Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 753
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
На Лореал матиращият шампоан нямаше никакъв ефект в/у моята коса. Tired Не ми хареса.
Както казах най-много си харесвам матиращите балсамчета на Престиж.

За боята на Индола...нямам си идея колко тона изсветлява. Rolling Eyes

# 106
Иля, аз не съм се боядисвала с всички суперизсветляващи бои, че да мога да ги сравня  Blush
Аз съм се боядисвала с Koleston и според мен Koleston се справя много по-добре в сравнение с Majiblond, но Koleston също не е вълшебна боя.
Ти самата си написала, че до сега най-доволна си била от Селектив. Мисля че и elfi4ka се беше боядисвала веднъж с нея и цветът и беше станал много красив и беше доволна, но по необясними за мен причини тя не желае да се боядисва отново с тази боя и иска да пробва Garnier  newsm78 Rolling Eyes Laughing При теб нещата стоят по същия начин.
Ако бях на твое място бих се върнала на Селектив  и бих използвала матиращи балсами или шампоани.

# 107
  • София
B & C, аз спрях да се боядисвам със Селектив, защото фризьорката ми не я ползва вече, а аз сама не смея да се боядисвам.

# 108
B & C, аз спрях да се боядисвам със Селектив, защото фризьорката ми не я ползва вече, а аз сама не смея да се боядисвам.
Купи си боята и отиди да те боядисат.  Simple Smile
Всъщност защо фризьорката  ти е спряла да я ползва?

# 109
Аз ще се повторя, но понеже съм ползвала Мажиблонд, не бих казала, че не изсветлява добре. Друг е въпроса, че и жълтееше, но аз съм и с упорит пигмент, а и ползвах 9% оксидант, а и не тонирах с нищо по това време. За 9% обаче, изсветляването беше много добро.   Peace

Отделно - виждала съм страхотни резултати с различни нюанси на Мажиблонд.
Тук, във форума, също имаше една дама, на която, за съжаление, не помня името.

# 110
Иля,а няма ли опция при фризьорката ти да боядисва с боя на клиента? Rolling Eyes
Така ще можеш да си купуваш боята и да отиваш тя да те боядисва. Peace

# 111
  • Чукарландия
Момичета, кажете ми с какво да се обезцветя: фризьорката ми ползва супра, как да и кажа за римувър? И какъв цвят да сложа след обезцветяването, като искам лека полека да я изруся? Тези бои, които коментирате, от къде ги вземате? Фризьорката ми работи с Вела. Дайте ми съвет. Да си купя ли аз римувър и да го занеса на фризьорката?!? А ефекта на римувъра дали е същия като на супрата?

# 112
  • София
B & C, фризьорката ми излезе в майчинство, след това си направи собствен салон, но вече с Лореал и Матрикс и спря да работи със Селектив.

Салонът, който сега посещам не работи с бои на клиента, само с Лореал.
Но ако си открия 'боята', ще си потърся нова фризьорка.

Ще следя темата, благодаря момичета.  Hug

# 113
  • в 1001-та нощ
Преди ползвах матиращ шампоан на Лореал, но не видях никакъв ефект. Сега ми препоръчаха на Джойко, може да го тествам.

Sassie, не съм пробвала боята на Индола, а знаеш ли, с колко тона изсветлява ?

B & C, сподели идеи за други марки бои ?
И аз имам проблем с хубави много светло руси дължини и жълтеещи корени. В търсене съм на 'моята' боя.

"редакция"  Blush

на какъв номер основа ще ползва боя десятка?

аз съм с основа 4-5 и със суперизсветляващата на Кюн и 12% постигам цвета на аватара  Blush

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 22:25 от a.l.e.n.a

# 114
  • София

аз имам тониращия балсам на джойко - доста слаб е в сравнение с други, с него не може да се прекали

може да видя и шампоана, но ако ти го вземеш преди мен - ще те помоля да снимаш капка - за да видя цвета  Peace

на какъв номер основа ще ползва боя десятка?

аз съм с основа 4-5 и със суперизсветляващата на Кюн и 12% постигам цвета на аватара  Blush

a.l.e.n.a, аз съм предубедена към Джойко, всички продукти, които съм тествала са ми слаби.

Не знам, кой номер ми е основата, но не ми е тъмна. С Кюн ми се получаваше почти цветът, който исках, но боята е много силна. Имах усещането, че косата ми много се изтощаваше от нея и я спрях.

# 115
  • в 1001-та нощ
да  Peace много е индивидуално с боята  Peace ще намериш своята  Hug

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 22:25 от a.l.e.n.a

# 116
Иля,успех!  Hug

Аз пак съм в търсене,но на боя за тъмно рус пепелен цвят. Laughing

# 117
аз имам тониращия балсам на джойко - доста слаб е в сравнение с други, с него не може да се прекали

Слаб ли е? Жалко. Точно гледах ревю тук:
http://www.chicagoamericanlimo.com/violet-toners-for-hair/

# 118
Иля...аз ползвах Селектив 2 пъти.Добре се получаваше цвета в корена.Но чак 10-ка да е бил,не мисля.Имаше си лека разлика между корена и дължините.

Ползвала съм и Индола,положението беше подобно  Peace

Но определено с тези две бои постигах най-добри резултати като степен на изсветляване без да е жълто или оранжево  Peace

# 119
  • в 1001-та нощ

Слаб ли е? Жалко. Точно гледах ревю тук:
http://www.chicagoamericanlimo.com/violet-toners-for-hair/

о, извинения   bouquet мислех си за друг продукт  Blush ще се върна да редактирам поста  Blush

Общи условия

Активация на акаунт