се получи нещо като естествения ми цвят, но няма нищо общо, все едно има 2 тона разлика от това, което ми е сега и естествената ми коса  ooooh!

# 687
Sivi, какво си направила....това няма нищо общо с естествения ти цвят Shocked Rolling Eyes
Дано падне боята!  Rolling Eyes
Но ти недей да разчиташ, че ще падне лесно, а се мажи с нещо.....яйца, зехтин, масла със затопляне, а и ако спреш продуктите съдържащи силикони също ще падне по-лесно.

# 688
B & C, благодаря за идеите.. Ако можеш да ми кажеш каква е процедурата с яйцата, че само това имам под ръка в момента.
За пореден път се убеждавам, че не мога да разчитам на фризьорите в моя град, защото тя видя естествения ми цвят и ми обясняваше как щяло да стане и дрън-дрън в тоя стил. Като цяло не е лош цвета, но не е това което исках  Tired Ако се бях боядисала сама съм сигурна, че по-добре щях да си уцеля цветя, ама минало-свършено вече.. сега ми оставя да я мия почти всеки ден и да спра всички продукти със силикон и след седмица да сложа нещо малко светло, че да си догодя цветя  Simple Smile

ПП:  Смесете един жълтък с ¼ кофичка кисело мляко и настъргана лимонена кора (от ¼ лимон). Разбъркайте добре получената смес и я нанесете по цялата дължина на косата. Оставете маската да престои около час и след това я отмийте. Комбинацията от кисело мляко и яйце е страхотна за всеки тип коса, но най-вече са суха.
Ето това си сложих сега на косата, а пък в крайна сметка каквото стане  Wink Ще оправям последствията при следващото боядисване  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 20:52 от Sivi

# 689
Рецептата е много лесна  Simple Smile
Взимаш жълтъци и ги смесваш със зехтин и си намазваш косата с тази смес. След това слагаш найлон или шапка за баня и отгоре някаква кърпа. Аз не си правя подобни маски защото когато си правих забелязах, че много бързо ми падаше боята.
За да падне боята по-бързо трябва да се използват колкото се може по-малко силикони и повече масла със затопляне.

Общи условия

Активация на акаунт