Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря   bouquet
Утре ще си набавя зехтин и масла и действам.  Hug

# 691
Момичета, ако плесна една 8-ца утре на косата дали ще се изсветли малко?  newsm78

# 692
Момичета, ако плесна една 8-ца утре на косата дали ще се изсветли малко?  newsm78
Недей....8 е само един тон по-светла от това, което си си сложила и няма да изсветли много.
Най-добре си дай почивка и си прави маски за да падне колкото се може повече от боята, а и на косата ще ти се отрази добре. Слагай колкото се може повече маслени маски със затопляне.
На мен ми пада боята и от шампоана на Kerastase - Bain de force.
Друго от което ми пада боята е Ultimate Shine на Lush
Като мине време и се види колко ще падне, тогава ще му мислим.
Не си съсипвай косата! Много ти е дълга и трябва да бъдеш много внимателна!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 13:44 от B & C

# 693
Sivi,и аз съм на мнението на B & C. Peace Имаш хубава дълга коса не я съсипвай. Wink
Изчакай да падне малко боята и после я мажи с нова.Така си мисля,че ще стане и по-добре.

# 694
Благодаря, момичета  Hug
Ще изчакам поне 2-3 седмици да видя колко ще падне от боята, пък после ще умувам как да процедирам  Tired

# 695
Мамии,видях че сте писали за маската orzen beer.Бихте ли ми казали откъде си я купихте/поръчахте ?  newsm78

# 696
Мамии,видях че сте писали за маската orzen beer.Бихте ли ми казали откъде си я купихте/поръчахте ?  newsm78
Навсякъде се продава.  Simple Smile
Има я по кварталните магазини, в Kufland съм я виждала и на много други места.

# 697
От Била си я взех за 6 и нещо онзи ден  Peace

# 698
Благодаря ви   bouquet

# 699
  • Варна
Здравейте знаете ли  откъде мога да си поръчам тази боя за коса?

http://www.organiccolorsystems.com/

# 700
  • Пловдив
Здравейте! Имам нужда от съвет, затова реших да се обърна към вас. В момента косата ми е кестенява, но много ми се иска да я направя по-светла, към руса. Прочетох за този римувър, който сваля боята от косата и може да се ползва повече от веднъж на ден, а след запитване към производителя ми отговориха, че косата става малко по-светла от естествената. Въпросът ми е ще успея ли да постигна някакъв задоволителен резултат без намесата на супра? И каква боя да сложа след измиването с римувъра, тъй като не знам по-светло от това, което искам ли да бъде или по-тъмно, за да ме хване. Помагайте, моля!

Искам нещо подобно, но може би по-тъмно.

# 701
slavin4eto
, ако става въпрос за този decolor  на престиж, майка ми е доволна, косата й беше едно като сивкаво от кафява боя, сложихме веднъж и доста падна сега пак си е руса.
Аз слагах на черната коса, но там резултат няма, затова използвах супра.

# 702
  • Пловдив
Ами аз за този на Rosa Impex - Decolor time се чудя. Прочетох доста положителни неща за него, а и от доста време му се чудя, но май ще рискувам в близките дни, пък да видим какъв ще е резултата.

# 703
  • Варна
Slavin4eto, мацката на снимката според мен има два цвята кичури освен основния тон.

# 704
  • Пловдив
Slavin4eto, мацката на снимката според мен има два цвята кичури освен основния тон.
Да за кичурите и аз предполагам, но аз не гоня точно такъв резултат, просто сложих снимката за някакъв ореантир, ясно ми е, че такъв няма как да стане особено след една процедура  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт